Sari la conținut

zvapaiat

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zvapaiat

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

zvapaiat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Siguuur...la"zi". Fiecare pe riscul lui. Crezi ca mai e proasta sa recunoasca ca e bolnava ? Pestisorul auriu a invatat-o ce sa faca si sa zica, nu mai e incepatoare.
  2. La 100 erau servicii ok, la 150 servicii naspa si bonus o boala probabil...
  3. CE A FOST SI CE A AJUNS! Din pacate am fost unul din clientii ei fideli, mergand periodic la ea. Am evitat perioada in care am stiut ca a avut boli, dar dupa, mi-a spus ca i-au trecut si ca e mai grijulie. . Dar pe zi ce trece lucrurile s-au schimbat in rau. Am fost la ea de curand si am facut totul protejat , deci nu siu daca mai are BTS, dar stiu ca e bolnava cu capul (se trateaza , ia pastile de nebunie) Cat despre servicii, nu mai sunt ce erau o data, Se vede evident varsta, pielea s-a ridat rau, sanii si mai si lasati . Grabita si sictirita, Si ce e mai grav, nu a facut dus nicicand m-am dus , nici cand am urcat.. Si dupa mine urca urmatorul client, ne-am intalnit in usa. . Sper , colega, sa nu ii fi sarutat sanii ca ai facut cunostinta cu puisorii mei. In plus , cat am fost la dus, am impresia ca a umblat in buzunare. Nu a disparut nimic, dar nu mai erau asezati pe faimosul scaunel , cum ii lasasem. Si nu e o impresie pentru ca sunt destul de tipicar. Deci daca in postarile anterioare, o laudam, din pacate, acum zic pas. Are balta fete proaspete.
  4. Pentru prima data la o milf dar a meritat toti banii. arata foarte bine, talie, corp frumos , sani mici, foarte amabila si draguta. Locatie zona Coresi, curat, si frumos. Am stabilit imediat serviciile si dupa igienizare (prosoape noi, gel etc) am trecut la treaba. A inceput cu niste miscari lascive de s-a trezit repede micutul. Un oral intens, cu deep si atentie pe zonele adiacente. Pasarica frumoasa si dupa cateva degetele in zona, am trecut la un normal , ea deasupra. Se misca excelent, accepta schimbari de pozitie si se excita si ea. Finalizare pe sanii ei. Dupa o scurta odihna si un pahar de apa oferit de doamna, din nou la treaba. Am incercat analul desi nu e pasiunea ei, accepta. Fiind draguta , am renunta si am pus o caprita unde a dat bine contre, cu gemete . Finalizare pe fundul ei . Din nou la baie si cu un set de imbratisari din partea ei, am promis ca mai revin. 250 LEI ORA INVESTITI BINE. De revenit.
×
×
  • Creează nouă...