Sari la conținut

livianraul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre livianraul

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj - Napoca

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

livianraul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

45

Reputație

  1. Scuze ca intervin si eu ma musca ... Eu am fost la oana de câteva ori si niciodata nu ma dezamăgit si o astept la cluj ori de câte ori va veni eu am sa o vizitez este o fata de nota 10 daca sti sa te comporți ! Gândește-te unde ai gresit tu de nu a decurs întâlnirea după așteptările tale . Crede-mă si eu am avut așteptări multe la unde escorte de lux si cand am fost nu a fost deloc chimie ! Greșeală poate fi si la noi de multe ori dar din orgoliu vrem sa credem ca ele sunt de vina ...
  2. Azi am revizitat-o pe Oana chiar este o companie plăcută sunat azi sperând să prind loc si chiar m-am bucurat ca ma strecurat pentru 1 ora ne-am respectat programarea amândoi am ajuns la locație pe strada ploiesti Igiena: 10 GFE: 10 Acțiune: am început cu un oral neprotejat executat ușor cu ruperi de ritm, urmând nenumărate tentative de Deep, ceea ce mi-a plăcut și am sa-l notez cu 9 Normal: 10, prima poziție a fost cea a misionarului in care ne-am sincronizat perfect, a fost AMAZING, sportiv de fel și plictisit după câteva minute de aceasta poziție, propun și încercam fiecare poziție LOT, doggy, lateral, comunicare din timpul actului a fost una foarte buna și placuta, precum și actul foarte intents. După o pauză de țigare si un suc am trecut la următorul numar. Cel de-al doilea număr începe la fel, după ce fiecare dintre noi a trecut pe la dus, cu un oral executat la fel de bun ca primul, nimic de reproșat, apoi trecem la “împins”, pot spune ca Oana s-a pliat foarte bine pe ritmul meu, după 15 minute de pompat am luat o pauza, apoi am mai continuat infernul pentru câteva minute și am finalizat in balonas. De revenit cu siguranta de atatea ori de câte ori va veni în oraș am sa ai împing mereu cate o vizită este a 3 sau a 4 oara de cand ma duc la ea si tot timpul a stiut sa faca plăcută Te pup Oana si Multumesc!
  3. Am vizitat domnisoara astăzi de data asta am fost la ea având în vedere că, colega ei oana nu a ajuns in oraș era tentantă iar oferta in 3 dar m-am rezumat doar la Andreea . Facut programare pe whatsapp la nr 0726555940 respectată chiar ma primit cu 10 minute mai devreme fiind liberă adresa fiind pe Aleea Herculane ajuns in zona ma indruma catre bloc Ajuns la ea ma servește cu o sticlă de apă stam cam 5 , 10 minute de vorba de uitasem de ce am venit chiar vorbareata am mers in camera ne așezăm pe pat începe cu mangaieturi sărutări corporale m-am bucurat deplin de sânii ei după care a trecut la un on cu deep cu atentie la vecini merita un 8 daca făcea cim avea 10 la normal a început cu un lot de zile mari în care ma terminat am si finalizat eu ai dau 9 gfe are 10 de la mine chiar stie sa faca plăcută de revenit cu siguranță dată viitoare poate o sa am iar parte de amandoua Sper sa mai stai mai mult timp in oraș .
  4. Ar fi mai bine sa postezi pe topic vechii pe care îl ai cu recenzii
  5. Se pare ca de marți revine în oraș si-a facut alt topic !
  6. Foarte mare dreptate ai in privinta lu Oana si eu am vizitat-o de câteva ori la cluj si as vizita-o de cate ori vine în Cluj . @nikoloana Cand revii la Cluj ?
  7. După un astfel de raspuns draga mea clar nu am sa te vizitez !
  8. Nu sta foarte mult la capitală... te așteptăm la cluj
  9. Da bine ca ai plecat !!! Inainte sa trec sa rupem patul cum mi-ai promis tr-am ratat de data asta din cauza munci dar am sa te prind eu o dată și o dată
  10. Ceva imi miroase dubios ! Contul nou facut al fetei ! Pozele din prima pagina tin sa cred ca le-am mai vazut prima si a 3 poza ! Oare poze-le sunt reale sau reflecta cu realitatea ?
  11. Schimbați domiciliu vino inapoi la cluj te asteptam ducem lipsa de servicii de calitate
×
×
  • Creează nouă...