Sari la conținut

alchimist17

Serious Contributor
  • Număr conținut

    475
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alchimist17

  1. Asta cred ca este "Andreea Piata Centrala", nu "blonda siliconata"
  2. Cand termini de studiat piata si te hotarasti in care dintre orase "ai dori" sa vii sa ne anunti. Dar pana atunci iti sugerez ca astfel de topice sa le deschizi in rubrica "Discutii generale" ca sa evitam sa deschiderea de topice pe toate orasele deoarece nu e fair-play fata de colegele tale care deja presteaza pe meleagurile noastre. Te asteptam.
  3. EXACT ASTA SPUN. NU VA MAI DATI VOI CU PAREREA AIUREA CA FACETI SPAM INUTIL
  4. De acord cu colegii, lasati fata in pace. Nu va place, dati scroll mai departe. Vreti sa comentati, începeți cu o recenzie. Nici bine n-a postat si incepeti cu spam, CA DE OBICEI. In rest numai bine si ciocane tari!
  5. Iași https://nimfomane.com/forum/topic/221371-❤️mira-0785353473❤️/
  6. Baieti, cred ca trebuie sa mergem sa-l salvam
  7. Ma bucur ca sunt un exemplu pentru el. Am scris asa bine recenzia ca nu mai incapea sa zica ceva. Era recenzia absoluta, drept urmare i-a dat copy paste. Lasati-mi fanul in pace 😂😂😂
  8. Da, boss, dar nu i-a facut acum o recenzie de 10+, doar a intrebat daca a vizitat-o cineva, vrea si el sa traga ceva pe cocar mai pe gustul lui ce putea gasi pe publi si nu a gasit date despre ele. Nici aici pe forum nu prea gasesti diversitate in piata. Mi se pare ca exagerati si o dati in absurd deja. Ma rog, nu stiu ce-mi racesc gura degeaba. Ciocane tari!
  9. Ce e asa suspect la contul lui?
  10. Mai multe detalii? Locatie ok, servicii, preturi?
  11. Inteleg ca esti suparata si mereu s-ar putea sa dai de cate un frustrat/doi, dar nu-ti justifica limbajul vis-a-vis de colegele tale. Personal le cunosc pe majoritatea gagicilor si sunt fete cu bun simt care nu ar incepe sa faca afirmatii defaimatoare la adresa ta. E loc pentru toata lumea si zic eu sa dam dovada de un minim respect reciproc deoarece aduce un plus de valoare in vietile tuturor. Sedere placuta in perioada ramasa de stat pe plaiurile bacoviene.
  12. ai mult timp liber, frate :)))
  13. Pentru mine nu e o problema oraul protejat, ba este chiar indicat, daca v-ar pasa de igiena si ati avea un pic de educatie sexuala. Mie unu mi-ar placea sa mai revina ca poate se analizeaza planetele si reusesc s-o cunosc. N-o alungati daca nu va convin voua preturile si haideti sa aratam ce oameni faini sunt la Bacau, poate se duce vestea si ni se mai diversifica si oferta pietei. Sunt multe fete ok care nu mai revin la noi din cauza comentariile rautacioase pe burta goala si fara noima. Ciocane tari!
  14. Va convin preturile, bine; nu va convin, tot bine, dar lasati tpicul fetei in pace. Mie imi pare rau ca nu-s acasa, as fi vizitat-o cu drag. Daca nu-i lasati recenzie vedeti-va de treaba. Fata pare cu bun simt si se vede din raspunsurile acordate voua ca este educata.
  15. Bucuresti: https://nimfomane.com/forum/topic/220339-alissa69-0736719086/ Brasov: https://nimfomane.com/forum/topic/220516-alissa69-0736719086/ Esti foarte frumoasa, Alesia 😘
  16. Asteptam recenzia, Liviule! :))
  17. In descriere spune ca este adepta sexului hard, probabil nu asta e motivul. Pacat, i-as fi facut o vizita (chiar doua, daca mergea ok prima), dar presupun ca nu ma calific. Am vazut mai multe escorte care se bazeaza pe acest criteriu si chiar nu inteleg care-i faza. Sunt un baiat educat, ma comport ok, nu-s frumos, dar nici urat :)) am o igiena foarte buna; nu vad de ce nu m-ar primi doar din cauza varstei, pe cand sunt unii peste 35 de ani care is badarani, igiena nu corespunde, le mai lasa si recenzie neadevarata :))) Ar fi dragut din partea ei sa vina cu un argument, ca daca topicul ar fi "doar pentru recenzii", cum spune domnisoara, n-ar mai posta nici ea, doar ar astepta recenzii
  18. Aryana, a-i putea, te rog, sa imi raspunzi la intrebare?
  19. Astia sub 35 ce avem? 🤷
  20. Intrebarea era despre femei mature, colegule
  21. Dupa numarul de telefon (0756 661 901) nu se gasesc info. Daca tot te bucuri de informatii de pe forum si ai vizitat-o, de ce nu i-ai deschis un topic si i-ai lasat fetei o recenzie? Vrei s-o tii numai pentru tine? Intreb pentru un prieten
  22. Mi-am exprimat deja parerea despre Denisa, dar tin sa mi-o reexprim, intrucat are servicii foarte bune. Erau bune si inainte dar se vede ca a mai prins experienta. Este o domnisoara cu mult bun simt si mereu ma simt destins in compania ei. De rererevizitat oricand.
×
×
  • Creează nouă...