Sari la conținut

alinaionescu

Neverificata
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alinaionescu

  1. Nu inteleg ce insinuezi cu aceste doua anunturi, pe viitor ar trebui sa iti faci treaba mai bine. Eu am doar anunturile care sunt postate si aici pe pagina si le folosesc de cand am venit in timisoara, iar pozele din ele sunt 100% reale ( asa cum au confirmat atatea persoane).
  2. Multumesc frumos, sarbatori fericite!
  3. Dar eu nu am silicoane, sanii mei sunt naturali 😅
  4. Buna dragilor revin cu o actualizare a serviciilor mele: 🎀Sex oral doar protejat indiferent de suma oferifa !!! 🎀Sex normal doar protejat indiferent de suma oferită 🎀Sex intre sâni 🎀69 🎀Hand job 🎀Sarutari corporale 🎀Atingeri, mangaieri 🎀Preludiu 🎀Masaj de relaxare (doar la ora) 🎀Facesitting 🎀Cunnilingus 🎀Anilingus pasiv 🎀Diferite poziții 🎀Dus asistat 🎀Deep(in funcție de marime) 🎀Lenjerie sexy 🎀Finalizare corporala +50 lei extra (exclus zona intima) Prețurile acestor servicii sunt următoarele: 🎁150 o finalizare sau 30 de minute 🎁300 o ora sau 2 finalizări ⛔FACE FUCK NU FAC ⛔HARDCORE NU FAC ⛔ ANAL NU FAC ⛔ EXCLUS CIM SAU COF ⛔ NU FAC DOMNIARE Rog si insist ca igiena sa fie impecabila!!! Atasez si link cu poze : https://publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/reala-pentru-tine-zona-soarelui/602g4e8442g77423d2e7h04i5gdh6951.html Program 12:00-23:00 Locatie: Bulevardul Liviu Rebreanu 181
  5. Multumesc pt recenzie😘🤗
  6. Dar ce te face pe tine sa crezi ca pozele deja existente pe site nu sunt reale? Daca atat de curios esti de aspectul meu, stii ce ai de facut. Pai ori esti client ori nu mai esti?
  7. Atata timp cat anunturile mele sunt activate zilnic pe publi24, da mai lucrez. Tarifele si serviciile au ramas aceleasi si nu se vor schimba. O zi frumoasa tuturor 🌞!
  8. Intr-adevar am o problema cu dimensiunile mari, exact cum s-a specificat la deschiderea acestui topic. Situatia ta a fost una particulara deoarece am venit dupa o perioada de pauza ( fiind pandemia) si mi-am iesit din ritm (avand un disconfort), nu a fost santaj asa cum ai crezut tu atunci. Imi pare rau ca nu m-am ridicat atunci la nivelul asteptarilor tale. O zi placuta iti doresc!
  9. Replica mea a fost evaziva fix pt ca stiu exact cine esti si nu imi doresc un conflict online cu tine, eu nu te-am caractrizat in niciun fel. Pur si simplu nu ne-am inteles/ rezonat cum doresti tu. O seara frumoasa!
  10. De la tine nu ma astept ca sa intelegi ceva 😊
  11. Domnule sange latin, probabil toti isi pot da seama de ce am decis sa nu te mai primesc. Se pare ca in spatele tastaturii iti arati adevaratul caracter, iar eu prefer ca cei care au ceva de spus sa imi spuna in fata, nu sa imi zambeasca si pe la spate sa barfeasca exact cum faci tu. Te-as ruga sa ma eviti!
  12. ●Oral protejat ●Normal protejat ●69 ● accept cunnilingus, mangaieri ,sarutari corporale , diferite pozitii ● HANDJOOB 150 finalizarea 300 doua finalizari/ ora
  13. Eu nu am cautat o justificare , domnul falco a facut o afirmatie, iar eu o completare.
  14. Multumesc pentru recenzie, cred ca ar trebui sa iti dai si tu seama de ce compartamentul meu a fost asa ( si totusi am incercat sa fiu destul de draguta, in ciuda faptului ca nici tu nu ai fost o companie prea placuta) . O zi placuta iti doresc!
  15. Iti multumesc pt apreciere, iti doresc o zi placuta!
  16. Buna dragule, am unul mic pe picior
  17. Multumesc frumos pt recenzie🤗
  18. Multumesc dragule, oricand te astept cu drag🤗 si mersi pentru sfat
  19. Multumesc frumos, cu precizarea ca nu fac ON, poate ai vrut sa scrii OP🤗
  20. De departe acest gand de mine, daca precizez serviciile mele si rog sa nu se mai insiste cu altceva nu inseamna ca sunt rea. Mi-as dori ca discutia sa se incheie cu aceast ultim raspuns.Multumesc. O seara frumoasa va doresc 🤗
  21. Sunt din Galati, precizarea mea nu a fost facuta fara rost, am constat ca exista persoane care ma suna si se recomanda a fi de pe forum si totusi imi adreseaza intrebari legate de servicii
  22. Pentru toata lumea serviciile sunt la fel: pt cei de pe forum ,pt cei ce pe publi24 si inclusiv pt tine!!! Ironia ta nu isi avea rostul, am precizat serviciile mele aici pt a lamuri pe toata lumea.
  23. Nelu eu nu am facut referire la voi, am facut aceasta precizare deoarece mi-a fost ridicat subiectul la fileu si am vrut sa fiu clara pt cei care suna de pe forum.
×
×
  • Creează nouă...