Sari la conținut

cossminn18

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cossminn18

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cossminn18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Da. O avantajeaza pozele. Comportament de 2 lei si servicii la fel. Pierdere de vrene si bani.
  2. Am încercat-o pe bruneta. Cred ca a durat cam 20 30 de minute toata treaba. Oralul un 8 normalul am stat eu deasupra a fost ok. In total mi a placut
  3. Băieți mi a atras atenția bruneta si blonda pe de publi. Am inteles ca au locația langa sala polivalenta. Se merita sau alta teapa?
  4. Nu are locatia prea departe . Si am dat de un singur filtru de politie la aqua magic .
  5. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/te-astept-saruturi-cupluri-atingeri/442g52217g417e24267ed0dg850df488.html?myarticle=true I-am gasit anuntul pe Publi si am zis s-o vizitez . Are locatia prin Mamaia in complexul de la Solid residence , pozele din anunt sunt ale ei .Am stabilit telefonic o programare , am sunat cand am ajuns in mamaia , locatia este pe bulevard usor de gasit . Nu m-a grabit si ofera servicii bune . Oral - 8 bine executat , adanc si umed Normal - 9 incearca toate pozitiile nu este pretentioasa Anal - nu practica Igiena - 9 este curata , nicio problema in privinta asta Locatie - 9 sta intr o garsoniera curata , la locul ei Pret -100 finalizarea / 200 ora Recomandare - da , o sa revin in viitor .
×
×
  • Creează nouă...