Sari la conținut

guraputnei

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de guraputnei

  1. Bun gasit tuturor! Ce am gasit eu la Alexa,cand am fost in vizita acum o saptamana... Mai intai ca am gasit o pe ea insasi,o fata micuta,slabuta,tatuata din varful limbii pana la degetelele mici,cu un instinct sexual nemaipomenit,e nascuta pentru sex,dincolo de pse,gfe sau alte insigne subiective,e pur si simplu Sex in miscare. Am gasit apoi un motan simpatic,care mi vana sireturile de la pantofi,foarte comic,si avea culoarea covorului din baie,era cat p aci sa ma sterg de el cand am iesit din cada. Am gasit si doi pestisori ponositi la iesirea din bloc,nu inteleg cum de nu i a vanat Simba pana acum. Simba e motanul Alexei,intelegeti. Pestisorii erau insa foarte politicosi,m au salutat cu deferenta. O recomand pe Alexa,e unica in felul ei,vedeti numai ca are preturi miscatoare,fiti fermi in negocieri. Eu am platit cand 300,cand 200 pentru 1/2 ore. Va asigur insa ca merita 300,repet cu riscul de a plictisi pe cineva,ca prin modul de abordare a meseriei pe care o are,te face sa te simti foarte puternic sexual, indiferent de starea cu care vei fi intrat la ea in apartament. Multa sanatate!
  2. Bun gasit tuturor! Am trei vizite la dra Zeya ,am fost chiar aseara,deci pot confirma ca ultima poza postata e reala si facuta in locatia din Tineretului. Mai mult,m a primit in tinuta din poza,foarte de efect mai ales cand te fixeaza cu privirea magica a ochilor de o culoare incredibila pentru meleagurile oltene de unde provine Zeya. Sa spun un 35 de ani ca varsta,foarte experimentata,foarte iute la verb,foarte slaba si micuta fizic,cred ca e cea mai mica femeie pe care am atins o. Am petrecut bine cu Zeya,ne am distrat,am vazut un gol in direct la tv,cred ca au marcat niste baieti in alb. Am marcat si eu,poate inspirat de reusita atacantului. M a marcat si reusita Zeyei,reusita felatie zic...face niste rotiri interesante,nu am mai vazut asa pana acum. Normal,e chiar intrigant,intai spui ca e prea mica pentru a intra ceva acolo,apoi te convingi ca e act realizabil si foarte bun. Nota mare! Eu mai merg,mi se pare o gazda calda,chiar daca nu fierbinte(ar fi fost dragut,olteanca fierbinte...)si au fost vizite placute,la ore inaintate,intr o locatie foarte potrivita. Gata,asta este recenzia pe care o facui Zeyei. Multa sanatate!
  3. Bun gasit tuturor! S a intors Anays,desertul meu erotic preferat,am intalnit o iarasi,s a mutat intr o noua locatie,astfel mai vizitez si eu Centrul din ce in ce mai istoric al haoticei noastre capitale. Neschimbata este la frumusete(rapitoare,as zice,ca sa fiu inteles bine de colegi) si la fizic,desi ea zice ca s a implinit un pic. Eu nu cred asta. S a mplinit numai actul pentru care am descins in locuinta dotata corespunzator,poate,atentie marita,cam fierbinte apa calda,era sa ma frig daca nu eram rapid la miscarea piciorului de sub lichidul clocotitor. Clocotitor era si sangele meu in timpul revederii,am intinerit fix cu 35 de ani in 45 de minute...Ce am mai constatat? Anays are voce exclamativa de pustoaica,normal,ca e foarte tanara,si costumas dulce deux pieces de sub care ies la iveala ca boboceii de trufandale primavara perechile de rotunjimi dragalase ale sanilor si funduletulu deliciului de fata. Singurul minus la nota mare pe care o primeste domnisoara este ca fumeaza. Nu e fum dens,ca sunt tigari electronice,dar tot e mirosul acela de tutun,sau ce o fi. Dar eu tot o s o vizitez,ca nu mi am atins inca potentialul maxim,bine incitat de jocul de scena deosebit de provocator al Anaysei. Acum inteleg ca mai sta pana marti doar,dar ca se intoarce bronzata si bucuroasa de oaspeti de taina.
  4. Bun gasit tuturor! Alexia cea disparuta aparuta,mereu dorita,m a fermecat din nou intr o seara neobisnuit de calda de octombrie! E un timp absolut,simultan am trait parfumul teilor de pe Cantemir in mai,suavele clipociri de ghiocei in martie,inghetul lui Gerar,doi ani consecutivi si acum,luna noua si calda de octombrie. Mai fusese luna plina inmuiata in ceai fierbinte de tei cu drumul meu pe pilot automat,calauzit de Dumnezeul curvarilor pe cararile copilariei,cu visele ei nastrusnice cand se facea ca zbor cu patul pe malul Cociocului mitic...toate amintirile s au aglomerat intr o clipa magica atunci cand am revazut o pe Alexia,fata cu forme de model. Am gasit o mai implinita cumva,nu mai grasa,dar mai erotica trupeste,cu acelasi chip de copil mirat cand vede jucariile adultilor. Tot proaspata,deschisa,vesela si in stilul ei,nitel insinuant,nitel pisicos,cu aceeasi tendinta de a se face mai mica in prezenta mea. Foarte provocator! Apoi,s o revad goala,cu toate formele chemandu ma parca sa le mangai,sa le gust,sa nu le uit...modularea frumusetii in cei trei ani de cand am vizitat o prima data pe Alexia,tot undeva pe Cantemir. As face muzeul sexului din blocurile acelea de pe Cantemir,as pune o pe Alexia custode! Nu stiu cat va mai dura ciclul acesta de aparitie disparitie,cert este ca l ador,de a dreptul! Ce este sexul erotic? O dorinta de a trai etern,dar totul este periodic,chiar si eternitatea este! Si cand revine mereu dorita,parca vezi infinitul prin ochii de copil mirat ai Alexiei!
