Sari la conținut

paganelul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre paganelul

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    rimează cu felatie

Vizitatori Recenți Profil

283 citiri profil

paganelul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Ah, era sa uit... Evident ca ii vom face praf topicul maimutei. Exact asa cum face ea, ne vom comporta si noi. Iar la stricat topice, cred ca suntem vreo doi pe aici ;)
  2. Salutare, Am văzut cu toții ca iar a fost o fata atacata de un posibil peste /rau intenționat. Dacă se dovedește ca e un jeg de om si aflăm care este numele fetei pe care o susține, sunteți de acord ca acelei fete sa ii trecem numele aici si sa n-o mai vizitam? Exact cum era rubrica 'De evitat'. Am mai avut noi un caz urat p-acilea... Poate asa se învață minte fufele sa-si vada de cratița lor.
  3. da-i report si rogi adminul sa modifice
  4. zi-ne si noua ce ti-a/i-ai făcut. Nu te rusina.
  5. Oare cum ar fi arătat o insulta din partea lor? Dacă asta a fost doar o tachinare...
  6. Vezi ca in semnătura iti lipsește un 'pe'. Carelistule ;)
  7. Deci nu ne ești dator cu o recenzie? Dar tii mortis sa te lauzi ca e toată ziua numai a ta? Pai ce fel de curvari suntem? Faptul că suntem jigodii, canalii, scursuri, se accepta. Dar ca un curvar care se respectă, sa tii numai pentru tine arata lipsa de respect pentru ceilalți curvari/breslasi ;)
  8. Nu e luna in care sa nu fie atacata vreo fata. De aia s-au carat pe alte meleaguri. Dacă e minciuna, denigrare, intimidare, atunci meriti spânzurat de pula, bulangiule!
  9. 300 lei un număr? Mai da-o-n plm de treaba!
  10. Si vezi ca n-am uitat. Ne ești dator cu o recenzie asupra preferatei tale. Hai, încântă-ne. Sau nu te-a mai primit?
  11. Ia zi, cine s-a plâns lui pisicuts ca trollez? Stii numai sa te plângi, ca un puradel. A văzut toată lumea ce faceai tu si cu colericul. Sau ai impresia ca voi sunteți aia deștepții iar noi prostii? oricum, ce a fost, a fost. Important e sa invatam cate ceva din toate mizeriile astea, astfel încât pe viitor sa fim mai buni. vad ca, colericul a luat o pauza de pe Brașov. Transmite-i, te rog, salutarile mele;)
  12. Bataia de joc, a ta si a colericului, nu are cuvinte. Ati crezut ca sunteți mici dumnezei dacă v-a făcut pisicuts admini/moderatori. Sa ataci fetele constant, sa le umpli topicele cu spam... Ma bucur ca ati înțeles ca pot fi si alti la fel de jigodii, ca voi.
  13. Hai, lasa sentimentalismele. Am văzut ca in ultimele zile ai pus si tu 2-3 recenzii. Cem de? Ca tu erai doar cu comentatul...
  14. Ce zici? Ne spunem off-ul aici? lasa topicul fetei. Nu-l murdari, asa cum ai prostul obicei...
×
×
  • Creează nouă...