Jump to content

amiralul555

Curvar Ucenic
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Utilizator De Incredere

About amiralul555

 • Rank
  Curvar Ucenic

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  București

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De la foarte bine spre excelent! Vizitat, încântat, de revenit, cu siguranță. GFE-10 FK-10 OP-10 NP - 10 Locație foarte bună, ușor de ajuns. Recomand cu încredere, mai ales d.p.d.v. al aspectului și igienei personale, Silvia nota 10+++++ (superbă) N-am să descriu apartamentul sau alte detalii, pe care oricum nu le consider relevante, ci o recomand pe Silvia, mai ales că pt. mine, este ce trebuie -> acțiune multă și vorbă moderată, la modul plăcut. Voi reveni cu siguranță pt. că și acum regret că n-am stat 1h, dar…to be continued. Seară bună tuturor!
 2. Salutare tuturor! Am vizitat-o pe Bianca, 1 fin, 100 de lei. Într-adevar, au dreptate colegii, este fast fuck, deci daca vrei sa futi ceva repede, si esti grabit, ea este pt. asa ceva. Ajuns acolo, nu prea multe vorbe, nu tigara, nu nimic, direct actiune. Aspect foarte ok, picioare superbe si fine, un mare minus ar fi ca nu face FK. Acum la pretul asta e ok, dpmdv aspect 9, ON 9.5, GFE 4, NP 8. Deci daca esti pe graba, merita, daca nu, nu prea recomand, conversatie 0, ori am fost eu ghinionist. In rest, ok pt pretul asta. Toate cele bune tuturor!
 3. Vizitat, vazut, regulat! 🙃 Destul de ok d.p.m.d.v. raport servicii calitate-preț. Nu va asteptati la vreo MILF, dar nici nu poti zice ca nu e OK. Locație-7 Aspect-8,5 corp (sanii cam lasati), 7 aspect fatza. ON-7 NP-8 GFE-7 Poate sunt putin exigent la note, dar avand in vedere ca e cam larguta, ca nu cred ca mi s-a parut, iar sanii cam lasati, dar am ridicat nota la 8,5 pentru pielea foarte fina. Dar pe de alta parte, fiind larguta, avantaj, ca te tine mai mult si ai timp sa te vizualizezi peste/sub ea in oglinda mare laterala patului. Per total, e OK, c
 4. Tocmai ce am vizitat-o pe Mona. Cu toate ca intarziasem după 19, asa cum stabilisem, primirea a fost totusi calduroasa si relaxanta. Chiar daca eu am fost pe fuga de data asta, nu pot decat să-i acord nota 10+. Un corp apetisant, picioare superbe, sani frumosi, fund bombat, numai bun de orice. GFE 9.5, ON 11/10, NP 10, AP nu s-a putut din pacate din cauza grosimii, dar per total media 10, de revenit cu siguranta. Bine de stiut ca nu-i place sa intarzii (chiar daca nu a tinut de mine, asta e, imi asum), dar intr-adevar este top, si recomand cu incredere. O seara excelenta tuturor!
×
×
 • Create New...