Jump to content

lancerevo

Serious Contributor
 • Content Count

  824
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

652 Reputatie Excelenta

About lancerevo

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Ibanestii de Jos

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Doar la Sibiu merge Deliuța. Zic. Prietenii știu de ce.. Gata, sa nu-i stricam topicul fetei, ca e prea faina ca să o supăr cumva
 2. Manuela este vaccinata. Cu ea puteTZ face și neprotejat. O recomand cu ancredere tuturor care deskide topinguri de 2 lei fără sa caute în prealabil. Ca poate a mai deskis cnv exact același toping și pici de Lake. Asadar, o recomand pe Manuela.
 3. Ce sa facă la Buzău ca nu aveți decât bronzați de la mama natura pe acolo. Lunar am drum prin orașul ala și chiar de la întrare te întâmpină cartierul unde vara se aud manele live, traversează strada cum ii taie capul, multe mașini cu volan pe dreapta și nimic interesant de vizitat. Cu puțin talent în 3h ești în Brașov și gata. Dar știi vorba aia :ai bani, mănânci. Nu ai bani, nu îți este foame.
 4. Sanchi Stropinel. Minuseaza și asta. După ce termini cu laba și chematul fetelor pe sate, evident.
 5. Și ne aștepți cu platoul cu râme proaspete? Puiet proaspăt? Mămăligă? Și dacă întindem mana sa ne servim ne trimiți la plimbare ca suntem pești? Sau cum faci testul? Ai și teste non invazive sau doar cele pe care le-am amintit eu. Nu de alta, dar vreau sa te ajut în a evita vizitele peștilor (ca mine și alți saraki care în weekend nu te vizitează)
 6. Asta cu "schimb de poziție" chiar nu am mai întâlnit. Adică în timpul partidei poți schimba poziția???? WOW!!!! SENZATIONAL
 7. Eu îți doresc o retragere plăcută și glorioasă. Exact cum ai fost pana sa calci pe bec.
 8. Benzina s-a scumpit, RCA s-a scumpit, de gaze și curent nu mai zic. Futem și noi unde e mai ieftin.... Nu toți dam la buci în weekend când e dublu
 9. Fata a spus ca e disponibila pana la ora 21. La ora respectiva vroiai sa stea pe telefon și sa îți răspundă sau sa își vadă de viata ei personala? Poate chiar dormea și mesajul tău a trezit-o. Din punctul meu de vedere, nu a greșit cu nimic.
 10. Am intrat sa citesc o recenzie și am găsit cancan. Deci clar rămân pe labă
 11. Eu zilnic am parte de vedete internaționale. După ce termin, ma odihnesc la mana dreapta și apoi sunt apt de munca. Ma aveTZ topinguri de-a-am-pulea sa deschideTZ??
 12. Nu ca as fi rău, dar mai e coada? Cam vorbești singură pe aici. Mișto la greu, recenzii pauza.
 13. Se da și pe ochi frumoși. Nu am minus pentru ca am o prestanta ridicata și nu fac off topic la greu. P. S.: mai ia un minus
 14. Mai ia și de la mine minusuri. Topicurile sunt pentru RECENZII REALE, poze, disponibilitatea escortei și ÎNTREBĂRI INTELIGENTE. Chematul fetelor pe sate ca e multa labă acolo nu sunt replici inteligente.
×
×
 • Create New...