Sari la conținut

euflorin

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre euflorin

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

euflorin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

15

Reputație

  1. Salutare! Daca ați avut careva vreo experienta buna cu fetele din Turda, ce recomandati? Sunt multe anunțuri pe Publi, dar prefer ceva pe baza de o minima recenzie.
  2. Eu zic sa ramanem la recenzii. Asa ca am sa las eu una, proaspata. Nu dau note ca nu sunt profesor dar va zic doar atat: fata asta e ce trebuie. E frumoasă, sexy, dulce ca mierea. Mergeti la ea cu incredere, nu o sa regretati.
  3. Am vizitat-o azi pe Monica. Locatie discreta cu posibilitati de parcare, curat, elegant. Fata e frumoasă foc, ochii sunt fascinanti, corp de model cu picioare care incep din gât. Are o atitudine care te face sa te simti bine, relaxat. Actul in sine nu-l detaliez dar fata exceleaza, stie meserie.
  4. Am vizitat-o azi pe Irina. Am sa las o recenzie scurta. Locatie, la casă pe strada Paris, discreta eleganta usor de gasit, si cu toate dotarile. Sunt si locuri de parcare, nu stiu daca la orice ora, eu am fost dimineata. Irina e o fata frumoasă cu o mutriță smechera si zambet fermecator. Fizic skinny, bine proportionat, cu tatuaje si piercing de bun gust care o fac si mai sexy. Cât despre prestatie va spun doar ca fata stie ce face, geme natural nu se grabeste si a "ghicit" imediat ce ritm prefer. Eu unul o trec la catastif. Recomand!
  5. Are topic deschis, e vorba de @Ema111. Am vizitat-o si eu si este o escortă de calitate.
  6. Azi am vizitat fata asta. Pot sa va spun ca e frumoasa, are un corp slim superb, si are ceva deosebit, asa o eleganta gratioasa. Pe scurt, e minunata si stie meserie. A si e si Basarabeancă deci....
  7. Am vizitat-o si eu pe Karina, a doua oara. Nu o sa descriu prestatia sau sa dau note, vă spun doar ca fata asta e o minunăție. E frumoasă, are un corp perfect si o atitudine veselă și joviala. Daca nu aș fi un ticălos cred ca m-aș putea indragosti. Rămâi in Cluj @Kariina, nu mai pleca!
  8. Am vizitat-o pe Andreea. Programare facuta usor pe whatsapp, locatie accesibila in apropiere de Iulius, am gasit usor loc de parcare( era in jur de 15.30). Mi-a deschis o fata frumoasa, tanara, cu forme naturale generoase, voluptoase. Am fost invitat la suc sau apa, se putea fuma( nu sunt fumator deci, pas). Am folosit dusul si am trecut la treaba. Te intreaba ce vrei si cum vrei, comunicativa si deschisa. ON-9 placut, face si deep, NP-10. Experienta placuta cu o fata foarte delicata si finuță( si eu nu sunt tipul sensibil dar fata mi-a lasat impresia ca e o scumpică). Recomand.PS chestia aia cu prezervativul....nici nu a fost pomenita deci cred ca a fost o neînțelegere.
  9. Salutare, tocmai ce i-am facut o vizita Dianei si așa cum am promis vă las o recenzie. Locatie 10, central, discret, curat, intim. Aspect 8,5 MILF, cei care doresc o matura cu experienta aici gasesc. Cel mai bun oral, pe mine "m-a facut din gură 😉"10 Recomand! dar repet, pentru cei care vor o femeie experimentata.
×
×
  • Creează nouă...