  5. Bun gasit tuturor! In doua sesiuni diferite am vizitat o pe Ana,la distanta de mai bine de doua luni una de alta. Au fost cele mai bune experiente in tara din acest an ale mele. Fata se prezinta ireprosabil,ca aspect fizic si comportament. Nu arata obosita nici chiar la ore de sfarsit de program. Este proaspata,are avantajul celor 20 si un picut de ani si pe acela al unui corp de exceptie,priviti o componenta a lui si veti vedea ca nu se poate mai frumoasa. Uitati va la intreg,este sublim. Ascultati o vorbind,veti obtine erectie ferma si rapida. Am omis sa scriu ceva dupa prima vizita,ma gandeam ca a fost o intamplare fericita. Acum stiu ca e o fata in prima grupa valorica,greu sa mai gasesti ca ea pe aici. Vorbesc serios,chiar incerc sa ma temperez. Pacat ca vine rar. Am stat cate o ora,in garsoniere diferite,centrale,decente,am platit 350 lei la fiecare vizita. Voi reveni si recomand. Ana are atitudinea perfecta pentru ocupatia aceasta,te simti din prima secunda confortabil,apoi atras si in final vrajit de o femeie tanara,frumoasa,extrem de inteligenta.Multumesc!
  6. Bun gasit tuturor! Anais este o faptura finuta,cu un aspect adolescentin,sani delicati,fund micut,frumoasa foc la fata,o fractiune de secunda m am gandit nu cumva sa dau in damblaua pedofilica a personajului masculin din romanul Lolita al lui Nabukov... Nu este cazul sa patesc asa ceva,Anais este matura in gandire,rece pe alocuri,in contrast letal cu aspectul fizic. M a primit dragut de doua ori in apartamentul ei de langa Biserica Italiana,intrarea este pe aceeasi poarta pe care intram cu ani in urma la o celebra tanara pe atunci daruitoare de placeri carnale,m a fulgerat iar un gand prostesc cum ar fi furtul timpului in conditia derutanta a gasirii tigancii de catre nefericitul Gavrilescu... Si eu un ciudat,in loc sa ma bucur deplin de nurii feciorelnici ai Anaisei,o iau pe cararile literaturii cu profil erotic! Dar m am si bucurat,fata e staruitoare,te saruta gales pe gat si pe sex,in pofida varstei fragede stie sa atinga. Si este un deliciu sexual,un desert suav dupa ospetele carnale cu doamne mai plinute. Eu revin,poate schimba locatia cu una fara risc seismic. Am stat o ora de fiecare data,am platit 350. Recomand vizite la ore diurne,pe seara mi s a parut nitel obosita.
  7. Bun gasit tuturor! De dragul evocarii pe taram dambovitean a trairilor de tip " Memoria de mis putas tristes" m am deplasat in fierbintea seara 23 septembrie in Complexul Exigent, langa Plaza catre titulara topicului. Discutasem inainte de doua ori sa i explic ca vin de departe,ca am timp limitat,ca detin acasa una mujercita care moare si daca ies singur sa iau sifon de la magazinul de peste drum de casa...parea ca pricepe bine situatia. Mentionez ca toate discutiile s au purtat in limba lui Cervantes,ca sa nu fie confuzii. La 2100,ora convenita inca de joi si confirmata sambata de 2 ori,dau mesaj ca am ajuns. Sun apoi,la 21 05. Nu primesc raspuns. Plec de acolo la 21 15,nu inainte de a i scrie" me voy a mi casa" Mai tarziu m am uitat la whatsapp. A raspuns la 21 16,potop de scuze si explicatii. Lo siento mucho,senorita con lagrimas de cocodrillo! Imi parea rau mai mult pentru timpul pierdut,ca mai trista a fost seara mea decat toate curvele dvs,domnule Garcia Marquez.
  8. Bun gasit tuturor! Domnilor,avem aici o escorta de nota mare! Nu zic 10 curat,ca e mai greu asa ceva,dar in preajma. Sa explic aceasta opinie. M am prezentat eu in Cantemir 21,un loc unde poti face muzeul prostitutiei,atata e de folosita acea adresa pentru scopul sexului platit...La Alexandra...fiind intampinat cu multa cordialitate de o fata,surpriza,inalta si frumoasa,ca spui maica mea,uite ce zi norocoasa am. Sa vedeti,noroacele se tinura lant. Alexandra se poarta cu mine de parca eram prieteni vechi,converseaza lejer pe subiecte dragute,eu ma prind si las deoparte vorbaria fara sens pe care o desfasor de obicei cu femeile. Apoi dus,si Alexandra ma conduce la dormitor,are un apartament mare si curat. Acolo,aer si racoare,foarte placut. Face Alexandra striptis,face mangaieri,pupaturi,face felatie de 10 curat,face 69,dar e inalta si nu merge simultan,face sex deasupra si joaca bine,ce nu face...Ies fericit,stabilizat hemodinamic,toata lumea mi se pare binevoitoare,iar Pamantul se transforma in Eden Sa nu uit,la Alexandra timpul tau e pretios,repet,nota mare,mare de tot.Multumesc,recomand,revin.
