Sari la conținut

izabellla

Escorta
  • Număr conținut

    985
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Orice postat de izabellla

  1. Buna ziua, Domnilor ! Azi sunt disponibila pana la ora 21 ! Pt voi, in luna aprilie, am o oferta super misto pt varianta in 3 cu colega mea @lori69, la un pret imbatabil si anume: • 250 lei pt 30 min in 3. • 400 lei pt 1 ora in 3. Locatia este la intersectia Blv Unirii cu Traian. Serviciile mele si preturile sunt la fel, se regasesc pe prima pagina a topicului / prima postare ! Daca nu raspund unui apel telefonic/mesaj, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot raspunde ! Va pup in pula, Izabella !
  2. Buna ziua, Domnilor ! Azi sunt disponibila pana la ora 22 ! Pt voi, in luna aprilie, am o oferta super misto pt varianta in 3 cu colega mea @lori69, la un pret imbatabil si anume: • 250 lei pt 30 min in 3. • 400 lei pt 1 ora in 3. Locatia este la intersectia Blv Unirii cu Traian. Serviciile mele si preturile sunt la fel, se regasesc pe prima pagina a topicului / prima postare ! Daca nu raspund unui apel telefonic/mesaj, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot raspunde ! Va pup in pula, Izabella !
  3. Buna ziua, Domnilor ! Azi sunt disponibila pana la ora 23 ! Pt voi, in luna aprilie, am o oferta super misto pt varianta in 3 cu colega mea @lori69, la un pret imbatabil si anume: • 250 lei pt 30 min in 3. • 400 lei pt 1 ora in 3. Locatia este la intersectia Blv Unirii cu Traian. Serviciile mele si preturile sunt la fel, se regasesc pe prima pagina a topicului / prima postare ! Daca nu raspund unui apel telefonic/mesaj, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot raspunde ! Va pup in pula, Izabella !
  4. Buna ziua, Domnilor ! Azi sunt disponibila pana la ora 22 ! Pt voi, in luna aprilie, am o oferta super misto pt varianta in 3 cu colega mea @lori69, la un pret imbatabil si anume: • 250 lei pt 30 min in 3. • 400 lei pt 1 ora in 3. Locatia este la intersectia Blv Unirii cu Traian. Serviciile mele si preturile sunt la fel, se regasesc pe prima pagina a topicului / prima postare ! Daca nu raspund unui apel telefonic/mesaj, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot raspunde ! Va pup in pula, Izabella !
  5. Buna ziua, Domnilor ! Azi sunt disponibila pana la ora 23 ! Pt voi, in luna aprilie, am o oferta super misto pt varianta in 3 cu colega mea @lori69, la un pret imbatabil si anume: • 250 lei pt 30 min in 3. • 400 lei pt 1 ora in 3. Locatia este la intersectia Blv Unirii cu Traian. Serviciile mele si preturile sunt la fel, se regasesc pe prima pagina a topicului / prima postare ! Daca nu raspund unui apel telefonic/mesaj, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot raspunde ! Va pup in pula, Izabella !
  6. Buna. Vad ca pe mai multe topice ai scris fix acelasi text. Pai mai simplu este sa dai un semn fetelor pe whataspp sau sa suni. Pup
  7. Buna ziua, Domnilor ! Azi sunt disponibila pana la ora 23 ! Pt voi, in luna aprilie, am o oferta super misto pt varianta in 3 cu colega mea @lori69, la un pret imbatabil si anume: • 250 lei pt 30 min in 3. • 400 lei pt 1 ora in 3. Locatia este la intersectia Blv Unirii cu Traian. Serviciile mele si preturile sunt la fel, se regasesc pe prima pagina a topicului / prima postare ! Daca nu raspund unui apel telefonic/mesaj, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot raspunde ! Va pup in pula, Izabella !
  8. Buna ziua, Domnilor ! Azi sunt disponibila pana la ora 23 ! Pt voi, in luna aprilie, am o oferta super misto pt varianta in 3 cu colega mea @lori69, la un pret imbatabil si anume: • 250 lei pt 30 min in 3. • 400 lei pt 1 ora in 3. Locatia este la intersectia Blv Unirii cu Traian. Serviciile mele si preturile sunt la fel, se regasesc pe prima pagina a topicului / prima postare ! Daca nu raspund unui apel telefonic/mesaj, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot raspunde ! Va pup in pula, Izabella !
  9. Buna ziua, Domnilor ! Azi sunt disponibila pana la ora 23 ! Pt voi, in luna aprilie, am o oferta super misto pt varianta in 3 cu colega mea @lori69, la un pret imbatabil si anume: • 250 lei pt 30 min in 3. • 400 lei pt 1 ora in 3. Locatia este la intersectia Blv Unirii cu Traian. Serviciile mele si preturile sunt la fel, se regasesc pe prima pagina a topicului / prima postare ! Daca nu raspund unui apel telefonic/mesaj, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot raspunde ! Va pup in pula, Izabella !
