Sari la conținut

finkielkraut

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre finkielkraut

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

268 citiri profil

finkielkraut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

38

Reputație

  1. Selena involuntar noi facem comparatii intre serviciile escortelor. Ne cerem scuze pentru offtopic. Acum peste tot se arunca cu note de 9 si 10 daca iti place gacica, nu conteaza daca la servicii merita 6, 7, 8. Te-am vizitat cand imparteai locatia cu Iza. Sunt fan oral pe porneala maxima. Pot sa-ti spun care sunt fetele de 8 si 9 la capitolul asta in Romania. Vin de la Cluj unde am vizitat o Eva, o Lidie si o Paula. 2 Andree si o Diana la Oradea si Mures, am prins si o Anemona.O Andra, Loredana si Alexandra la Timisoara. O Alina la Sibiu, o Iulia la Arad. O Iza, o Eva, o Delia, 2 Carmen, o Cristina o Alina, o Ally si o Andree la Bucuresti. O alta Andree la Iasi. O Criss, o Claudia, o Ana,o Roxana,o Diana, o Anda, o Paula, o Larissa la Constanta. Cele retrase nu are rost sa le mai pomenesc. Am fost si la tine luna trecuta atitudine pro client, nimic de obiectat. Pentru serviciile pe care mi le-ai oferit, vorbim strict de oral nu pot sa-ti dau mai mult de 7,5 si nu este o nota mica. Cand luam nota asta la scoala eram fericit. Constantenii sunt golani cu obraz subtire. Pentru mine nu conteaza pretul, conteaza serviciile. Asta e doar parerea mea, de la multi vei primi maximul. Sejur cu spor la mare!
  2. Asteapta si tu putin.E plecata in turneu cu Ana. 😄
  3. Colegule n-ai prinso!Vorbesti mult,prost,dar esti simpatic.Imi amintesti de mine la 25 de ani. Inteleg ca suntem diametral opusi in a exista ca barbati.Ne despart cam doua decenii. Eu caut o curva pe care s-o chinui cateva ore fara sa se planga ca e prea mult,prea tare,ca nu mai poate,ca nu face aia sau aialalta. Una care sa se futa si s-o suga mai bine decat nevasta mea,nu doar sa arate de nota 20.O sa intelegi peste cativa ani. ;)
  4. Sa vina Colericul cu regulile de notare!Parca asa se faceau recenziile inainte. Trei sferturi de la testate nu iau note de trecere.:))
  5. Eva nu are.Ma refeream la Lorena,Lia si Renata cu 10 pe linie.Ai prins-o matale! Fiecare cu barosul lui:)))
  6. Pe mine nu m-a dat pe spate,poate sunt eu mai pretentios.Multi i-ati dat 10 la servicii pentru mine e de 8-8,5 acum fiecare cu gusturile lui..Oralul e bun dar e la ani lumina distanta de regina de la top.Fata de alte promovate de 9 si 10 care au servicii de 5-6,merita o vizita.Dar nu sa astepti zile si saptamani.A fost profi,nu am simtit-o implicata ,.putin grabita ca mai erau futaci programati.Acum fiecare cum crede.Problema e ca dati note de 10 la multe care sunt praf la servicii. Eu la curve merg pentru servicii,nu pentru botox si silicoane,dar multi de pe aici daca va lovesc silicoanele in cap va prostiti. Spor la futut, poate revin postacii credibili care erau odata!
  7. Fa-l dracu o data!Eu l-am facut din cauza ta si sigur si altii.Am fost la Eva si Lorena fete pe care le-ai vizitat. Aveam programare la Alina care nu ma mai primeste nici cu testul.A zis ca pleaca in vacanta. Nu e o gluma virusul.Am pierdut recent un prieten care avea doar 37 de ani si care la fel ca tine a luat in gluma toata situatia asta.
  8. Coane ai facut un deserviciu si tie si fetelor pe care le-ai vizitat.400 de lei nu e o avere pana la urma.Stai linistit si tu,stau si fetele si stam si noi.
  9. Alina un sfat,fara permisiunea ta:)) Fute-l pe Lazy:))iar la baieti baga strapon si pisat show virtual. Mie mi-ai tras un golden dupa o sticla de Conti,vezi ca astia nu au bani d un Moet. Astept sa activezi cardul sa vin sa te fut corect:))
  10. Coaie din ce spun fetele smechere de pe Bucale ai reclamatii.Baga laba :) Pe Dream poti so iei cu tine.Scrie frumusel fata dar n-a invatat so suga cum trebe si a avut o colega, Amelia care a facut istorie. :)
  11. Nu m-am hotarat daca sa fiu serios sau sa-ti iau pamfletu'n pula:)) Nu am facut nici o diferenta intre ea si rubrica top.Astea sunt note mari! :)) 10 la gfe nu dau,maxim 9 unde e cu fk. Oral de 10 tre' sa'nghita sustinut "doza de bere",sa suga adiacentele,sa curga rauri de lacrimi si saliva,s'aud muzica de gag-uri si sa se termine cu swallow. Sunt pretentios :)) Cand am plecat era la top.La cate vizualizari are topicul asta,nu cred ca e curvar in oras sa nu o cunoasca si sa nu stie ca are servicii de top. Sa traiesti!
  12. Pe Larissa o cunosc de ceva ani.Era musai sa fie pe lista de vizitat.Programare pe whatsapp respectata.Stat la o cola si la cateva tigari.Ea vorbeste mult,eu vorbesc mult. Dus eu,dus ea.Actiune cu oral exceptional,lins,incercari de deep,ruperi de ritm,adiacente,tot ce trebuie.Continuat normal,diferite pozitii,terminat doggy. Nu o lungesc,Larissa e profi, atitudine pro client. Locatie:9 Gfe:8,lipsa fk Sex oral:9 Sex normal:9 Halat:300/h De recomandat:Da. De revenit:Da.
  13. Pe Claudia nu o cunosteam si chiar nu puteam sa o ratez.Programare prin sms,respectata la minut.Am stat la un suc de vorba cateva minute bune.O fata cu mult bun simt cu care ai ce sa vorbesti.Primit prosop si trecut la dus.Actiune cu saruturi,atingeri,oral excelent,ruperi de ritm,incercari de deep,adiacente,lins,scuipat,tot ce trebuie.Continuat normal,schimbat cateva pozitii si finalizat cim. Locatie:9,baie cu tot ce trebuie Gfe:9 Sex oral:9 Sex normal:9 Halat:300/h De revenit:Da,cand o prind libera. De recomandat:Da.
×
×
  • Creează nouă...