  9. Bun gasit tuturor! Mona,ce doamna placuta! Are stiinta vietii,stiinta sexului,intuitie,rabdare,pricepere,e profesionista si te face sa revii ca la o prietena draga. O ajuta fizicul,are un corp mentinut tanar,ferm,foarte armonios,m am acomodat imediat cu formele ei naturale si frumoase. Mai bine o doamna matura cu un corp asa de atragator decat o fata de 20 de ani cu silicoane,eu asa zic. O vizitez seara,are program pana pe la 23,imi convine asta,as merge si la sfarsit de saptamana,dar nu este ea atunci. O recomand pe Mona. Este o doamna,te poti baza pe ea ca va fi o intalnire foarte reusita,iar ce spun acum face parte din categoria comentariilor superflue,sper sa nu se supere Mona.... educatia se dobandeste pe doua cai principale,in biblioteca si in viata reala; educatia exclusiv in biblioteca te preface in soarece; cea exclusiv in viata reala nu te duce prea departe. Este insa o varianta de educatie in viata reala,educatia in pat,utila mai ales la varstele fragede ale barbatului. Pai cum s o dobandesti ca e clar ca ai nevoie de partenera potrivita. Si doar nu o s o cauti la biblioteca!Aici mi se pare ca exceleaza Mona,dar domnilor,nu uitati de biblioteca!
  10. Bun gasit tuturor! Am vizitat o pe Jasmin,intrarea in bloc este langa clubul in care niste baieti de varsta mea joaca sah si table. Fata e frumoasa,inalta si cu forme generoase,are de asemenea o prestatie orala performanta si nici sexul normal nu e mai putin pretios. Totusi,desi vizita o pot caracteriza in termeni pozitivi,mai ales ca a ascultat rugamintea mea de a nu fuma cu mine de fata,am o retinere de a o repeta,pentru ca Jasmine mi se pare distanta,vorbesc despre impresia mea strict personala. Este nevoie de putina pasiune pentru obiectul muncii,care este centrul sufletesc al barbatului,penisul. El trebuie tratat cu tandrete ,cu sensibilitate si cu acceptarea activa a satisfactiei ca retributia este 300 pe ora,nu 12 lei brut,ca la Lidl. Si atunci ar trebui sa se vada asta in prestatie,nu i asa,draga Jasmine? Nu are importanta daca practici o activitate o zi sau 30 de ani,conteaza sa o faci cu pasiune. Adica domnii vin la tine cu speranta ca vor gasi o fata frumoasa,deschisa si incantatoare,dar gasesc numai o fata frumoasa si deschisa. Mi s a parut bucuroasa ca am scurtat vizita la 40 min. Oricum,succes Jasmine!
  11. Bun gasit tuturor! Am mai multe vizite la Ana,ne am acomodat acum unul cu altul,eu am cunoscut-o destul de bine sa spun ca e o fata cu mult bun simt,la care imi face mare placere sa revin si o voi face si pe viitor. Ana este tanara,curata,frumoasa,parfumata si are o pasarica stramta si primitoare,plus o tandrete a ei asa,mai speciala. O recomand pentru ca nu se grabeste,nu e cu nasul pe sus,vorbeste cu mult calm si foarte respectuos. Locatia imi convine de minune si e o garsoniera draguta,la baie e mereu apa ff calda,prosop pufos,sunt geluri multe si bune,dar chiar daca se va muta,tot voi mai merge regulat,ca ma atrage prospetimea fetei. Ca Ana mai si are,asa,cum sa va zic,un stil destul de umoristic sau,ca sa ma exprim folosind o vorba a generatiei sale,e mai şmechera. Sensul cuvantului este,daca l am deslusit eu bine,interesanta,atragatoare,pitoreasca. Asa e Ana,o escorta tanara si frumoasa,pentru cei educati care merita o experienta sexuala reusita. Multumesc,Ana,te asigur de toata aprecierea mea!
  12. Bun gasit tuturor! Recenzie Cristinei in urma a trei vizite. Aspect escorta 9. 8 la chip 10 la corp. Este clar cel mai bun corp de pe piata. Gfe escorta: prima vizita 9,a doua 6,a treia 3. Media 6. Locatia,nu notez,se schimba des. Au fost conditii decente peste tot. Atitudine escorta,oscilanta,in functie de stare. Este o fata imatura care nu ar putea trata profesional o activitate care,chit ca i asigura un castig binisor mai mare decat oricare alta corespunzatoare nivelului de capital intelectual si sufletesc detinut,este totusi impusa de factori economici. Recomand,celor care vor sa posede un trup excelent,dar cu multe restrictii de mimoza capricioasa
  13. Bun gasit tuturor! Motto:"De vei pleca,te atinga piaza buna/ Cum treci tu si acoperi un abis/ Cand luna ti face razele cununa/ Sa te intorci ca n visul cel din vis"(Magda Isanos,De vei pleca) Poate ca mi se paru prima data frumoasa,delicata si linistita,dar nu,nu mi s a parut,a doua oara a fost mult mai bine. Fata e chiar rara,ce ochi are,ce suras,ce vorba calma,calda,ce emotie starneste,totul o face demna de o latura emotional erotica ducand sexul propriu zis o experienta dincolo de locul comun. Bine,insusirile sunt integrate,nu poti separa trupul perfect in imperfectiunea sa de femeie tanara de miscarile de prin garsoniera minuscula prefacuta in chip magic in eroticele palate ale lui Circe. Nu poti separa vorbirea molcoma,cu inflexiuni de cadana rasariteana de actul delicat si plin de unduiri uluitoare al dragostei. Voi reveni la Sara,iar daca nu o voi mai face,va ramane amintirea acestei ore ca referinta erotica in tineretea dominatoare a spiritului barbatului care traieste sexul ca pe un act primordial.
