Sari la conținut

nicudinumbra

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    102
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nicudinumbra

Vizitatori Recenți Profil

714 citiri profil

nicudinumbra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

51

Reputație

  1. Buma Betty, pe topicul de Constanta ai spus " Nu stiu de ce nu merge schimbată “semnătura” ❣️150 lei - 1 finalizare❣️ 300 lei 1h ❣️" sa inteleg ca astea sunt preturile actuale ? Cel.putin asa ar fi corect . Daca acolo ai anuntat asta sa actualizezi si aici. O zi frumoasa iti doresc!
  2. Salut, gata a nascut deja fata ? Ati mai facut nunta , ca asa te laudai pe celalalt topic ( e linkul ptuin mai sus )? Aproape m-ai facut sa o sun dar de unde stim ca ce ai sous tu e real ? Pune ceva poze, anunt .... ca sa te credem
  3. Buna Bianca.... Ceva noutati pentru vizita ta la noi ?
  4. @scrisit si @il pupparo spuneti si voi care sumt fetele alea. Ne-ar ajuta si pe noi sa ne orientam. Eu de exemplu o mai vizitam pe Ana in trecut si ea nu comenta la dimensiuni. Chiar daca nu incapea in gura din cauza grosimii la anal mergea fara probleme
  5. Deci spui ca o finalizare anal e 150 ? In cazul asta nu ar fi de ratat. Dar se pare ca se ascunde .
  6. Eu as mai fi mers la ea dar am zis sa mai verific ceva inainte. I-am scris de pe alt numar pe whatsapp si am bagat o poveste cum ca sotia nu poate si eu vreau anal neprotejat. Si surpriza.... hai ca se poate si asa, la ce ora vrei programare ? Acum nu stiu ce suma ar mai fi ok. Poate 0.
  7. Pai s-a "apucat" de munca serios. In alta parte au plusat...pentru 400 lei /ora fac amandoi oral cu cim , si anal Ca sa citez "Sotul meu face oral (suge pula) si anal (o ia in fundulet)" Deci e serioasa treaba .
  8. Ia uimeste-ne. .... Tu esti "fericitul" tata . Imi vine cam greu sa cred dar poti oricand sa demonstrezi ca m-am inselat si promit ca o sa vin la botez ;)
  9. Salutare , ceva noutati despre domnisoara ? Mai activeaza ?
  10. Pai spune aici ce pachete are Ana. Poate aflu si eu ceva nou care sa merite si sa ma faca sa o mai vizitez. Face si chestii mai speciale ?
  11. Boss, nu ai fost atent deloc ;). Colegul a zis ca a fost in vizita la o fata de 22 de ani, nu ca ar cauta una de maxim 22. Vrea pe cineva care stie meserie si Cristina stie ce face. Intr-adevar topicul ei e de multi ani deschis dar te poti duce la ultima pagina si ai informatii recente. Deci ... Putina atentie si radbare nu strica nimanui. Forta boss !
  12. Buna dimimeata Bianca, crezi ca reusesc sa te gasesc libera azi la locul de munca? As vrea sa te vizitez.
  13. Colegu @explicate ai reusit sa o mai vizitezi pe Ana ? Sau ai avut ghinion si "a intervenit ceva " ?
  14. Salutare colegi forumisti. Vin cu ceva intarziere cu o recenz8e despre fundul Anei. Desi eram convins ca e ultima vizita ceva m-a facut sa ma razgandesc. Am favut rezervare care de data asta a fost respectata . Si... Surprizaincepe. Ana ma astepta dupa usa intr-o tinuta sexy si cirapi cu plasa. De cum am intrat a si sarit pe mine m-a dezbracat rapid si a sarit cu gura pe ala mic. Cat a facut ea incalzirea m-am jucat put8n pe la pasa si apoi am bagat un deget fund, care a intrat foarte usor. Atunci Ana se opreste si zambind catre mine ma intreaba daca vreau sa o fut in cur. Ma conformez si incepe distractia. Dupa ce ma termin ne spalam amandoi si mai stam putin de vorba dupa care ma intreaba daca sunt gata sa o fut din nou in cur ca ii e pofta. O pun putin sa ma suga ca sa il intarim bine pe soldat, il echipez din nou si i iau asa din picioare. Intra destul de repede , dau putin asa si apoi o aplec ca sa o tin mai bine si sa dau cat pot eu de tare. Imi zice ca asa ii place sa continuam asa . Cred ca ii place si printre gemete parca se mai ineca sau tusea , ceva de genul. Am dat pana au inceput sa imi tremure picioarele si ea s-a indreptat de spate in pula :). I-am zis sa termin gura ei . A adunat tot cuminte si a fugit la baie. La final am iesit pe usa ametit si deja pregatesc urmatoarea vizita. Cred ca in total am stat mai mult de o ora. Spor
  15. Nu despre surprize violente e vorba. Doar ca nu prea tine cont de rezervari. Am vorbit cu un amic care avea rezervare la ea, am sunat si eu si am obtinut rezervare la aceeasi ora . Am zis sa mergem si vedem la fata locului cum ne descurcam dar cand am ajuns acolo si am sunat ca sa intru imi spune ca are deja programare si ca trebuie sa ajunga clientul. Il suna sa vada daca mai vine si ma anunta daca celalalt a renuntat la vizita. Surpriza, nu era nici unul din noi. Mai astepta cineva in fata blocului nerabdator. Dupa ce i-a sunat telefonul a intrat in scara. Iar legat de bonusuri legate de servicii am scris deja mai sus si nu doar eu am spus asta. Deci serviciile difera de la un client la altul si la fel si preturile . Daca va convine oferta primita mergeti cu incredere. Eu am de comentat doar la preturi si modul cum onoreaza programarile
×
×
  • Creează nouă...