Sari la conținut

alatac

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alatac

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    România

Vizitatori Recenți Profil

667 citiri profil

alatac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

110

Reputație

  1. Giulia arata foarte bine, tipa din poza o stiu si arata diferit. Nu este rea dar nu este ca in poze, pozele o avantajeaza.
  2. Comunicare si seriozitate este 0. ( raspuns ul intarziat vine mereu ca o placa, vorbim maine si vedem) . Pas, la pretul ieftin si pentru 2 ore , nu-mi genereaza curiozitati de asteptare, m-am lamurit, trafic mare . Posibil sa arate bine si sa prestez bine, dar in schimb comunicarea arata limitare.
  3. Probabil, daca nu este tipa cu o catelusa alba si doua pisici , una tarcata si una cu alb si gri. Baia in ca patul holului si un singur gel in baie, cu cada pe stanga , chiuveta mijloc si WC dreapta. Da , posibil sa fie falsa recenzia pestisorule.
  4. Am fost la domisoara acum cateva zile. Locatia pe la Plaza Bucuresti, in spate, apartamentul intr-un complex nou de locuinte. Apartament ok, curat chiar daca avea 2 pisici si un caine. Programat whatsapp , raspuns si respectat programul. Tipa arata binisor 8,5 putin cam tatuata pentru gustul meu, genul slim si cu impanturi ok. Are un accent ciudat, peltic sasait, nederanjant, chiar haios. Actiunea 7.5-8 , banala, normal, oral NP, finalizat CIM, o ora 350 lei, am stat o ora dar cu trageri de timp, am reusit doar o finalizare. Nu mai revin cu toate ca arata ok.
  5. Cezara este o tipa misto, arata bine, corp misto, tonifiat, vorbareata, curata si cu servicii super. Nu vroiam sa comentez, dar nu merita labareala verbala pe topic, dusa la extrem. Locatie buna, oglinda mare langa pat, un apartament 2 camere pe Cantemir, putin mai sus de fostul Budapesta.La ultima vizita pentru mine a fost cam ce-a mai tare dintre escorte de anul asta. Conteaza cum rezonezi cu ea.
  6. Te-ai retras sau mai lucrezi? Pari activa …acum cateva zile , … lasa ca revi tu la pula noastra iar, nu sta iubi fara venit!
  7. Depinde ce intelege si gandeste fiecare! Daca te gandesti ca te duci la o muie la o proasta, atunci asa este. Si ele, marea majoritate spun ca se fut cu un fraier si-l fac de bani!
  8. Tipa este misto, foarte finuta si curata dar doar atat. Am fost de 3 ori la ea, in ultima perioada raspunde greu, programari incurcate, comunicare deficitara, servicii slabute, doar ca futi o tipa simpatica. Am zis pas, nu am de ce revenii doar pentru primele calitati. Activa pe Tache Ionescu, acum nu mai stiu.
  9. Numar de GL , BWW - E46 blue spre gri cum au pestisorii acum. Am avut si eu acum 10 ani unul, de si eu pustan 😎.Nu merita efortul deplasarii, curva la 400 lei este scumpa la ce presteaza, dar nu arata rau.
  10. Moldoveanca draguta de 8 la fata, are urme de acnee, pozele sunt prelucrate, la corp 9, este inaltuta, pe tocuri era mai inalta decat mine. Locatie ok, singura in locatie, prin spate la Alba Iulia - pe Racoviteanu. Iubii in BMW de colectie parcat in fata cladirii, asculta muzica de baietas. Serviciile amestecat, oral 6 slab protejat, a zis ca nu mai face neprotejat, la normal un 8,5 geme fals dar se misca-n pula. Vorbeste dar nu exista lipici, nu mai revin! Ambalaj dragut dat fara culoare!
  11. 😁 buna asta, cam asa se intampla! Barbatul plateste si daca se comporta frumos, in limitele intelegerii lui, crede ca galanteria a dat pe spate prostituata. Banul taicuta a deschis poarta, ca politetea nici strada nu te trece! Multi platim pentru a fi mintiti frumos, se intampla uneori sa primim ce platim, dar daca se uita asta s-a cam belit portofelul. Fetele se antreneaza pentru genul de povesti lacrimogene si daca urmaresti comportamentul observi cum incearca sa-ti strecoare mila, indoiala … increderea in tine, sa creeze avantajul unui beneficiu viitor. Nu am intalnit prea multe curve cunstite😁. Cred ca 2-3 dar acum sunt retrase. Chiar daca majoritatea nu au nici o scoala terminata, te simt si te citesc imediat.
  12. Vezi pe whatsapp, daca poza este cu picioarele in sus este in vacanta. Acum este la treaba! Raspunde la mesaj, dar depinde… .
  13. Matematica nu-i un atu, logica primara salveaza. Intelege-o p-asta : in 6 ore cu12, unele fac mai mult decat in 8 cu tine.
×
×
  • Creează nouă...