  10. Buna ziua, Domnilor ! Azi sunt disponibila pana la ora 23 ! Pt voi, in luna aprilie, am o oferta super misto pt varianta in 3 cu colega mea @lori69, la un pret imbatabil si anume: • 250 lei pt 30 min in 3. • 400 lei pt 1 ora in 3. Locatia este la intersectia Blv Unirii cu Traian. Serviciile mele si preturile sunt la fel, se regasesc pe prima pagina a topicului / prima postare ! Daca nu raspund unui apel telefonic/mesaj, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot raspunde ! Va pup in pula, Izabella !
  11. Buna ziua, Domnilor ! Azi sunt disponibila pana la ora 23 ! Pt voi, in luna aprilie, am o oferta super misto pt varianta in 3 cu colega mea @lori69, la un pret imbatabil si anume: • 250 lei pt 30 min in 3. • 400 lei pt 1 ora in 3. Locatia este la intersectia Blv Unirii cu Traian. Serviciile mele si preturile sunt la fel, se regasesc pe prima pagina a topicului / prima postare ! Daca nu raspund unui apel telefonic/mesaj, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot raspunde ! Va pup in pula, Izabella !
  12. Buna ziua, Domnilor ! Azi sunt disponibila pana la ora 22 ! Pt voi, in luna aprilie, am o oferta super misto pt varianta in 3 cu colega mea @lori69, la un pret imbatabil si anume: • 250 lei pt 30 min in 3. • 400 lei pt 1 ora in 3. Locatia este la intersectia Blv Unirii cu Traian. Serviciile mele si preturile sunt la fel, se regasesc pe prima pagina a topicului / prima postare ! Daca nu raspund unui apel telefonic/mesaj, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot raspunde ! Va pup in pula, Izabella !
  13. Buna ziua, Domnilor ! Pt voi, in luna aprilie, am o oferta super misto pt varianta in 3 cu colega mea @lori69, la un pret imbatabil si anume: • 250 lei pt 30 min in 3. • 400 lei pt 1 ora in 3. Locatia este la intersectia Blv Unirii cu Traian. Serviciile mele si preturile sunt la fel, se regasesc pe prima pagina a topicului / prima postare ! Daca nu raspund unui apel telefonic/mesaj, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot raspunde ! Va pup in pula, Izabella !
  14. Buna. Ca sa fie bine pt toata lumea, o sa fie aceasta oferta toata luna aprilie. Mie imi place in 3, e mai fun si macar asa sunt mai constanta, avand in vedere ca eu singurica chiulesc cu saptamanile🙈 Dupa luna aprilie, vedem daca revenim la pretul normal sau daca va ramane permanent acesta.
  15. Buna ziua, Domnilor ! Pt voi, săptămâna aceasta, am o oferta super misto pt varianta in 3 cu colega mea @lori69, la un pret imbatabil si anume: • 250 lei pt 30 min in 3. • 400 lei pt 1 ora in 3. Locatia este la intersectia Blv Unirii cu Traian. Daca nu raspund unui apel telefonic/mesaj, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot raspunde ! Va pup in pula, Izabella !
  16. Buna ziua, Domnilor ! Pt voi, săptămâna aceasta, am o oferta super misto pt varianta in 3 cu colega mea @lori69, la un pret imbatabil si anume: • 250 lei pt 30 min in 3. • 400 lei pt 1 ora in 3. Locatia este la intersectia Blv Unirii cu Traian. Daca nu raspund unui apel telefonic/mesaj, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot raspunde ! Va pup in pula, Izabella !
  17. Buna ziua, Domnilor ! Astazi sunt disponibila pana la ora 12 noaptea ! Exista posibilitatea unei intalniri in 3 cu colega mea @lori69. Exista deja pe topicul meu si recenzii in 3 cu ea ! Preturile pt varianta trio sunt : 300 lei pt 1 fin / 30 minute. 550 lei pt 1-2 fin / 1 ora. Locatia este la intersectia Blv Unirii cu Traian. Serviciile mele si preturile sunt la fel, se regasesc pe prima pagina a topicului / prima postare ! Daca nu raspund unui apel telefonic/mesaj, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot raspunde ! Va pup in pula, Izabella !
  18. Buna ziua, Domnilor ! Astazi sunt disponibila pana la ora 12 noaptea ! Exista posibilitatea unei intalniri in 3 cu colega mea @lori69. Exista deja pe topicul meu si recenzii in 3 cu ea ! Preturile pt varianta trio sunt : 300 lei pt 1 fin / 30 minute. 550 lei pt 1-2 fin / 1 ora. Locatia este la intersectia Blv Unirii cu Traian. Serviciile mele si preturile sunt la fel, se regasesc pe prima pagina a topicului / prima postare ! Daca nu raspund unui apel telefonic/mesaj, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot raspunde ! Va pup in pula, Izabella !
