Sari la conținut

nandia

Neverificata
  • Număr conținut

    1.289
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nandia

  1. Pt ca azi a jignit, comentat aiurea și e cel mai mare troll de pe Timișoara...și mie chiar îmi place de el... arata bine...adică e fit...acolo la moaca mai e de lucrat dar îl ajut eu să își facă operatie estetica la năsuc dacă mă ajută la curățenie...ochii îi sunt faini.😇
  2. Cu riscul de a fi banata și eu...și-o merita...de foarte mult timp doar face troll...de asemenea scrie doar jigniri și vorbește foarte nașpa (la capitolul sarcasm și ironie mă bate încă și pe mine) și cred că mai mult scrie și da cu ciocul decât fute dar el se crede mare futalau.
  3. Mno nu te lega de mine și eu o sa îți explic de ce nu ne convine sa dea clientul numărul la apartament...toate stam in secret și nu ne convine sa afle toată lumea unde stam...daca fac vecinii reclamație, afla administratorul sau și mai rău proprietarul și zburam de acolo?!Hai că locația mea e nașpa și mă doare undeva daca o pierd dar a Annei e mișto și e păcat...ai înțeles acum?!
  4. Da' cu limba română ce ai!? Vezi că până una alta ,,mata" are cratima și ,,ști" se scrie cu 2 ,,i", ,,muito" se scrie ,,muit-o" și acuma văd că a doua oară ai scris corect... tre' să o dăm la pace...oricum tu nu ai habar de ce se scrie într-un fel și nu în altul... bă cu cine am ajuns să îmi bat eu capu' la 3 noaptea!🤦🏻‍♀️
  5. Iar m-am tolănit, iar tre' sa ascut cuțitele...stați să vedeți cu ce mai vine asta că acu' se pregătește să scrie: la comanda mea.
  6. Tu cine ești bă sluga? Da-te dracului de boschetar! Acuma nii sunt invidioasa că sug altele pula...du-te ajuta-le să sugă că să nu fii invidios și tu, daca asta e logica ta ..cioara penală! Muiai pe dracu! Au muit-o turcii pe ma-ta și au futut-o de a ieșit marele ,,Tu"... cică ,,puiule" Unde dracu' m-ai descoperit și tu fi-ti-ar finalizările orale a dracu' ! 🤦🏻‍♀️
  7. Da slugile astea proaste e in regula sa se lege atâta de noi și să facă atâta troll?
  8. Și ca sa mori tu de ciuda nu numai că nu aș sta in cort dar as putea sa îmi cumpăr ceva al meu, doar că s-ar putea să mă cam plictisesc, înțelegi fraiere?!Și de ce sa mergem la lucru daca putem să stăm, cred că tu înțelegi mai bine treaba asta că toți!
  9. Pt că încă fac foarte multi bani, asta că sa mori tu de ciuda ..și de asta nu ajung sa sug pula și să mă fut pe 100/150. Înțelegi tu micuțule? Tu de ce nu mergi la muncă, pt că tu nu faci bani, doar cerșești atenție și reduceri.
  10. Unde sa cresc când altele sug pula și se fut pe 100/150.
  11. Luisa sta cu pestele dar lucrează ieftin,venită din fundul Olteniei, alea doua din Brașov sunt țigănci și Beatrice l- a dat afara. Beatrice e singura valabilă părerea mea.Te-am lămurit?! Și ce crezi că dacă e vorba de top alea stau sa spună sa comenteze aici pe forum. Suntem puține care avem tupeul sa ne plângem de clienți. Fraiere, te legi de un cacat, ai vrea tu sa nu am de lucru, uite că lucrez mai scump și încă am de lucru cu clienți care plătesc și vin in continuare ai fost odată și atunci la 100 trebuia să mă cac in mijlocul camerei, așa sa te primesc.
  12. Și până la urmă problema nu e că pute pt că îl băgăm la duș și îl frecam și acolo cu de toate dar e faza că nu știe să plătească corespunzător...ii un milog sărăntoc, s-a scăpat Lucas la Paula și Lidia pt că au 150 la finalizare, Luisa încă îl mai are pe ăla cu 100 lasă-mă cu topul tau că astea nu îs tarife de top. Cum sa sugi pula și să te fuți pe 100 sau 150. Și la unu că Magnificul. Pai daca îs de top să aibă preturi de top nu de caramele. Eu înțeleg că foamea e mare și regimul hotelier e scump mai ales când vii tocmai din Brașov da' las-o in pula mea de foame!
  13. Ba idiotule, nu eu am zis că Magnificul ii împuțit ci Anna, eu nici nu l-am primit... Eu nu știu cum Anna s-a scăpat de i-a dat drumul in casă 🤣🤣
  14. Un bârfitor și nu cred că a fost la mine doar citește și ascultă de bârfitori...un fel de babă care se ia după altii și caută nod în papura...sunt destui de astia...uită-te că la primul lui comm scrie că i-a spus prietenul că eu nu am tzatze și eu am implanturi cu silicon... Ia sa ridic eu pozele sus...
  15. Citiți macar primul coment, Demolatorul85 cred se referea daca le-ați văzut pe ,,dive" prin oraș cu peștii/iubiții/soții și va place sa cotizați la respectivul, cum vi se pare situația. Penibilă, de toată pula, răspund eu in locul vostru 🤣🤣
  16. Ia ganditi-va daca de mâine e legală prostituția și o să avem FKk, pufuri ca in Germania...fetele tot nu încasează nu știu cât din ce plătește clientul pt că banii clientului merg in alte părți și să le văd care ar vrea sa îi apără la vechime că a fost prostituata. Fetele se feresc, nu vor să recunoască aceasta practica rușinoasă, nu e o mândrie pt nimeni hai sa ne facem ani la pensie din prostituție, sa fim serioși. Și dacă vreți un fel de bordeluri legale în România, va dau exemplu saloanele de masaj, cu cât rămâne fata din cat plătește clientul- cu jumate sau mai puțin după ce își plătește ea cartea de munca, sănătatea etc. Deci tot un fel de pești sunt și aia care au salon, voi ăștia care mergeți la saloane să știți că plătiți salonul, nu plătiți fata, de asta ele cer extra.
  17. Da-le mah in pula mea de vaci că își merită soarta, după ce sa fie legală prostituția, sa plătim taxe pt un stat de căcat...sa aibă boșorogii pensii etc...unele își merită soarta și dacă nu erau prostituate erau altceva dar tot proaste. Le plângeți de mila la niste inapte, incapabile să se descurce singure. Da' ele de ce au cap, sa nu le ploaie in gat?!
  18. O căutat căcat și a gustat un pic...i-a plăcut și nu a zis nimic dar tu ce tot pui atâtea întrebări?! Vrei și tu?! Ești mare mâncător și de asta pui atâtea întrebări pt că vrei sa vezi daca a mai rămas și pt tine?!
  19. Bă eu am fost de acord cu Buhnici in tot ce a zis și sunt ferm convinsă că mulți bărbați gândesc ca el...
×
×
  • Creează nouă...