Sari la conținut

invictus123

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre invictus123

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

invictus123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

14

Reputație

  1. Salut, Am vizitat-o si eu pe Antonia azi. Programarea facuta cu usurinta dar si respectata de mine! 🙂 Locatie: 10: mi a placut ca sta singura intru un apartament cu 2 camere. Baia nu am incercat o ca facusem acasa. Aspect: 9,9: pt amatorii de fete ”carnoase” poate este de mai mult. Si mie imi plac fetele ”carnoase” dar scad pt fundul moale. In schimb are una dintre cele mai misto pasarici , iar fundul se vede forta cand ti o suge in 4 labe:) ON: 9: un oral bun si cu atentie la bilute... NP:9: stramta si s a umezit dand de inteles ca i a si placut si ei. Cred ca este una din cele mai bune experiente si cu siguranta voi mai reveni Spor la treaba
  2. Ieri am profitat de prezenta leui Emma din nou in Cluj si am revizitat-o. Programare pe telefon respectata la fix. Locatia in zona Iulius Mall, incomparabila cu vechea locatie unde am vizitat-o prima data. Apartament cu doua camere super curat si mobilat,tip penthouse, caldura si apa calda la discretie si foarte important locuri de parcare la discretie. Emma pe tocuri, lenjerie sexy, ochi frumosi, buze cu acid, superbe, sani micuti dar frumosi, picioare lungi si fundulet demential. Zambitoare, atenta ai ce povesti cu ea despre orice intr-un cuvant o gazda perfecta. O tigara de ice-breaker, dusul de rigoare, prosop mare si pufos, geluri de dus!! De apreciat atitudinea lui Emma referitor la clienti in sensul ca nu a facut economie nici la chirie(clar mai mare decat in vechea locatie) nici la cosmeticele din baie, asta ca sa ne simtim foarte bine. Am inceput actiunea cu ON , continuat cu NP si finalizare faciala. Nu intru in amanunte doar vreau sa apreciez serviciile de super calitate si implicarea totala pe timpul vizitei. De la fata zambitoare si draguta de la inceput a devenit bomba sexy (chiar porno) pe timpul actiunii, cei care au vizitat-o stiu ce zic. Nu mai e in oferta analul, pentru care eram fan dar fata asta a reusit sa mi-l scoata din cap compensand din plin cu restul serviciilor. Locatie 10 absolut nimic de reprosat Aspect fata 9 corp 9,5 Igiena 10 epilata, super ingrijita, parfumata atat cat rebuie ON 10 NP 9,5
  3. Ciudata situatie....eu am fost des pe dunarii20b si nu am avut nici o problema. Acum, daca picam prada pozelor de pe publi24 si cand ajungem acolo sunt mexicani, e naspa ! Astia sunt peste imprastiati.
  4. La cum face acuma si jumate sa mai duca la 80 si tot e bine ! Multumesc Synthi pentru seara trecuta ! A fost de vis ! ps: imi voi face curaj zilele urmatoare si voi lasa recenzia ! Multumesc (sportivu)
  5. Ne bucuram ca te-ai intors !! Maine te voi contacta pentru o programare si revin cu detalii futaciosi :))
  6. Crezi ca este asa simplu ? :))) Am vrut doar sa atrag atentia ce fel de persoana este
  7. Amira draga, ai face bine sa-ti achitit cazarile la Cluj ! N-am apelat la serviciile ei insa pot doar sa va spun ca seriozitatea ei lasa de dorit, avand in vedere ca minte cu nerusinare si nu isi plateste cazarile !
×
×
  • Creează nouă...