Sari la conținut

totosan

Membru Banat
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    tokyo

Vizitatori Recenți Profil

161 citiri profil

totosan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Cred ca mai bine îi spui la final sau prin recenzie, cine ești. În caz contrar , nu spun ca recenzia ta nu va fi obiectiva, ci ca prestația ei , știind cine ești și ce așteaptă de la tine.
  2. Asa cum am spus in prima mea postare acest ID este o clona ( experienta mi-a confirmat necesitatea unei astfel de abordari). M-am logat pe un dispozitiv care nu este prea sigur privind confidetialitatea (tel.), și sm observat ca nu mai ma pot deloga ptr. a ma putea loga cu adevaratul meu ID ( nu gasesc functia "delogare"). Ma poate lămuri cineva cu ce se intampla.
  3. Shalom aleikem! In religia mea! Craciun fericit, in religia voastra!
  4. Nu sunt nici calomniator, nici penibil. Pe nibil, cred ca esti tu! Tu nu te vezi cat tam- tam faci ptr. Alina? Esti singurul care are aceasta atitudine ptr.ea. Cred ca daca iti era nevasta, nu faceai asta. A...., am uitat! Voi sunteți indragostiti! Sa nu vi sa spui ca faci la fel si ptr. Andreea ca nu te cred!
  5. De ce sa fie banat? In cazul asta ar trebui sa fie banate si conturile: The Conqueror, djcool,Darcozzy, dani13,boris94,Troy1979, și alte cateva, conturi administrate numai de ea, in paralel sau cu postari la comanda. Mai cunosc cateva conturi de pe care ataca concurența si pe cei care nu fac cum vrea ea Oare, cum a spus si " cozonac7", dupa postarea, deloc apreciativa la adresa ei, pe Cta. a userului Lache Flausatul, fapul ca dupa 2-3 zile a "picat" site-ul si recenzia lui, plus alte cateva comentarii la adresa ei, au dispărut, sa fie doar o coincidenta?
×
×
  • Creează nouă...