Sari la conținut

bad_man

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bad_man

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bad_man's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Intreab-o pe mama ta,poate o fi dansa de partea mea in cazul asta,nu fi prost cum esti de obicei :))))) parca o faceai aratare pe Iza daca ar fi fost ea in poza aceea,acum ai venit sa ii lingi pizda si tu? :laugh2
  2. maine citeste ce am scris mai sus de ea,ceva ce o v-a soca sau nu, ..totusi o leaga ceva de mine de mi-a raspuns si nu a facut-o cu aceeasi moneda....de varsta nu ar fi vorba fiind cu mult mai mica de ani ca mine ,daca are 29 ....sa fiu sincer imi plac fetele ffff "curve si perverse" in pat numai,cred ca si ei b idem....pfoai,sa vedeti ce ii dau la buci daca ma lasa!
  3. pai si ce,ma scuipi si tu si apoi ma saruti ca nu sunt egoist,ne dam si limbi in cur reciproc si vedem noi ce.....nu te cunosc bine si daca e sa ne futem ....chiar imi trece o tampenie prin cap sa ii oftic pe astia care m-au injurat de mama,ca dau ei bani sa tac eu din gura sa scape de mine etc....sa ne vedem si sa ne futem ha ha...dar cum am spus nu o sa iti dau bani ca sa fie ceva ok,doar din placere! De ce oare am impresia ca ma stii chiar daca nu m-ai vazut,spun ceva ce nu intelegi acum?
  4. ii fute grija pe cacaciosi ce scriu eu si vai nu mai pot respira ei de mine,dar ma citesc ca boschetarii tragand din punga de aurolac.....ia nu ma maicititi bai atarnatilor ca nu va obliga nimeni sa o faceti,ete ai drk sanatosi la cur decat!
  5. iar eu altul ptr tine peste....daca aflu ca esti aala de langa el iti umflu botu....esti prost psihopatule?
  6. Eu unul nu mai vreau sa o vad pe fata asta aici ca este o rusine ptr toate escortele si e de cea mai joasa speta.....Daca adminii acestui forum vor ca eu sa "dispar" si sa ramana "parasuta asta escroaca" ma puteti bana iar si nu am sa mai imi fac alt cont,ati vazut si voi ce gandeste ... exista printre admini si o femeie cu capul pe umeri,nu putem lasa asa ceva sa fie public,fete prostituate care calca in picioare barbatii doar fiind femei,ce naiba!E ok daca plateste sa fie aici sa isi gaseasca clienti ca nu stiu cum e,dar eu unul o "scuipam" de mult de aici! M-a luat si la misto cu 2 ani etc.....ce sa fac acum? Sa o vad si sa o bat ? Rade de mine o "vagaboanta dracu care suge pula pe bani" si eu un barbat cinstit care muncesc din greu pe bani? Nu e chiar asa....sunt un barbat calculat linistit dar nu pot intoarce mereu obrazul la scursuri!
  7. auzi amice....tu vezi ca eu am nevoie de bani cand m-am dus la "panarama" asta de Iza care mi-a dat teapa cu colega ei cu aproape 26 de mil in buzunar?Tu ce spui asa,dupa mintea ta creata?....acum a revenit la "cersit" clienti (nu ea sigur,pusa de ciufutul care a lasat-o gravida etc iar cu clientii sa se dea "oparita") ca a vazut ce e in mintea ei baietii ...la mintea ei daca ai citit ce a scris,daca era unul si nu corespundea "igienic" dar luindu-i banii,nu i-o mai sugea fara,desi trebuie spus inainte clientului sau in anuntul dat de ele.....ca de unde dracu sa stie clientul ce inseamna ptr ele "igienic",pe bune acum!Ori iei sperma in gura de la toti,ori o spui ca numai cui vrei tu?
  8. vezi ca faci pe "gaina' eu fiind "cainele" tau,desteptul "pizdii"....iar ma provocati sa imi iau ban instigatorule?
  9. dar de fapt,ia sa te vad eu pe tine cum ai vrea.....sa facem cum noi restul? Arata-mi desteptule tu sau nu mai imi scrie mie ceva vreodata si sa ma faci prost ca nu ma cobor la mintea ta de "savant" prost,ok ?
  10. cand nu intelegi ceva intreaba daca nu te duce mintea....prost esti tu! Care parte din ce am scris nu ai inteles?
  11. daca va duceti baieti la ea ca plange "foame"| in ea (o fi pus-o pestele cu care are copil,deh,munca e grea ptr ea,mai bine sa suga pula si sa dea tepe cu altele in grup) ca e disperata gagica "cica" ca a ramas fara bani....maine va pune poze,vi se scoala si vreti sa ii umpleti gurita ei nesatula....nu va masturbati si tineti cat mai mult sa vi se umple coitele de "mostenitori".....nu platiti decat de cim ,nu mai mult de 50 de lei,si sa i se umple gura bine ca ea dupa cum v-ati dat seama nu pune pret pe lucruri simple si le ignora,desi merge la biserica,probabil sa se bage sub sutana popii mai degraba la ce minte perversa are,nu o spun sa ii fac ei rau,oricum ia 50 de lei de muie si e multumita,iar daca nu e nu ii dati,simplu!Nu fiti prosti sa o faceti cu prezervativ daca nu simtiti nimic,ca ea va foloseste decat ca "donatori" de bani,ca toate escocortele in general......fata asta e o perversa care ii place sa priveasca barbati in timp ce sunt fututi in cur sa fie linsa in fleasca si pot aduce dovezi de aici din ce a scris ea....nu merita multi bani,eu asa spun,voi platiti ce vreti!Apropo.....nu spun ceea ce spun sa o defaimez,ok!
  12. o sa fi cautata de toti "jegosii" tai sa iti umple gura cu icrele lor.....mincinoasa fara scrupule ce esti! Cautati-o baieti ca merita pe deplin!
  13. tot intra sa pice cu curu in pula gagica.....daca ea vrea ma cauta....aoleu....nu o fi vrut sa o invit si la un bal mascat fata?....o nesimtita si nu imi schimb parerea,acum spuneti si voi ce credeti ca poate gresesc eu!Buna de daty tepe cu altele in grup organizat!
  14. Adica daca vream pe bune mi-o puneai in mana ca nu te atrageam.....de parca cauti un iubit sa iasa cu scantai....esti "scrantita la cap fata"?....vream sa faci ce iti place,sa sugi pula si sa ti-o umplu cu sperma decat,nu in pizda cu cauciuc pe pula.....duci lipsa de romantici tu? Tu vrei sa ai incredere in mine zici,dar eu pot sa am incredere in tine?
  15. tu poate te consideri de a te afla in treaba,dar mi-ai raspuns.....e un dialog deja! Da ori ba,care e raspunsul tau in final?
×
×
  • Creează nouă...