  14. Bun gasit tuturor! Motto:" Mi e dor de tine,dulcea mea femeie/ De gura ta de orhidee/ De sanul tau cu bumbi de dude/ De buzele carnoase,dulci si ude/ Mi e dor de tot ce se ascunde..." ( Tudor Arghezi,Mi e dor de tine) Sara Noone este o prezenta aparte pe acest site. Nu numai ca e frumoasa,curata,ca are purtari calme si calde,ca nu fumeaza,nu are tatuaje si nici piercinguri,ceea ce o face unica intre fetele de pe site,dar leaga un dialog empatic cu vizitatorul,ceea ce ii da raritate intre femei in general. De fapt asta e atragator si excitant,o doamna cu care vei face sex si porti o conversatie erotica,condusa de tine inteleasa,impartasita si completata cu sensibilitate,calm si fara ironie de pretioasa domnita. Nu prea conteaza subiectul discutiei,cu siguranta ca nu a fost despre paralelismul Platon Machiavelli,conteaza starea pe care o creaza raspunsul femeii. Aici este esenta erotismului,femeia te cheama,te primeste,te imbie,te atrage,iti creeaza amintiri nepretuite. Pentru amintiri nepretuite,de aceea sunt barbatii aici. Mi a evocat in amintire,vizita la Sara,una din cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura citita de mine,iar daca e s o recomand pe Sara unui tip de doritori de amintiri nepretuite,o recomand celor care citesc si pretuiesc versurile mottoului. De acord,lucrurile fundamentale in viata sunt faptele care te definesc si reprezinta,dar am un amendament serios...flesurile amintirilor dragostei pe fuga sunt cele mai puternice amintiri pe care le am din intreaga mea viata,iar cand femeia era frumoasa,amintirile sunt incredibil de intense. Iar cand femeia este una purtatoare de cea mai adanca senzualitate,sustinuta de o frumusete care ti taie rasuflarea si ai nevoie de minute bune sa ti revii,asa cum e Sara,flesurile intalnirii imi vor lumina tot restul existentei.
  15. Bun gasit tuturor! Nu stiu altii cum sunt,dar eu cand ma gandesc la femeia perfecta o vad cam asa: piele alba,par negru,ochi frumosi,patrunzatori,sani mari si proaspeti,evident naturali,carne tare,curata,fara tatuaje,parfumata si mirosind a paradis. Daca are si purtari alese,e calma si echilibrata si daruita cu insusiri erotice,cu dorinta de a si face partenerul fericit,e inca mult mai bine. Ana corespunde acestei descrieri. Nu ma credeti? Verificati singuri! Si mai are ceva dragut: vorbeste cu tine,te intreaba ce dorinte ai,este anticipativa. Ce sa adaug,decat ca e o revelatie personala,intr un domeniu sensibil in acest timp post covid si prost eurofil cu aspre inferente sociale care par a fi afectat grav domeniul de care este vorba aici. Inchei prea repede notarea gandurilor despre Ana,din lipsa grava de libertate de miscare,dar spun ca o recomand si ca eu revin!
  16. Bun gasit tuturor! Cat de frumoasa poate fi Nicolle! Mai fusesem de cateva ori la ea si inainte ,dar azi am ramas intr un fel ciudat de uluire si m am pus,imediat ce am intrat in apartamentul ei,pe pilot automat sa zambesc,sa fac niste conversatie cat sa nu creada Nicolle ca s mut,dar toata fiinta mea,de la creier la varful degetelor era uluita cum poate o femeie sa fie atat de atragatoare,sa miroasa atat de bine,sa rada atat de erotic si sa emane atata mister feminin,ca eram infiorat ca de vederea primului san dezgolit,intamplare datata cu multe miliarde de ani sufletesti lumina,candva in adolescenta mea... Si totul in jur a inceput sa prinde semnificatii ezoterice,aproape mistice. Gelul de dus mirosea a potiune magica pe care o foloseau zeii sa i descante pe copiii alesi,fotoliul din sufrageria lui Nicolle era tron princiar,muzica pe care o pusese Nicolle la laptop era una divina. Ma indragostirem subit de apartamentul ei,mi se parea un loc plin de magie. Iar Nicolle insasi domnea peste tot peisajul erotic precum Circe peste insula pe care a naufragiat bietul Ulise. Eu ce eram,in tot acest ambient sublim? Un dedublat,stiam cu siguranta pe care mi o sopteau cei cativa neuroni ramasi lucizi,dar restul fiintei mele se impotrivea vehement. Lasa ti ma asa,nu ma abateti,pentru cateva minute sa ma cufund in atmosfera de splendoare feminina generata de magia priceputei domnisoare Nicolle. Ce e dragostea? O simultaneitate de dorinte raspandite pe spatii temporare atat de diferite! Ma plimbasem eu pe fosta 13 decembrie cu vreo coleguta nurlie,ma dedulcisem cu sarutari si brifcor la cofetaria de la mezanin,ma infiorasem de vederea Mihaelei,colega din a 11 a,care iesea pe usa scarii pe unde acum urcasem eu la Nicolle,toate intamplarile se aglomerau in straturi sufletesti coplesitoare....Fericirea poti sa o definesti cum vrei,tot efemera este. Multumesc Nicolle,pentru cat de frumoasa poti fi!
