Sari la conținut

bebyfak01

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bebyfak01

  • Dată Naștere 04.01.1989

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bebyfak01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Pana la urma este sau nu Anne în zona? A fost cineva?
  2. Salut, mai activează domnișoară în Ploiești zilele astea dacă știe cineva, multumesc.
  3. A mai văzut.o cineva pe Anne de la Tacom?
  4. Va salut, ieri în jurul orei 12:30,eram pe centura Ploiestiului mergeam dinspre Ploiesti spre ghighiu, după podul de la Moara Noua, pe partea dreapta o satena frumusica, cred ca este noua, nu am mai văzut.o pana acum, știe cineva ceva de ea, pret, servicii...., eu nu am putut sa opresc.
  5. Salutare la toată lumea, luni la ora prânzului eram în trecere pe la județean și am zărit-o pe Anee, am oprit am ales un oral NP, din punctul meu de vedere este peste multe fete de la strada inclusiv pe DN spre București,din punctul meu de vedere: Dupa ce mi-am dat drumu sa clătit cu apa de gura cea ce nu vezi la multe poate de loc, în fine.. Atitudine 9 Igiena 10 acum fiecare cu nemulțumirile lui.
  6. Prietene la nr asta de telefon nu mai răspunde nimeni, era o întrebare pentru ea, nu pt persoane care se cred inteligente de parca eu as fi vreun fraier, înțelegi.......
  7. Pe unde mai ești de găsit, nr de telefon?
  8. Bună, cât este o finalizare inpreuna cu colega ta sau o ora? Buna, cât este prețul, o finalizare cu amândouă sau o ora?
  9. Poate sa ne lămurească chiar ea dacă mai revine sau nu, ma gândesc ca poate se uit la pagina asta, pt ca a mai scris aici și ne da un răspuns.
  10. Știe cineva sa întors fata de la Tacom, Anee.......?
×
×
  • Creează nouă...