Sari la conținut

freedommmm

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre freedommmm

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

freedommmm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Abia am revenit în București și am revizitat-o pe Pamela. De data asta am optat pentru masajul complet, cu prăjitură și ecler. Tipa zâmbitoare, atitudinea foarte buna m-a făcut să mă simt în largul meu. M-a servit cu cola, nu a existat nicio grabă, printre puținele cu care poți vorbi, educata și cu bun simt. Eclerul făcut perfect, nu am simțit cand mi-a pus țipla, am rămas surprins că o aveam deja pusă. A urmat o prăjiturică delicioasa servita în câteva poziții. Am avut câteva impulsuri de a finaliza, am simtit fiecare mișcare. Am dorit să amân un pic finalul, dar până la urmă am cedat tentatiei. Nota 10+
  2. Am fost eu la gagica asta. Am auzit de ea de când era la celălalt salon. Este mișto, arata bine, țâțele bengoase numai bune pentru masaj sa le simți pe tine, masajul de relaxare bun, merita vizitata. Mi-a fost ușor de găsit salonul, am găsit ușor loc de parcare. Tipa are o linie a corpului bine conturată, este curata, m-am simțit bine cu ea, mie mi-a plăcut.
  3. Pentru unii futaci contează calitatea, nu contează doar privirea pornografică, contează și gaurica, că pe lângă mai intra și un deget. Nu toți futacii îl murdăresc pe Johnny, prin toate scorburile. O cunosc pe tanti și știu ce vorbesc. Am renunțat să mai merg, din cauza atitudinii de tarancuta, dar și din cauza vârstei. Cine se respecta nu vrea un pizdau atârnat și bătrân, merge o muie de 50 de lei in rest cred că ar fi Nr 1 la milf, decât să o vezi între niște puștoaice de 20 de ani.
  4. Nu este înaltă (gen 1.80), dar nici mica de înălțime. Drept să-ți spun nu am fost foarte atent la aspecul asta, pentru că pentru mine nu contează așa mult (nu vorbesc de extreme). Apoi legat de timp, nu pot spune că m-am simțit grăbit. Chiar primul masaj a fost făcut foarte bine (gambe, coapse, fese, spate, gat), apoi cel cu sânii a fost foarte senzual, uff m-a excitat rău, iar erotic pe fiecare cat ține ciocanul. După ce am finalizat, am stat puțin să-mi trag sufletul meu de futac ce sunt și tipa s-a pus langa mine in pat și am mai vorbit despre una alta. Nu am putut eu sa mai stau, pentru că trebuia să prind deschis la banca. Dar în niciun fel nu am fost grăbit. La început am fost întrebat dacă vreau apa sau cola, o țigară. Mi-a dat papuci de unica folosință și prosop curat. Ce sa zic poate ai avut ghinion...cu cine ai intrat, cum o cheamă sau ceva detalii
  5. Exact ce am scris într-un comentariu anterior. Pozele pot fi înșelătoare. Tipa asta pe care am ales-o este un caz fericit, pentru că este mai buna in realitate. Am întâlnit cazuri, unde pozele nu au legătură cu realitatea și nici nu te-ai gândi că cele din poze sunt in fata ta. Așa că trăiască prezentările și ochiul nostru ager. Ciocane tari!
  6. Îți scriu pe graba, înainte de a incepe programul infernal de la locul de munca. Am văzut că sunt poze pe pagina anterioară, dar realitatea este mai buna... O zi faina!
  7. Am revenit la acest salon după mai mult timp. La telefon mi s-a spus că au o fata noua, Pamela. Este imposibil sa-i uit numele având în vedere, că vine de la Pamela Anderson. I se potrivește având în vedere că are sânii mari și spre bucuria mea și a confraților sânii sunt tari și carnea la fel. Masajul a fost bun și incitant, atmosfera ok. Am apreciat în mod special faptul că este curata, cu bun simt și are un miros plăcut. Este o buna combinație între o tipă senzuală și un salon curat, ultracentral și un preț ok. Am sa revin cu placere
  8. Am fost eu acum mai mult timp. 300 lei fara erotic, adică nu se face nici măcar o laba. Era doar o fata bruneta când am fost eu.
×
×
  • Creează nouă...