  17. Bun gasit tuturor! Am vizitat o pe Bianca love in fapt de seara,este o reprezentanta mai sensibila a grupului profesional dur de care apartine. Sa ma explic. Am apelat o si reusit usor o programare,de pe o zi pe alta. Programarea a fost confirmata si respectata cu multa punctualitate. Nota 10. Am gasit pe Cantemir 21,apt cutare,o femeie tanara,deosebit de dulce si dezinvolta,cu care am cuplat imediat pe toate lungimile de unda: uman,sufletesc,sexual. Sa le luam pe rand. Intai uman. Dupa trei secunde de stat langa Bianca mi am dat seama ca e o fiinta calda si placuta,buna alegere pentru activitatea de care vorbim. Nota maxima si pentru intampinare. Sufletesc...in cateva minute de discutii ne am povestit vietile,variantele prescurtate,si am ramas impresionat nu de povestea ei in sine,ci de modul in care o spune,foarte erotic,sa zic asa,cu inflexiuni sufletesti ispititoare,era vorba pur si simplu de preludiu acolo. Nu am intalnit prea des asta nici la femeile care m au vrut de a lungul vietii. La finalul povestii eram in erectie,ca un adolescent. Rar talent la Bianca,pacat ca vine rar la Bucuresti. Sexual,aici e perfectiunea. Te intarata si te pune sa actionezi cu maiestrie. Ea conduce,tu esti programat. Cu ruperi de ritm,asa,cu alternanta de pozitii,e si foarte flexibila,si destul de usoara,si zbenguiala e un deliciu. Am intinerit in 10 minute ani buni,nu spun cati. Lucru interesant,nu se saruta pe gura,dar gesturile si privirea continuau sa te atate,ca in preludiu. Un mare talent,Bianca! Inteleg de ce e atat de solicitata. Eu am descris cum am putut mai bine intalnirea cu Bianca,ramane sentimentul pe care l am si acum cand scriu acela al inefabilului transmis de erotica Bianca,si care cred ca poate impresiona si pe cei cu inima de piatra,daca se vor intalni vreodata cu domnisoara mult prea sensibila pentru domeniul dur in care activeaza,dar in care de altfel straluceste..!
  18. Bun gasit tuturor! Am facut mai multe vizite Irinei,draguta fata! Este foarte micuta si slabuta,foarte inimoasa in comportament si generoasa sexual. Are gfe inalt si te simti in largul tau in preajma ei,fapt pentru care o recomand calduros. Face fk adevarat,nu pupicei,daca ti doresti asta. Este foarte flexibila,poti sa faci pozitii interesante,ca e si usoara rau,sa zic 45 kg,asa. Vine insa cam rar la Bucuresti,mereu pe la obor. Face ff cald in apartament,e friguroasa. Acum poate vine caldura si se mai raceste nitel apartamentul ei.(sic) Sa dam note...amatorii de fete foarte slabute i ar da 9,scazand pentru sani,e mamica. Dar decat silicoane,mai bine asa. La fata e placuta,ca o dulcetica. Comportament,programare,abordarea meseriei,10,se ocupa fata de domnul care o viziteaza si l distreaza bine,ca e o veselie de la inceput si pana la sfarsit. Nota la normal protejat,10. Aici am in amintire privelistea trupului micut cum era patruns fara mila de ticalosul invartosat,ultraparadoxal moment!... Ce bine jucat de Irinuca,stie meserie,clar,reactioneaza asa cum e mai potrivit,de juri ca nu a avut in viata ei surpriza mai minunata ca asta! Locatia nu o notez,se mai schimba probabil O mai vizitez pe Irina,imi place. O recomand,am stat la ea cate o ora si am dat cate 300
  19. Bun gasit tuturor! Am mai multe vizite la Bianca in luna noiembrie si pot afirma ca mi am format o parere bine documentata Este o profesionista serioasa,extrem de politicoasa,matura in gandire si foarte pragmatica,are si ceva scoala vest presupun. Atitudine 10,deci,fara vreun minus. Am vizitat o in doua locatii,vorbesc numai de cea curenta: singura intr un apartament mare,curat,cu baie dotata corespunzator,apa calda,mai multe geluri,prosop curat,pat bun,nota 9,scad un punct pentru fumat,dar mentionez ca m a intrebat si a fumat in living,nu in dormitor. Aspect escorta: sani 10 plus,mari,tari,sfarcuri roz,impecabili,poti sa i iei model pentru roboatele milfe ale viitorului. Fata frumoasa,ochi albastri,trasaturi delicate,corp bun pentru dragoste,carne tare si multicica,pasa dulceata cu nimfe lungi si,din nou roz. O medie de 9,dar iubitorii de femei de 30 + de ani ii pot da mai mult. Curatenie 10,fara niciun repros. Actiune,tot 10,explic: Bianca e foarte implicata in act,il traieste si ii place ceea ce face,se uda natural si abundent,este activa in oricare pozitie,o femeie iubareata si orgasmica. Sarut cu limba pe tot parcursul normalului protejat,oral calm,prelung,tot protejat. Desigur,toate acestea in conditiile in care am fost delicat,tandru si am vorbit cu ea. Comportamentul meu pozitiv mi a fost rasplatit inzecit. Am stat mereu cate o ora si am platit 300 de fiecare data. Multumesc,Bianca,eu revin si recomand!
  20. Bun gasit tuturor! Lucian Blaga spunea cu dreptate ca exista un timp havuz,unul cascada si unul fluviu...dar nu stia ca mai exista si un timp sublimat,ca sa pastrez metafora acvatica,anume unul care imprastie atomii de timp inghetat in toate dimensiunile viitorului si ale trecutului,ca pe un fluid prefacut brusc sub presiunea exploziva a dragostei...bietul Blaga nu a cunoscut o femeie precum Alexia... Cu adevarat intalnirea cu disparuta aparuta faptura erotica mi a sublimat trairile glaciare si m a dus departe intr o copilarie inconstienta si intr o batranete nevinovata. Am gasit o neschimbata,cu privirea mirata de copil curios cand surprinde faptele oamenilor mari,cu trupul perfect cu forme de model,cu aceleasi glume proaspete ca ma prapadesc de ras. Atata schimbare,avea niste tocuri foarte inalte,incat era la doi metri. Ce sa mai spun,cum a decurs spectacolul de lumini erotice? Senzational! Cred ca am eu o chemare spre acest amestec ciudat de atitudine ludico provocatoare,sau mi se pare Alexia faptura desavarsita din punct de vedere sexual,dar e mereu ca prima data,cu Alexia. Obiectiv,este intotdeauna o fata pusa la punct pana in cel mai mic detaliu. Perfect aranjata la par,unghii,impecabil de curata,miroase a tot ce poate fi folosit ca definitie a fericirii,cu pielea matasoasa si privirea cu ochi pe jumatate,care nu te masoara,ci te indeamna sa fii cu ea aici si acum,in timpul fluviu linistitor si etern... Am iesit in spatiul inghetat de inceput de iarna,pe o lapovita batuta bine de un puiut de crivat,cui ii pasa de vreme? Eu si masina mea,ambii pe pilot automat,care ne a dus acasa pe neobservate,fiindca in urechi imi suna necontenit versul lui Nichita "si ora lovita se sparse-n minute",iar in fata ochilor vedeam doar unduirile sublime ale trupului Alexiei.
