Jump to content

dogeatkitkat

VIP Member
 • Content Count

  1,107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

782 Reputatie Excelenta

2 Followers

About dogeatkitkat

 • Rank
  VIP Member

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Somewhere in the universe

Recent Profile Visitors

2,876 profile views
 1. Si asta s-a apucat de onlyfans? Oare tot fara guma? 不
 2. Colegu' e 12 lei o cartela Digi. Oare merita efortul? Daca tu crezi ca merita fa investita, daca nu move on. E un sfat spre linistea ta sufleteasca.
 3. This is the ad section, not review.
 4. Alegi un plan platit care iti da voie.
 5. Uite, de exemplu eu m-am suparat ca nu mi-a dat inimioara ci doar smiley face. 不不不不不
 6. Lasa ca suntem suficienti astia de te cunoastem
 7. Nu cred ca poate suspecta cineva ca Bety face nedorite.
 8. Si mie la fel, de aceea imi port conversatiile pe whatsapp, pe care vad ca nu il ai. Defect profesional, ce sa fac. Verba volent, scripta manent. Spor!
 9. Sunt curios daca fetele care sunt acum pe topic o cunosc sau doar studiaza concurenta . Cu toate astea, cam saraca descrierea, Raluca. Putem face orice si gratis?
 10. Recunoaste ca nu mai aveai frisca si Glovo a refuzat sa livreze atatea tuburi. La radio dimineata faceau misto de cei care comanda baxuri de apa si stau la bloc fara lift
 11. "Anne", la rece am gasit 3 colegi care se plang de mana. Daca vin la tine, am parte de blocaje? Te stiu, esti foarte draguta si ai un corp minunat, armonios dezvoltat, sani senzationali, fund de vis, de picioare nu mai zic, dar stiu cum reactionezi in ipostaze care nu iti convin. Ai deja mult timp la top, poate ar fi cazul de imbunatatiri, ce zici?
 12. Practic va doare in pula unul de altul. Ce te faci daca nevasta nu are pe unul si are si ea, ca tine, 5-6 pe an? Colegu' glumesc, nu o lua personal, nu am zis-o in nume de rau. Descretesc doar un pic atmosfera. Nu e treaba mea si a nimanui viata ta personala sau familia. Spor la civile.... sau curve, cum iti doresti.
 • Create New...