Sari la conținut

dantruelove

Membru Banat
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    🤔🍑🍒

Vizitatori Recenți Profil

388 citiri profil

dantruelove's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Reputație

  1. Parca am vazut story pe whats . Da-i mesaj mai bine ca aici o vezi mai greu :))
  2. Da , ca joi se fac carnatii ,vineri sarmalele si sambata cozonacii :)) ca si eu la fel mai lucrez pana miercuri
  3. Salutare , vin si eu cu o completare si la sfarsit o intrebare . Nu stiu cum e cu timpul la finalizare , eu de regula stau cate o ora dar niciodata nu m am simtit presat de Paula cu timpul , plus ca o pun sa imi faca si cafea ca altfel nu intra tigarea . Si am timp si de un dus , doua , si de o finalizare doua si de cafea si de 4 5 tigari . Referitor la pasarica , cum ca e frumoasa , aici nu pot sa imi dau cu parerea ca nu pot sa retin pasaricile vizual in minte . Aa , si bonusul , cine a luat bonusul si in ce consta ?
  4. Salutare ! Am ajuns si eu la Jasmine , de doua ori , ambele programate din scurt , avand drum prin plaza , cum ea are locatia vizavi , imi e usor sa ma abat din treaba o ora . Programat pe whatsapp , locatia intr o garsoniera modesta , lipseste luxul dar am futut la viata mea si in padure la baneasa asa ca nu vad importanta locatiei prea mare . Caldura este , apa calda este , patul nu scartaie , deci e totul ok . Ajuns la ea , bagat cateva tigari pt socializare , imbaiat si un masaj pt start . Dupa vreo 20 minute am luat o pauza de o tigara , dupa care am trecut la orale , cand eu ei, cand ea mie si tot asa , nu accepta 69 , asa ca am facut cu randul . Am incercat un lot cateva minute , dupa care un clasic misionar . Finalizare orala neprotejat , nu inghite dar nici nu fuge la baie instant , mai vb cu tine prin semne un minut :)) . Are un gfe ridicat , nu stiu daca doar cu mine ( ma ajuta fața) sau asa e in general . Am mai stat la o tigara chiar 2 , si usor usor m am retras . Note : gfe 10, parca ne stiam de o viata On 10 , a fost placut , nu am simtit deloc dantura , de regula si expertelor le mai aluneca . Np 8 , aici nu am avut timp sa imi dau seama , am schimbat 2 pozitii . Locatia 7 , adica nu e wow dar nici urata , o garsoniera tipica , genul pt futai . Fix vizavi de plaza timisoara . Aaaa si serviciile , 200/250 nu prea le inteleg daca juma de ora 200 mai pui 50 si mai stai juma de ora ... cam ciudat . Aspect , draguta rau la fața , cred ca are cam 1,70 inaltime , sani destul de mari , cateva tatuaje , nu e slaba dar nici grasa , adica e bine proportionata un bbw dar gen categoria bbw skiny Ps: cat e prim bucuresti si am drum prin zona eu mai revin la ea
  5. La stare cine crezi ca se uita , cand ai 50 persoane care isi pun stare , uneori nici nu intru pe whats sa vad "starile"
  6. Dar aici nu esti activa ? Nu up , nu program , pe whats e la ghici :)) te prind nu te prind
  7. Ar trb sa schimbe titlul in cafeneaua Paula :))) , acum cafea la 300 lei . Dar din cand in cand e buna si o cafea dasta .
  8. Am reusit sa ma aliniez cu programul ei ,faptul ca lucreaza de dimineata si ca imi plac fetele matinale este un mare plus pentru Paula, ma aflu deja la a6 a vizita ( cine e vechi o cunoaste) și consider ca este momentul sa ii fac o recenzie bine meritata, Paula este o fata calda foarte drăguță sedintele cu ea sunt un inceput minunat pentru mine, în ziua întâlnirii așteptat cu cafea la ibric la 8:30 dimineața asa cum ma obișnuit îmi deschide ușa Bruneta mea cu picioare lungi îmbrăcată într-o rochiță neagra de mătase, pantofi cu toc și parul lung prins în coada, am fost invitat în bucătărie unde am servit delicioasa cafea, mers apoi in dormitor amândoi fiind dusati și gata de acțiune, a început cu sărutări pe corp, mângâieri și atingeri care m au ridicat imediat, am început prin ai sa jos rochița și pantofii pentru a admira corpul bine proporționat acoperit parțial de lenjeria neagra de dedesupt, apoi am lăsat-o sa preia controlul începând cu un oral adânc și grija la bijuterii ne vrand sa termin prea repede ma relaxat cu un masaj cald apoi a continuat subtil acțiunea venind deasupra mea și montand obișnuitul prezervativ pe care nici nu știu cum a făcut o, a lăsat o deasupra pentru a admira sanii mari și frumoși, vrand sa ma implic mai mult am penetrat-o pe la spate terminând în mai puțin de 10 minute, mers la baie, spălat, fumat o tigara și pornit spre job cu o relaxare minunata. Note : Locație 9 - pe burebista ușor de ajuns, apartament frumos și dotat cu tot ce trebuie Oral:8 mai are de învatat NP-10++++accepra orice poziție Cadou :300 h
  9. sa le puna cu lumina stinsa sa nu se vada , ca aprindem noi becul sa le vedem , pozele
×
×
  • Creează nouă...