  21. Bun gasit tuturor! Motto:"This is the type of argument you women would certainly be invincible...in the first place sensible so that we can not contradict,affectionate,so that we are glad to give way,sensitive,so that we would not care to hurt you,and full of intuitive persuassion,so that we are terrified" JW Goethe,Ellective affinities. Monika,poliglota mea iubire efemera! O fata sensibila,in aparenta mult mai tanara decat este in realitate,foarte deschisa,foarte directa in conversatie,foarte gingasa in pat,si extrem de priceputa la dragoste,ma umple de fericire in cursul vizitelor pe care i le tot fac din ianuarie incoace,numai ca au fost doua pauze de o luna in care am fost eu plecat in strainatate. Toate intalnirile s au desfasurat pe inserat in apartamemtul de pe Mihai Bravu,blocul de langa liceu,un loc placut,Monika tine curatenie,are prosoape impecabile,geluri multe la baie,mereu a fost apa calda,iar rezervarea vizitei s a facut mereu cu usurinta,in urma unui dialog spumos pe whatsapp. Imi place primirea Monicai! Ne giugiulim nitel in picioare,pe hol,ne dam puicei,o tin in brate si o mangai pe fundulet,simtit matasos sub halatul sexi pe care l poarta de obicei. In seara aceasta,la ultima din cele multe vizite facute,era cu manichiura proasata,si coafura carliontata,ii sta bine. Este o frumusete de tip moldovenesc,fata rotunda,ochi verzi,gura rosie care i da un aer tineresc,piele intinsa,alba,iar trupul exact pe dorinta mea...carne multa pe fund,sani generosi,mai are si silicoane,nici nu mi am dat seama la inceput,iar amanuntul anatomic al nimfelor foarte mari si foarte roz ii da valoarea raritatii. Care este modul de lucru al afinitatilor elective? Habar nu am,vad numai rezultatul...imi amintesc de prima vizita facuta Monicai,cand dupa dus am aterizat direct cu limba in floarea feminitatii ei celei de un roz gingas...foarte miscatoare amintire,a vibrat dupa putine minute de un orgasm admirabil,sau chiar in seara asta,ce alergatura a fost acolo,cand lady on top,cand doggy style,cand misionar sacadat, de ce merge atat de bine sexul intre o femeie de 30 de ani si un barbat de 35...de la terminarea facultatii?... imposibil sa demontezi resorturile intime ale mecanismelor sufletesti care pot genera astfel de fapte erotice... Cu siguranta calitatea femeii este cheia! Ea are puterea sa tese unde cu energie care sa l invaluie pe barbat si s o dezvaluie pe purtatoarea de fericire erotica,precum pe Cleopatra din covorul daruit lui Cezar! Monika are din plin darul dea seduce,prin naturaletea comportamentului si prin firea ei deschisa,lipsita de complexe,prin frumusetea si naivitatea sale dezarmante. Au fost lectii de viata intalnirile cu Monika pentru mine,este limpede ca nu ma apuc sa povestesc aici ce am descoperit,mergeti in vizite si veti cunoaste o fata cu un caracter aparte. O recomand pentru comportamentul foarte corect si talentul special de a face sex ale Monikai. Inchei scurta recenzie cu un cuvant despre catelul Joy. Nu este catel,este copil. Este umanizat de firea persuasiv naturala a Monikai pana in punctul ca te miri de ce nu merge inca la gradinita! Ati citit nuvela Herr und Hund,de Thomas Mann? Parca s a inspirat din firea catelului Joy,cand a scris sensibilul episod al vanatorii la iepuri,celebrul scriitor!...Joy nu vana iepuri,ci o biata vacuta de plus...dar ce bine a vanat o! Monika,sa fii puternica,si sa ai noroc,il meriti!
