Sari la conținut

amiralul555

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de amiralul555

  1. Doamna are cel puțin 45 de ani și cel puțin 110 kg și maxim 1.60. Nu recomand în niciun caz. Nu îți dă nicio adresă, îți zice direct lângă Electrica, am găsit-o cu greu, că a zis că e ușa scării deschisă și că stă la 1, dar trebuie să nimerești scara și blocul, că nu e doar 1 😂😂 Prețul enorm - 200/30 min raportat la aspect (stai ca pe saltea gonflabilă, nu e doar plinuță), și mai e și morocănoasă, după ce că trebuie să o cauți prin blocuri 😂😂😂 Deci a fost frumos, dar nu mai vin 😂😂
  2. De la foarte bine spre excelent! Vizitat, încântat, de revenit, cu siguranță. GFE-10 FK-10 OP-10 NP - 10 Locație foarte bună, ușor de ajuns. Recomand cu încredere, mai ales d.p.d.v. al aspectului și igienei personale, Silvia nota 10+++++ (superbă) N-am să descriu apartamentul sau alte detalii, pe care oricum nu le consider relevante, ci o recomand pe Silvia, mai ales că pt. mine, este ce trebuie -> acțiune multă și vorbă moderată, la modul plăcut. Voi reveni cu siguranță pt. că și acum regret că n-am stat 1h, dar…to be continued. Seară bună tuturor!
  3. Vizitat, vazut, regulat! 🙃 Destul de ok d.p.m.d.v. raport servicii calitate-preț. Nu va asteptati la vreo MILF, dar nici nu poti zice ca nu e OK. Locație-7 Aspect-8,5 corp (sanii cam lasati), 7 aspect fatza. ON-7 NP-8 GFE-7 Poate sunt putin exigent la note, dar avand in vedere ca e cam larguta, ca nu cred ca mi s-a parut, iar sanii cam lasati, dar am ridicat nota la 8,5 pentru pielea foarte fina. Dar pe de alta parte, fiind larguta, avantaj, ca te tine mai mult si ai timp sa te vizualizezi peste/sub ea in oglinda mare laterala patului. Per total, e OK, comunicativa, atenta si "forjata". Seara buna tuturor!
  4. Tocmai ce am vizitat-o pe Mona. Cu toate ca intarziasem după 19, asa cum stabilisem, primirea a fost totusi calduroasa si relaxanta. Chiar daca eu am fost pe fuga de data asta, nu pot decat să-i acord nota 10+. Un corp apetisant, picioare superbe, sani frumosi, fund bombat, numai bun de orice. GFE 9.5, ON 11/10, NP 10, AP nu s-a putut din pacate din cauza grosimii, dar per total media 10, de revenit cu siguranta. Bine de stiut ca nu-i place sa intarzii (chiar daca nu a tinut de mine, asta e, imi asum), dar intr-adevar este top, si recomand cu incredere. O seara excelenta tuturor!
×
×
  • Creează nouă...