Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

mister-x

Maistru Curvar
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Utilizator De Incredere

About mister-x

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday 05/19/1983

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Bucale

Recent Profile Visitors

164 profile views
 1. Atat timp cat are agenda full si are cine sa dea navala i se rupe ei ca mai ramane unul sau altul asteptand ca fraierul jos in frig. S-a ajuns nebuna. Sper sa dea faliment si sa chitaie de foame si ea si pestele sau iubi sau ce plm e.
 2. Am sunat aproape toata ziua, am trimis si mesaje sms si pe whatsapp si degeaba ca nu raspunde. Ori e o aiurita neserioasa ori au dat navala la ea ca turcii. Imi vine sa ma duc direct la ea la usa.
 3. Ana, care e programul tau de lucru?
 4. Am fost si eu intr-o seara de curand. M-au atras pozele de pe publi24. Avea cred ca vreo 3, 4 anunturi cu numere diferite. Adresa e pe Aleea Barajul Bicaz la blocul ala cu magazin, prima scara. Urc la etaj si imi deschide o tigancusa cam la 1.50 care parea de 16-17 ani. Ciudat e ca in toate anunturile era o tipa blonda. Am zis ca fie, raman. Dau sa ma dezbrac si mai aud o voce undeva in bucatarie pe intuneric. Era tipa blonda in bucatarie fuma o tigare pe intuneric. Ma cam ofticasem ca eu pt ea venisem. Am zis hai o fi si bruneta buna de ceva. Trecut in pat la care ea cauta prin sertare un pre
 5. Am vizitat-o acum cateva zile si azi cand sa incerc sa fac o noua programare dadea cu ucupat, probabil a blocat apelurile non contacte de intrare. Sunat dupa alt numar crezand ca m-a blocat dar tot ocupat suna. Trimis sms la care fata ma anunta ca s-a retras din meserie.
 6. Marirea de pret la servicii nu inseamna neaparat scut anti sarantoci, camionagii, santieristi ( aia care vin direct de la lucru sau asa umbla ei ) adica nu garanteaza ca dai de cur care miroase a flori de primavara. Aici tine de educatie. Banul nu il face pe om. Unii se duc la curve imediat dupa ce trag o cacare si nu mai iau in considerare ca trebuie sa spele dosul. Si nu e neaparat ca e cald afara. Cand e sa puta gaoaza pute si in ianuarie la -40 de grade.
 7. La telefon ea raspunde. Asa am crezut si eu ca e vreo babaciune la 50 care raspunde in locul ei. Asa e vocea ei mai groasa din cauza ca fumeaza mult. Am vizitat-o anul trecut pe iarna, era undeva in sector 3 langa Cora Pantelimon la o cladire Rams Center. Dimineata sunasem si mi-a zis ca e100 finalizarea. Pe seara am zis sa o vizitez, o sun imi zice 80. Deci preturile sunt ca la bursa sau in functie de traficul de clienti. Nu e cine stie ce. Privirea ciudata, pe tot parcursul intalnirii a zambit dar un zambet aiurea de drogata sau beata plus ca nu a vorbit absolut deloc, privea asa in gol si a
 8. Nu trebuie sa apelezi la trucuri penibile pentru a parea inalta cand defapt esti chiștoacă de la mama natura. Asta ca sa nu induci lumea in eroare. No offense.
 9. Mai stie cineva daca mai activeaza?
 10. Am vizitat-o si eu anul trecut prin octombrie. Foarte amabila la telefon, mi-a dat detalii tot. Locatia e pe la piata Iancului pe langa un KFC si un parculet. M-a primit cu o atitudine pozitiva, de parca ne cunoasteam de mult timp. Nu m-a grabit si nu a stat cu ochii pe ceas. Am platit pentru o ora 200 lei. Primul numar nu m-a tinut mult fiind putin incins. Sarutari, mangaieri pasionale. Am inceput in pozitia 69 si cand am simtit ca nu prea mai pot am trecut la normal cu ea deasupra cu spatele la mine, reverse cowgirl. Apoi schimbat dintr-o parte dupa care misionar si finalizat exploziv in cau
×
×
 • Create New...