  22. Bun gasit tuturor! Aseara am cunoscut o pe Antonia. Ce fata frumoasa! Nu tine de gust,este superba! Ca si cum ai spune ca de gust tine daca ti place o livada de visini in aprilie,numai petale de flori albe...sau Adagio din Simfonia a saptea de Beethoven,sau cerul senin din iulie...sunt frumuseti absolute,poti trece nepasator pe langa ele,dar tot frumuseti sunt,definitii ale frumusetii. Cum poate sa fie altfel o femeie ca de 20 de ani,cu o carne facuta parca din material de fericire,ca simti cand o atingi ca si cum ai fi fost tinut intr o tigaie de teflon la 1000 de grade,30 de minute pe o parte si 30 pe cealalta!... Ochi verzi smarald,chip dulce de copila,nasuc in vant,barbie fina,obraji cu rotunjimi fermecatoare si gura cu zambet de vrajitoare buna a dragostei...Par lung,negru pana la brau,a stat goala si pletele i au inpresurat torsul mladios,sub care se unduiesc cele mai bune coapse menite de a fi iubite si fundul in deplina armonie cu intregul! Am pasit in apartamentul Antoniei dupa multe gandiri si razgandiri,ca mi e oarecum ciuda sa merg la o fata frumoasa tare si care sa abunde in semne de profesionalism sec,clisee sau raceala specifica meseriei celei mai vechi. Am pasit si m am bucurat de la prima vedere...Antonia a avut un zambet genuin,cald,foarte incurajator. Are atitudinea placuta a celor mai bune fete de pe forum. Se incadreaza clar la capitolul excelenta,in pofida varstei. De fapt ceea ce ma retine in general este atitudinea pustoaicelor needucate din domeniu. Nu e cazul Antoniei,,este o incantare sa fii in preajma ei. Cred ca gfe se spune,nota mare aici. Incantarea cea mare a venit cand ne am pus in pat,si si dadu Antonia jos maioasul si dezgoli o pereche de sani...ce lucrare divina!...apoi isi dadu jos pantalonasii scurti,si ce se ivi astfel privirii mele,fu menit a mi starni furtuni in piept si simfonii in urechi,ca aveam probabil o fata dusa in lumea feerica a povestilor cu Albe ca zapada,si ma intreba mititica de ea" Esti bine?" Cum bine,nu am fost in viata mea mai bine ca acum,si in timp ce o iubeam eu cum puteam mai gingas,ca sa nu las frau liber pornirilor animalice care ar fi pus stapanire deplina pe mine,lacrimi de recunostinta imi siroiau,semn de maxima bucurie erotica,asta nu mi se intampla decat atunci cand imi place o femeie foarte mult. Nu ma intrebati de tehnica,daca are Antonia skilsuri sau cat ia la oral sau normal...nu prea imi pasa de astea,fata a produs magie cu mine,este o rara experienta de cunoastere prin eros,nu insist cu alte explicatii. Tot ce spun tehnic este ca am facut oral normal protejate. Mi a stat ceasul de bine ce a fost la Antonia...mi a stat pe noptiera dulcetii,ca l am uitat acolo. Lasa ca mai merg si l iau inapoi,ca doar nu se retrage maine. Am uitat eu ceasul,dar nu voi uita curand vizita la Antonia. Intoarcere in timp,haladuire prin spatii stranii,intelesuri misterios relevate...acestea sunt binefacerile dragostei cu o femeie frumoasa. Si o rara satisfactie ca te ai sincronizat perfect,timp de un ceas izbavitor,cu o reprezentanta a unei generatii din care tu nu mai faci parte...demult. Stiu,este iluzie,dar ce dulce iluzie! Am plecat aseara de la Antonia fredonand Adagio din Simfonia a saptea,stapanit de iluzia delicioasa ca am imbratisat o pe Alba ca zapada la ea in casa,eu,un pitic neastamparat in ciuda indepartarii accelerate de varstele princiare.
  23. Bun gasit tuturor! Daria are o personalitate feminina absolut genuina. Rade natural si spontan,converseaza sensibil si inteligent,face dragoste ca o amanta pasionala. Am uitat dupa trei minute de dialog erotic ca este escorta si am fost pe deplin in largul meu. A iesit un joc sexual de o senzualitate aparte,un fel de "nunta in cer", o nunta simbolica plina de sensuri initiatice. In limbajul tehnic al forumului,Daria exceleaza la capitolul gfe,abilitatea ei de a trai actul dragostei a intrecut granitele profesionale obisnuite. Am ramas cu impresia ca nu are scoala vestica,aceea le invata pe fete sa fie intr un standard pe care Daria il intrece fara nicio indoiala,cu mult. Cred ca are ea un talent aparte si in plus prospetimea tineretii fara ignoranta specifica fetelor de varsta ei. Am vizitat o in aceasta seara in apartamentul binecunoscut din Mosilor. Este o femeie de 25 de ani,foarte frumoasa la chip si cu linia trupului ca o bijuterie a creatiei divine. Fiecare unduire are sens erotic,iar eu m am conformat invitatiei implicite si am sarutat o peste tot,am mangaiat o indelung,temeinic,am dezbracat o usurel...mi a trecut prin cap sa fac numai asta o ora si am regretat ca am cerut asa putin timp. Dar m am ocupat de lucrul inceput,lasand gandurile deoparte,mai cu seama ca domnisoara s a prins in jocul meu si nu dupa multa vreme se apuca de o felatie atat de binefacatoare,incat m au podidit lacrimi de recunostinta. Stateam in 69 lateral,dar nu ma puteam concentra simultan la doua fapte atat de inaltatoare,deci mai faceam pauza de la a gusta din cea mai delicioasa ofranda a zeilor din toate cate exista pe lume si o lasam pe Daria sa si desfasoare maiastrul talent. Cand am zis ca e cazul sa augmentam dimensiunile cunoasterii reciproce,a pus Daria vesmant potrivit si am trecut la misionar prudent din partea mea. Dar am fost invitat sa nu mi fac griji,ca nu e din sticla,si m am conformat,iesind o partida ca o inflexiune in cursul experientelor personale in domeniul sexual. In capra a fost chiar mai bine,datorita giuvaerului de fund pe care l poseda domnisoara si unui amanunt din geografia ei sexuala,pe care inca nu l am lamurit,deci voi reveni la Daria de cum voi avea ocazia. Mie mi a placut locatia,dar o schimba,deci nu are rost sa notez. Experienta cu Daria este una deosebita,am fost extrem de placut impresionat. Nu compar,dar multe fete incep sa oboseasca dupa niste ani si devin roboate. Conteaza trairea actului,iluzia aceea care l invaluie pe barbat ca starneste interesul femeii cu care face sex. Daria are inca vie puterea de a darui satisfactie erotica,si daruieste din belsug. Multumesc,Daria,te apreciez nespus pentru ceea ce faci si te recomand domnilor care se pot bucura de virtutile tale fizice si sufletesti.