  19. Buna ziua, Domnilor ! Astazi sunt disponibila pana la ora 12 noaptea ! Locatia este la intersectia Blv Unirii cu Traian. Serviciile mele si preturile sunt la fel, se regasesc pe prima pagina a topicului / prima postare ! Daca nu raspund unui apel telefonic/mesaj, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot raspunde ! ( imi cer scuze celor ce nu le pot raspunde in zilele, perioadele cand nu sunt in locatie) Va pup in pula, Izabella !
  20. Buna. Programarile le stabilesc pe tel, nu aici. Pup
  21. Nu trebuie sa dai explicatii nimanui, dar cand te stii curat si nu vrei sa pici de santajist si agresor online, atunci incerci sa dovedesti daca ai dreptate, daca acest lucru conteaza pt tine si consider ca iti pasa daca duci razboiul asta deja pe atatea pagini scrise. Daca textul scris a fost modificat, poti trimite oricarei fete de pe forum screenshot cu discutia sa o publice cu acordul ambelor parti si in felul asta nimeni nu mai are nimic cu tine. Pana atunci, pana cand nu vei dovedi contrariul, tu ramai "agresorul" si Ana, chiar daca e rea de gura, victima santajului si a increderii acordate tie
  22. Ally, eu nu am sustinut niciodata ca sunt cea mai cea din nici un punct de vedere. Tot ceea ce pot sustine e ca sunt destul de rationala, desi multe greseli le-am facut pe fond emotional sau din impulsivitate. Toti gresim, nimeni nu e perfect. Doar ca in acest domeniu, trebuie mereu sa fi precaut. Si nu doar in acest domeniu, ci si in viata de zi cu zi. Te vinde chiar si fratele la primul colt, d'apai un strain. Eu in acest domeniu am 2 obsesii,caci da, le-am dus la rang de obsesie si tocmai de aceea nu am avut probleme pe aceste planuri niciodata : prezervativul si familia. Niciodata nu mi s-a rupt in mod accidental sau voit prezervativul si niciodata nimeni cu nimic nu m-a putut santaja cu ceva legat de familie. De aceea am tot zis in decursul anilor petrecuti in acest domeniu, nu mai generati situatii care va pot aduce in viitor in punctul de a fi santajate . Nu mai acordati încredere 100% in nimeni, caci pe viitor ajungi la mana aluia. Sa ai o zi frumoasa !
  23. Cum adica nu ai scris tu tot ce e acolo ? A venit altcineva, Sfântu ' Duh si scris acele randuri Anei ? Ca iti pare rau pt vorbele aruncate, asta pot intelege, dar nu te poti scoate bagand scuza ca nu tu ai scris. Pot înțelege si faptul ca raman doar niste vorbe si nu recurgi la acțiuni atat de urate, dar cum poti sustine ca nu sunt scrise de catre tine ?
  24. Nici tu nu stii sa citesti?! O inteleg pe Ana ca era o ora tarzie, nervoasa, nedormita si a luat-o personal. Dar tu , ce motiv ai ? Stii ce inseamna expresia analfabet functional ? Analfabetismul funcțional este o noțiune care se referă la persoanele care știu să citească, dar nu înțeleg ceea ce au citit. Nu am blamat pe nimeni, nu am tinut partea nimanui, nici a victimei, nici a agresorului. Eu am spus doar NU MAI DATI POZE PRIVATE CLIENȚILOR (sau altor escorte) , ATAT ! Eu personal nu sunt de acord ca un client sa detina informatii private despre o escorta cum nici invers escorta despre client. Nu atat de private si intime incat sa lase urmari intr-un viitor . Uite de ex, tu ai spus ca i-ai dat poze cu tine si mama ta unui client. Am inteles ca sunteti prieteni si bla bla bla. Dar daca va certati peste 5 ani si atunci nu mai sunteti prieteni, ci dusmani, acea persoana la nervi, daca vrea sa faca rau, se poate folosi de acele poze si sa te santajeze. E simplu. Crezi ca eu nu am "prietenii" cu unii clienti , nu am avut sponsori si nu am fost mai apropiata de unii clienti sau unele escorte ? Am fost si sunt si cu toate astea nimeni nu detine poze si alte chestii despre mine. Singura care are poze cu mine este colega mea Lori, cu care sunt real si prietena de 8 ani, dar nici ea, nu a fost vreodata la parintii mei acasa. Atat de precauta sunt ! Mai bine sa duc lucrurile un pic in extrem cu aceasta precautie, decat sa imi asum urmarile si consecintele. In atatia ani pe forum, am vazut zeci de cazuri de santaje si expunere de informatii personale, asa ca, asta e dovada clara ca nu trebuie sa acorzi incredere 100% in nimeni incat sa fi in punctul de a fi vulnerabil. Si te rog, nu incerca sa-ti arunci veninul spre mine, atat timp cat eu nu ti-am acordat vreo vorba si nici asupra altora.
×
×
  • Creează nouă...