Sari la conținut

valabilu1988

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre valabilu1988

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

valabilu1988's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. . Eu sunt de acord cu tot ce spui doar ca orice meserie se învață pe banii și pielea cuiva :și croitorul și cizmarul și doctorul învață meseria pe banii cuiva. De acord cu locația, e într o zona prea cuminte deși întrarea este extrem de discreta. Intri în gang și imediat e ușa. Despre colega iarăși ai dreptate căci Bianca o eclipsează În rest totul se învață, ea să fie atenta și cu bunăvoință căci frumoasa este. Îmi amintesc de o fata care făcea un oral excepțional și care când am întrebat o cine a învățat mi a zis :clienții Eu îți promit să o învăț atunci când ma mai duc la ea. Sunt curios ce nota o să îi dai când te vei mai duce.
  2. Fiecare cu gusturile si preferintee lui.Eu poate sunt mai putin exigent ca tine si in mod cert am mai putina experienta,caci te-am intalnit pe multe topicuri cu recenzii foarte corecte.Fata insa este noua si daca este receptiva poate va invata ce sa faca.Cred insa ca ar trebui si invatata mai ales de catre cei cu experienta.Poate ar fi bine sa explici ce nu ti-a placut caci recenziile nu ne ajuta numai pe noi ca sa le alegem ci si pe ele ca sa invete.In definitiv orice meserie se invata.
  3. . S a descurcat bine numai când am pus o capra cam fugea când o băgăm toată așa că am lăsat o pe ea sa ma fută.
  4. Acum Maria Rebeca sau cum i o mai plăcea să își zică eu am mai futut o o data ieri și mi a plăcut asa ca ma mai duc.
  5. . Ai dreptate frate e aceiași fata. Ar trebui unite topicurile.
  6. Punctat azi la Maria Locație centrala Calea Victoriei apartament curat baie cu tot ce trebuie, pat mare rezistent nu scârțâie nota 9 Fata o bruneta frumoasa dusa la solar cu sâni senzaționali cur bombat și pizda frumoasa și strâmtă. Nota 9, 5 Actiunes a debutat cu oarecare reținere din partea ei pe care am simțit o imediat ce a văzut obiectul muncii dar eu sunt învățat cu asta asa ca am început sa o încălzesc trecând direct în 69 și lingandu i pizda dulce și plăcut mirositoare pana am simțit o ca se uda. Ea sugea pula ajutând se și de mână pana când soldatul s a ridicat complet lingandu l în lung danfu i limbi pe cap și încercând să îl înghită lucru mai dificil când ai gura mica dar strădania a fost meritorie asa ca dau 8, 5 Trerecut în LOT ca să o las să conducă ostilitățile și să se înfigă cum vrea ea. La început și a băgat numai capul pulii l a frecat și pe măsură ce se relaxa a început să se înfigă și să o frece geamand și gâfâind pana gând am explodat căci sânii aceia superbi erau pe pieptul meu calzii și moi asa ca nu am rezistat prea mult. Repriza a doua a fost cu un oral scurt mai curajos ca prima data și pentru ca nu ii puteam ierta curul am pus o capra. Și aici am fost atent întări sa se înfigă ea și să dea cum ii convine pana s a lărgit am am început sa particip și eu sincronizadu ne mișcările și finalizând eu și după cum am simțit o pe pula cred ca și ea. Nota 10. Se fute bine GFE 9, 5 vorbăreta și relaxată la început, tăcută și un pic crispat după ce a întrat în contact vizual și corporal cu stremeleagul apoi doar a gemut și a incnit. Decartst 200 lei o ora fără graba fără telefoane Revin recomand
  7. . O recomandare atât de imperativa s ar putea să aibă exact efectul invers, doar că eu m am oprit demult. Numai Larisa nu vrea să înțeleagă asta(și vad că nu numai ea) și cum zice cineva ceva ce nu ii convine ma acuza pe mine.
  8. Daca tot ai fost luat in baza pentru mine si ti s-au inregistrat convorbirile si mesajele si le mai si posteaza public eu zic sa citesti art 222 alineat 1 si 2 cod penal.Poate iti vine vre-o idee.
  9. . Am fost și eu la Ruxy și totul a decurs cum ai spus tu în urma cu 1 an. Ea a rămas la fel, doar ca deep ul i a reușit de fiecare data (o fi și chestie de dotare) și CIM nu am vrut finalizând de 2 ori în balonas. Cel mai mult mi a plăcut când am futut o capră la marginea patului și am dat în ea cât am putut. Nu a comentat și s a implicat. Geme tare fain și natural.
  10. . O găsești la pagina 41.Nu știu ce vrei tu să vezi. O gaura ca toate găurile în care întra pula după pula pe banda rulanta și în plus vibratoare și ce i or fi mai băgând mâncătorii de căcat și alți perverși care o vizitează.
  11. . Dacă, dacă dacă... Nu este nici un dacă. Eu sunt român, sunt creștin și sunt un om normal (daca înțelegi ce înseamnă asta) și de pe poziția asta am comentat. Tu poți face ce vrei și ce îți place după cum și eu am dreptul să fac ce îmi place. Cred totuși ca nici chinezii nu considera scato un act sexual normal.
  12. . O fi topicul tău dar nu este proprietate privată să nu scrie decât cine are permisiunea ta și numai ce vrei tu. Asta în primul rând. În al doilea bineînțeles că înainte de a merge la o fata mă uit la ce oferă atât ca aspect cât și ca servicii căci de aceea le arata și ea. (tu ai cea mai lunga listă din câte am văzut eu) și cu cele mai ciudate. Faptul că mie nu îmi place să sărut(se pare că o faci foarte bine) după ce te a sărutat o gura care mănâncă căcat sau după ce ii lingi în cur este treaba mea, gustul meu dar și dreptul meu. Dacă nu îți convine și dacă topicul asta este "al tău" fa în asa fel să nu poată scrie pe el decât cine vrei tu și cum vrei tu. Să ști că și mie îmi plac anumite perversitati dar pentru mine tu ești mult prea perversă așa că nu te voi vizita.
  13. . Pe cine interesează și pe cine nu, nu hotărăști nici tu nici eu. Este un forum și oricine e liber să spună ce crede despre un subiect. Eu nu am criticat pe nimeni, am spus numai ce simt eu. Ca să închidem subiectul mai spun că eu nu pot face Fk cu o femeie știind că înaintea mea ea a făcut cu unul care i a mâncat căcatul Dacă alții pot, e treaba lor. Eu nu pot și gata.
×
×
  • Creează nouă...