Sari la conținut

chupa4ever1

Membru Banat
  • Număr conținut

    693
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de chupa4ever1

  1. Pai scumpete mica, înseamnă ca dacă vin la tine nu mai trec pe la dus. Ca nu vreau sa fut 50 lei pe un dus... Cu banii aia ma duc la paradisul acvatic si ma spal de ma iau toti dracii. Fa si tu 30 min, nu umbla cu ocaua. Imi bag pula-n toate nestandatdele voastre!
  2. Eu zic, ca manca pula, ca-i cu brânză :)
  3. pot să-ți răspund eu, curistule?Nu-i plânge tu de mila, are clienți destui. O fi grasa dar iti zic cat sr poate dr sincer, cu mana pe pula, ca Andreea are o atitudine cum nu mai găsești la alte fete! Are topicul cu cele mai multe comentarii, rating bun. Asa a decis societatea curvarilor. Si după scandalul cu larisssa (mi amote) si tot e ok. Asa ca lasa laba, trage aer adânc in piept, suge-mi pula.
  4. Cică e ok dacă pui poza. Dar sa nu spamati de cate 17 ori pe zi
  5. Ne iubim pe nisipul fierbinte, Nu mai sunt un **spam editat** cuminte ;)
  6. Auzi la ea, curva cu reputație ðŸ˜ðŸ¤£ðŸ˜‚ 😈😈😈
  7. Si de când o curva ate reputație? Reputatia ta s-a dus dreq in momentul in care ai întrat in industrie!
  8. Fa, stai la coada. Mai sunt si altele care ma quero. Toată lumea ma iubește la Brașov :p
  9. ia vezi care a început? Cine a făcut parazit pe cine? Ce semeni, aia culegi!
  10. Pai sa nu ma comport cu toate de-a-n pulea? Dar tu de ce te comporti cu noi de-a-n pulea dacă buzoienii au fost rai? Sau de ce din cauza unuia ca mine nu mai vii? Pai ori suntem golani ori nu mai suntem!
  11. Cândva, eram mai înțelegător cu fetele. Dar după ce am trecut pe la ametita aia de inka19 am luat - o pe aratura. Am început sa taxez orice derapaj. Si Andreea_02 a xontribuit la asta! Dacă ele isi bat pula de mine, de ce nu ar functiona si reciproca?
  12. atarnatorule, in 4 ani de zile contribuția ta la forum e asimptota spre zero! Asa ca lasa pizda aia de gură de tip lup moralist si vezi-ti de sărăcia ta. Am avut contributii cum nu ati avut multi la un loc. Asa ca n-o mai suge asa patetic. Recenziile mele pe forum s-au terminat! Nu merita. Si de futut fut cat tu nici nu visezi. As fi putut adauga încă vreo 50 de fecenzii pe puțin. Dar are rost?
  13. Umbla vorba-n sat ca ar fi mahalagioaica. Am citit eu o postare unde si-a bătut pula de buzoieni. I-a făcut cu ou și cu oțet. Sa se fi schimbat?
  14. io cred ca l-a luat de pe uni si alti :)
  15. O laba la timpul ei face cat zece femei.
  16. asa merita cele care nu au valoare :)
  17. Problema e ca ai scăzut la 94 :p
×
×
  • Creează nouă...