Sari la conținut

gionpufulete

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gionpufulete

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gionpufulete's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

31

Reputație

  1. Noroc ca ai pus poza cu labiile, ca era cat pe ce sa vin la tine.
  2. Mau de țărancă obosita fara 8 clase, tatuaje fara gust, bonturi la pedichiura finisata pe ogor... beax, la lux cu ea, nu? :bye
  3. Ce manichiura si pedichiura pilita la sapta are. :( Tre' sa fii prost sa futi asa ceva pe bani. Si sunt destui pe forum. :)))))
  4. Sa se duca catzelu' pisdasera sa ne spuna daca face FK care se transforma in DFK. =))) =))))
  5. Raluco, te mai doare pasarica de la rodaj? Ca vreau sa pot sa intru tot in tine.
  6. Catzelu Danel pisdasera e din Galati. Face 5 minute cu masina din sat pana in oras.
  7. Coaee, mai dati-va-n pula mea cu note din astea mari la escorte de lux. Cere 400 de ron pentru ce? Ca are o fata de Princess Fiona varianta Shrek, sa-mi bgpl. Ma doare in pl cati copii a nascut atat cat (nu sunt ai mei :laugh2 :laugh2 si...) din punct de vedere al fizicului e expirata. Ok... o fi prestatia peste medie, dar la lux si fizicul trebuie sa fie excelent, iar la ea fizicul e de maxim 5-6 cu indulgenta. Sa fim realisti, e lasata si moale toata, cu fata aia de spart nuci de cocos.
  8. Andreea, am strans 4 milioane. :X Vreau sa ma simt bine, Sa-mi dau drumu'-n tine
  9. Are dintii pusi cu patentul. Incisivii sunt strambi rau si inestetici. Si nu inteleg in plm, face o galagie de bani din domeniu, dar nu e in stare sa faca ceva estetic cu dalele alea aruncate ca din tractor din gura. In schimb pe parte de GFE, cu mine a fost ok. Are momente ale intalnirii cand isi ia cate turn off si are tendinta sa nu mai fie acolo, dar daca stii cum sa o dai pe drumul cel bun e ok.
  10. Ahahahahaha =)))) =))))) ce taranoi prosti fara educatie. :)))) Zici ca e in filmele cu prosti. :( Andreeo, toarna niste spirt pe gaura curului sa dispara mancarimile de la bubosul ala de te-a futut neprotejat. =))))
  11. Si tu esti mare bou. In curve si in curvari iti pui baza? :)))) Si cine mortii ei e aia sa se ia de un client? Am uitat ca esti un mare domn gentil care plateste pentru pasarica la kilogram si nu ti-ai permis sa o bagi la origine. Voi le invatati cu servilitate proata. Una e sa fii cavaler, alta e sa fii luat de sclav. Vezi daca esti catel? ^_^ Toate te scuipa, toate te-njura, toate iti baga pula'n gura =))))) Uite scriu de ele aici ce vrea pula asta mare a mea, ca sunt toate niste rupte expirate, plecate pe strazi cu sutul in cur si fara o chifla in stomac si acum sunt mari dive besinoase puse pe fraierit prosti de al de voi. :( Desi au 30 si ceva de primaveri toate, nu stiu a scrie si a citi. :(
  12. Cand mergeam eu la ea, nu indraznea nimeni sa riste 700ron pt o intalnire. Cum am confirmat ca e super Ok, cum au inceput sa scrie recenzii toti prostii. :)))
  13. Shaormare, daca imi bag pula in tine, behăi, si apoi zici ca am ceva cu tine. Daca vezi ca nu am bagare in seama cu tine, la ce mm te gasesti sa ma sufli in fund? La ines am ramas pentru ca a fost prima situatie de genul in care am ramas blocat ce nașparlie pot sa gasesc dupa usa, luandu-ma dupa acele multe recenzii fake "de 10" facute de ea si de toti cateii care o promovau pe aici, recenziile reale cu note mici fiind sterse. Era la inceputul perioadei aleia cand toata lumea facea si modera cum voia pe aici, iar motanul numara incasari din conturi super premium si moderari cumparate. Eram dupa o pauza de vreun an si ceva, in care stiam ca poti sa mai faci off-topic, dar recenziile erau recenzii. La ines as fi vrut sa nu raman, dar nu mai facusem niciodata o faza de genul, sa nu onorez o programare, pentru ca nu imi place sa deranjez din bun simt. De atunci nici nu am mai ramas unde nu mi-a convenit de la primul contact (ca in situatia de acum cu Ella), tocmai sa nu mai repet experiente asa proaste ca cea cu ines pe banii mei. Prefer sa donez cate o shaorma saracilor de pe strada ca tine de banii aia. Stiu ca te frustreaza ca reusesc sa imi bat pula de orice prost de pe aici... dar pana a ma face mincinos in recenzii, e cale lunga. Mars la cacat!
  14. Ba, uite care e chestia. E sub demnitatea mea sa va dau in pula mea pe toti astia aparuti peste noapte. Si zic aparuti, si nu inscrisi, ca si eu sunt inscris relativ recent... ca deh, politica de banare a sarmalagiului de admin. Dar aparut sunt prin recenziile mele obiective inca de la inceputul forumului. Iar de recenzii niciodata nu mi-am batut joc si am incercat sa fiu cat mai obiectiv. Vreti sa ma credeti, bine, daca nu, iarasi bine, si cu asta basta. Ce sa va zic? Ca nu am ramas azi pentru ca am dat de o hâdă albicioasa, cu carnea brânzoasă, albă si moale-atărnândă ca a bunicii? Că avea o față senilă de tâmpă autistă cu ochii străvezii și mandibula ieșită în față ca la jâmbe? Să nu mai zic de dinții ăia copți prin interior și roși pe partea stângă de zici ca au fost folosiți la desfăcut grăunțe de pe știuleți? Păi ce plm să am încredere in asta sa fac ON si FK, când e coaptă în gură ca penisul branzos a taranilor de pe forum care se bucură ca au prins 200ron in loc de 300 cu all inclusive?! Ăsta va e nivelul, in ăsta va complaceti. Daca am avut de zis ceva obiectiv, am zis.
  15. Scriu recenzii pe forum de prin 2011-2012. Cel mai probabil nu aveai Internet atunci. Asa sunt eu mai pretentios. Pentru mine e urata. Colegul de mai sus a subliniat OK minusurile. Eu nu as da bani pe asa ceva, indiferent cat de ieftina este. Am variante mai bune free. Spor la crescut gaini acolo inafara Bucurestiului.
×
×
  • Creează nouă...