Sari la conținut

lucuri

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lucuri

Vizitatori Recenți Profil

379 citiri profil

lucuri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Nu o ratati, este super fata ! Amira sper din tot sufletul sa mai vii pe la noi.Pe mine mai convins si o sa revin permanent la tine .Spor la toate !
  2. Da ,am vuzitat-o su eu pe Amira ,joi pe la pranz ,programat telefonic ,locatie pe 9 Mai .Amira este o dulceata de fata .Inalta ,180 si ,cred ,blond saten,sani micuti ,frumosi si fermi .Are servicii foarte bune si nu te grabeste .On.9,5 ,Np 9,5 ,Gef 9,5 .Cadou pt o ora 300.
  3. lucuri

    Celine 0749808026

    Salut Celine ! Cand mai vii la Bacau ?
  4. lucuri

    Celine 0749808026

    Vezi ca Celine a fost prima data la Bacau asa ca taci ! Am cont nou, nu mai stiu parola la cel vechi !
  5. Da ,am postat inainte sa termin ,scuzatima ! Achitat 250 pt o ora .A !! are si un catel micut ,cuminte si nu deranjeaza .Recomand ! Si am mai vizitat o escorta de la voi o sa revin cu recenzia .Ciocane tari !
  6. Salut ! Am vizitat si eu domnisoara acum 3 h .programare prin telefon cu 30 inainte ,locatia : (am uitat nu sant din zona ),intr- o garsoniera .Precizez ca este fata din are sani micuti dar frumosi ,picioare lungsi drepte ,fund bonbat misto ,pasarica mica si stramta Ca si servicii OP bumicel spre bun,NP bun CIM ,COB ,ANALnu am intrebat nu sant fan .Este comunicativa nu face figuri la schimbare de poziti
  7. lucuri

    Celine 0749808026

    Nu inteleg de ce scrieti pe topicul lui Celine , aceste lucruri!Amira 22,vladut si bmv .Umpleti topicul cu prostii ,screti despre Celine, aveti ce spune ! Fata merita laudata,este buna ,exceleaza din toate punctele . Fizic perfect ,igiena ,profesionista in desfasurare activitatii etc.
  8. lucuri

    Ana!! Vizita :)

    Buna Ana ! Singurica sau ai colega ? Stiu ca Larisa nu vine .
  9. Eu ,futaiuri reusite nu am avut niciodata cu femei perfecte .Deci Mihaela pentru mine esti perfecta .Pote ne vedem la Oradea parca asa mi ai spus in mesaj ca-i urmatoarea destinatie .
  10. lucuri

    Anca 0732939437

    Dany_xl ! Te -ai indragostit ? Asa pare !
  11. Salut ! Un turneu prin Moldova mai faci ? "Mai exact Bacau "
×
×
  • Creează nouă...