Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

tristtan7

Maistru Curvar
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

68 Reputatie Excelenta

2 Followers

About tristtan7

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

445 profile views
 1. Nu, multumesc. Eram curios daca e aliceblue, pentru ca o tot vad pe topicul tau si nu inteleg motivul. In alta ordine de idei, accepti finalizare orala/faciala ? Si daca da, e inclusa in pret, sau extra?
 2. Bună! Ai ajuns deja în București, sau luni începi?
 3. Buna! Ce educatie ai, mai exact? Ai terminat 8 clase, stii sa citesti, te-a educat pestele sa nu injuri clientii, sau la ce anume te referi? Si diferit? Ce oferi asa de diferit? Sunt aici cateva sute de femei care ofera exact acelasi lucru ca si tine.
 4. Auch, ce avansata esti. Dar, daca abia am aterizat de la sat, ce naiba facem ?
 5. Cred ca este vorba de Tania de aici:
 6. Cum te-ai simți dacă o fată pe care ai vizitat-o ar posta aici că te-a văzut la tv (sau la jobul tău) ? Ar fi ok? "Felicitări mihai03, te-am văzut zilele trecute la emisiunea x, bravo!"
 7. Salut! Nu mi-o lua in nume de rau, dar sunt curios daca te-ai gandit macar pt o secunda cum ar putea sa o afecteze pe ea aceasta postare a ta? (in cazul in care chiar ar fi vorba despre ea). Mie nu mi-ar conveni sa posteze o fata ca m-a vazut la job. Tie ? Discretia e esentiala, si daca noi tinem la ea, ar trebui sa o respectam si in sens invers.
 8. Cât o fi prețul pt. un grup? Poate ieșim mai bine dacă ne organizăm și mergem în grup, vreo cinci-zece. (Dacă tot acceptă 'grup').
 9. Asta ai priceput tu ? Chiar in halul asta de limitat esti? N-ai gasit niciun motiv pt care o freci pe aici si ai pasat-o la mine ? Cum faci dacă intru simultan pe 7 forumuri, cu idei total diferite ? Daca vrei sa mi-o sugi, zi direct, ca nu le am cu vrajeala. Posteaza-ti serviciile (ale tale, sau ale fetei/fetelor tale) si sunt sigur ca gasim o varianta in care sa ne intelegem, doar sa acepti/acepte finalizare pe fata.
 10. Având în vedere în ce hal scrii, cred că n-ai fi în stare să evadezi nici măcar din dormitor de la mă-ta. Dacă te închide acolo, ești pa
 11. Eu înțeleg plictiseala ta, dar nu îmi forța simțul civic. 😀
 12. Deci mergeai prin parc si te-ai gandit la ce ar fi amuzant ... sa intri pe forumul nimfomane. Suna foarte plauzibil Nu erai cu cu o curva la produs, frecand forumul noaptea, in lipsa de altceva mai bun
 13. Nu știu, ți-am spus de ce intru eu pe aici, și de ce cred că (ar trebui) să intre alții pe aici. Dacă vrei să mi-o sugi, dă și tu mai multe detalii, fă o invitație mai directă, și îți fac o vizită, ne simțim bine.
×
×
 • Create New...