  24. Bun gasit tuturor! Zarind spre rasarit,mare si rosie,luna plina de August,mi am dat seama ca e vremea sa o pornesc spre Raissa,unde ma programasem cu vreo cateva ore inainte,si sa notez pe o fila noua in jurnalul vietii mele de curvar,la capitolul"daca nu mergeam,muream prost" aceasta intalnire cu titlu de premiera. Raissa este bibelou. Cea mai mica fata pe care am atins o. Eram asa curios,ma uitam pierdut,ca un idiot,sper ca a inteles mititica insufletirea mea pozitiva la vederea formelor ei miniaturale si desavarsit croite. Marele Creator a stiut sa picure strop cu strop toate dulcetile pe care le poate darui unei femei tinere,asezate firesc,armonios,dar in cantitate atat de mica,incat eram uluit....iar sexul meu,care deodata parea a fi mult mai mare decat de obicei,a fost chiar si mai uluit decat mine,dar s a declarat in final si teribil de multumit. Am vizitat o pe Raissa in binecunoscuta locatie din Tache,are o camera curata,baie cu dus bun,trei geluri,apa de gura neagra,prosop perfect. Am facut dus,a facut si ea,am glumit pe seama apei de gura,am discutat nitel,constatand cu bucurie ca e nu numai frumoasa,ci si degajata si placuta,o fata de calitate,adica. Am facut sex normal protejat si oral protejat. Le am alternat de cateva ori,a schimbat si prezervativul.La debutul actiunii,am glumit spunand" trateaza ma cu fundul" ca s o pot mangaia,si bine am facut,ca are un fundulet finut,o pasa mica cu labii dragute si clitoris gingas. O buna parte din actiune am stat relaxat pe spate,domnisoara a muncit intai oral,apoi normal on top,unde mi au priit frecventa si intensitatea miscarilor. Dar eram curios sa incercam doggy,aici Raissa primeste "excelent" de la mine. Face un fel de twerk foarte interesant ca are fundul atat de mic,dar si deosebit de dibace. A urmat misionar,m am prins repede cum e bine sa profiti de anatomia Raissei aici si a iesit bine,apoi am reluat ciclul,oral,normal... Mi a placut Raissa si o recomand. Iubitorilor de fete slabe si mici,clar,ei vor fi innebuniti,dar si celorlalti iubitori de sex,ca Raissa are valoare de escorta,este finuta si frumoasa. Notez de exemplu parul aranjat impecabil,lung si vopsit in negru,si parfumul bun,Givanchi cred,care a dat si o tusa olfactiva potrivita acestei excursii in seara cu luna plina de August,si machiajul ingrijit,vesmantul excitant,un fel de body care sare de pe fata imediat ce l atingi. Am platit 250 pentru o ora de sex protejat cu o fata calma,dulce,cu un comportament frumos,la care voi reveni. Cu siguranta ca aceasta seara va ramane in memoria mea erotico sexuala ca o insula de gingasie intr o luna August a vietii mele populata de femei cu forme accentuate,iar acest loc atemporal este unul clar si senin,strajuit de luna plina din acel August.
  25. Bun gasit tuturor! Ce frumoasa femeie este Mihaela! Am cautat o bruneta veritabila,dupa o perioada ciudata in care am cunoscut numai fete blonde cu ochi albastri...si am gasit aceasta domnisoara care se potrivea perfect poftei mele. Imi ghicise mie o vrajitoare buna ca in preajma lui 20 august voi avea o surpriza placuta! Chiar foarte placuta surpriza...20 de anisori,inalta bine,cred ca peste 1,75m,carne absolut beton pe fund si coapse,abdomen plat,sani fermi,cand sta fata pe spate se pastreaza zvelti,talie ondulata si foarte sus,adica Mihaela are niste picioare interminabile...frumoasa la fata,par lung,negru,buze carnoase,cum sa zic intr o expresie ponosita,dar potrivita: masina de facut sex. Sau conform regulamentului,fizic de 10,dupa gustul meu. Este placuta in purtari,se vede scoala buna,nu vestica,dar buna,ca poate sunt si scoli estice mai bune ca acelea de pe taramuri alemane. Scoala de escorting,evident. Vorbeste cald,politicos,rade strident,nu a fumat fiindca eu sunt nefumator si nici nu mirosea a fum. Acomodare usoara si draguta,deci. Unde mai pui ca facusem o programare eficienta,pe whatsapp,pe la pranz,onorata seara fara probleme. Seara in curs. Locatia este binecunoscuta deasupra fostului restaurant Minion,iar camera inalta a Mihaelei este o oaza de liniste dupa harmalaia ciudata din strada,unde puzderie de tineri se prefac bucurosi de localurile cu mese pe trotuar,dupa moda covido occidentala. Am facut dus civilizat apoi am urcat cu Mihaela treptele spre etajul dragostei,unde eu intram perfect,dar domnisoara trebuia sa se aplece,nitelus. In pat era insa bine. Vai,ce bine! Intai mi a plasat buzele incredibil de dragastoase pe penis. Era cam mult prea bine,deci am cerut vesmantul din latex si asa am rezistat cat de cat la o felatie executata regulamentar,repet,buzele domnisoarei sunt maiastre,ca si limba dealtfel. Apoi am trecut la misionar si capra. Cum sa notez asa ceva!... as fi mult prea subiectiv. Mihaela este o femeie creata pentru dragoste. Se uda natural si abundent,are miscari firesti,in acord cu ale tale,geme dragut si veridic,prinde starea de spirit a partenerului. Si este incredibil de buna fizic! Are o constitutie a bazinului,coapselor,taliei si fundului menite sa ilustreze definitia femeii excitante. Mi a placut Mihaela o recomand si revin! Am lasat pe masuta,inainte de a merge la dus,250 de lei pentru o ora. Prima oara cand m am uitat la ceas,am vazut ca depasisem timpul cu 5 minute. Am fost mirat,ca nu depasesc vreodata ora. Dar viata iti mai face uneori surprize. De data aceasta,surpriza mea a fost bruneta,dupa o perioada ciudata in care am vizitat numai fete blonde...
×
×
  • Creează nouă...