Sari la conținut

miketyson1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre miketyson1

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

miketyson1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație

  1. Amalia este o fata deosebita. Are f mult bun simt și e și bunaaa in draci 😍😁(deși ea nu crede neaparat asta! 😂)
  2. Am fost azi la titulara topicului. Fiind si ziua mea, am zis sa îmi fac un cadou 😁 si bine am făcut. Nu am fost in cea mai buna forma după noaptea “grea” pe care am avut-o. E una din fetele mele preferate de pe site alături de Lucia si încă 1-2 fete. Merg de peste 2-3 ani la Amalia si pot spune ca e de top cel puțin pentru mine. Arată f bine, e slim, drăguța la fața, exact cum îmi place mie. E sociabilă, mereu ai ce vorbi cu ea. Ce sa mai e de dus la starea civilă 😂 Ea zice ca vrea sa se mai îngrașe câteva kg, eu nu mi-as dorii. Tocmai asta e farmecul ei 😁😋 Acțiunea, oral 9: are răbdare, in ultimul timp poate și deep, e susținut, umed, face și cim (50+) normal 9,5-10: arată demențial, nu comentează la nicio poziție, e acolo cu tine. Are un cur absolut senazatie care se vede beton capra. In concluzie: pentru mine e clar de revenit dacă am revenit de atâtea ori 😁 Era și Lucia in locație, am văzut-o când am ieșit (mult mai puțin decât mi as fi dorit). As intra cu amândouă, nu știu exact dacă se poate. Ar fi de vis. Te pup Amalia 😘, pe data viitoare.
  3. Am revizitat-o azi pe aceasta fata după 2-3 ani de când nu mai fusesem la ea. Pot sa spun ca e cea mai frumoasa fata de pe site. E absolut superba și are și servicii bune (mai ales CIM inclus in preț). E de mers cu ea la starea civilă :)))) te pup Eveline.
  4. A pus-o Peștele ala fatalau al ei sa îmi dea Block când m-a văzut. S-a speriat sărăcuțu.
  5. Dacă ai pula mare îți da Block 😂😂
  6. Dar mie de ce mi-ai dat Block ca tot nu mi-ai zis după ce am fost ieri la tine?!
  7. Eu am fost ieri la ea și după m-a blocat deși nu au fost evenimente neplăcute sa zicem. De ce m-ai blocat Maria, am pula prea mare?! 😂
  8. Am fost si eu la domnișoara, văzând ca e genul mică de statura și slim cum prefer eu... o sa scriu pe scurt ca nu sunt multe de spus și văzut la ea🤦ðŸ»â€â™‚ï¸ Programare făcută la telefon, am ajuns la ea , ma îndrumat spre camera in timp ce statea numai cu telefonul in mâna . M-am dus la dus la cererea mea și când m-am întors tot cu telefonul in mâna stătea... Am zis sa trecem la treaba (sau mai bine nu) Ca oralul a fost mecanic și foarte simplu.După doua minute a pus prezervativul și a venit deasupra , este lemn nu exprima nimic pe fata ei , am trecut eu misionar ca sa ma pot termina odată ! după finalizare sa ridicat și a luat iar telefonul in mâna( nu stiu cine ii poate scrie atat ca ea e varza ) nu sa dus la dus după act, nu a făcut nimic... din vorba in vorba ( putina vorba ) , ea tot cu capul in telefon , domnișoara sa dat de gol fără sa își dea seama mai mult ca sigur, spunând apasat ca abia așteaptă sa facă 18 ani sa facă ce vrea( cred ca se certa și cu cineva prin mesaje )😂 și atunci mi am dat seama ca am plătit o fetita seaca pe care sigur a scos o iubi din fata blocului la treaba , ca la dat afara de la munca pe el :))) Colcluzie: bani irosiți , fata 16-17 ani , cu probleme ca stătea numai cu telefonul in mâna , grabita și absenta total. De revenit? Niciodată la așa ceva !
  9. Mie îmi place gagica mult. De fiecare data m-am simțit f bine cu ea. Păcat ca se lasă dar e mai bine pentru ea. Probabil ne mai vedem pana atunci. Pup Amalia
  10. Gagica are cardeala frumoasa. E destul de haladita cumatra și f frumoasa. O halești repede, eu as lua-o acasă
  11. Și eu fix la fel. Parca nu îmi venea sa cred cât de ok e...pana nu a mai venit.
  12. Aia e. Bine ca nu m-am dus eu la ea.
  13. Nu a mai venit, deci nu merita. :))
×
×
  • Creează nouă...