Sari la conținut

fratikaloser

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fratikaloser

fratikaloser's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Deci pe langa faptul ca ai futut o capra in trei si vrei sa ne recomanzi fiindca ti-a placut.................acum vrei sa ne povestesti ca ti-ai supt-o singur si ca ti-a placut atat de mult incat ca ne recomanzi in exclusivitate la toti? Creppy motherfucker, dar cate secrete murdare mai ai?
  2. Pai, in 2016 Trump a fost preferabil spre deosebire de Hillary. Cu toate ca a cam futut diplomatia mondiala si relatiile cu europenii, musulmanii si asiaticii, si a scos SUA dintr-o gramada de acorduri si organizatii birocratice, americanii chiar au dus-o bine pana in 2019, pana sa vina pandemia. Cu Hillary presedinte, care era o feminista psihopata, am fi ajuns la ceva razboi cu Rusia, Iran, Siria si Coreea de Nord si noi eram pe front la ora actuala sau morti demult. Ori America ajungea falita nu din cauza pandemiei, ci din cauza masurilor socialiste prin oferirea de bani moca la toti saracii. Si ar fi umplut toata America cu mexicani si arabi veniti ilegal de ar fi crescut infractionalitatea in marile orase. Cu Trump, asa dobitoci si cretinopat cum e, e bine ca macar n-a izbucnit un razboi. A evitat escaladarea cand l-a omorat pe generalul ala iranian, a atacat tactic Siria limitandu-se doar la tinte militare si a facut.....sau a incercat sa faca pace cu Kim, cu care a dat totusi mana. Sub presiunea generalilor si consilierilor, a evitat sa atace Venezuela. A fost poate cel mai pasnic presedinte american din ultimii 70 ani. Cu Joe si feminista aia de Kamala, s-ar putea inrautati situatia.
  3. Conform sondajelor, ar putea ca Kamala Harris Joe Biden sa castige alegerile prezidentiale. Dar sunt sondaje fabricate de CNN , NYT, CBS, MSNBC, ABC, adica mainstream liberal media. Matematic, e posibil ca Donald Trump sa fie reales daca va obtine votul electoral de la mai multe state republicane ca Texas, Florida, North Carolina, Mississippi, Georgia sau Pennsylvania ori Michigan (foste fiefuri democrate) , dar si din alea slab populate gen Lousiana, Alabama, Ohio, Nebraska, Dakota, Arkansas, Kansas, Tennesse sau Alaska ca in 2016. Chiar daca Trump si republicanii au pierdut Kentucky, Arizona, Montana, Wisconsin, Oho, Michigan si Lousiana la ultimele alegeri si e posibil ca astea sa voteze cu Biden, e posibil chiar sa avem o surpriza si vreo cateva state mici , democrate ca Virginia, Maryland si Delaware de pe coasta de est a Americii sa devina "republicane". Sunt multi albi in statele democrate care se declara progresisti si simpatizanti democrati in public si pe internet, dar pe la spate voteaza cu Trump, satui de corectitudinea politica. Joe poate sa castige votul popular din cateva state aglomerate si dens populate de tip California, New York sau Illinois , dar degeaba, si sa piarda precum Hillary. INTREBARI: 1.Daca ati fi fost american sau locuiti in America si sunteti cetateni acolo , pe cine l-ati fi votat la alegerile din 2020 ? Care credeti ca ar fi mai bun pe politica interna? 2. Ca roman/cetatean european din UE, pe cine l-ati prefera ca liderul lumii libere si al NATO? Cine ar fi mai bun pe politica externa? Acum stiu cum functioneaza "democratia" americana si ca de fapt conduc gruparile de interese, societatile secrete, elitele bancare, mogulii media, corporatistii, complexul industrial militar si serviciile secrete, dar intreb asa......care ar face un show mai bun la TV?
  4. Si mai ales, mosii atarnatori si pensionari ca picoaie si curvele expirate ca Inesuka. Astia care servesc drept masa de votanti si idioti utili pentru PSD.....sau PNL aka ciuma galbena, ca sunt ambele acelasi rahat neobolsevic.
  5. Confidential. Maine-poimaine, imi cereti si nr. de la pantof. 🤣😂 Vreti neaparat sa ma vaneze curvele , in special terminatoarele de lux cu care m-am pus rau? Poate ma trezesc cu Inesuka la usa sa ma ia la bataie. Oricum, stie securistul de pecoaie, ca el are informatii despre fiecare user in parte. @Pecoaie, vezi ca miskin vrea sa-ti transmita ceva, un preparat thailandez a carui denumire se termina cu "-kakke", a deschis topic dedicat tie special. Ce-i asta, o autodescriere? Stiu sa culeg, sa inteleg, sa structurez si sa fitlrez informatiile foarte bine fata de majoritatea care nu pot intelege un text simplu. Dar cum am spus, nu am pile ca sa ajung angajat la stat. Sau atarnator securist pe un forum de curve.....ca tine.
  6. S-ar putea ca dupa inregistrarea publicata de Dana Budeanu despre Nicusor, dar si gafele Firei din ultimele zile, sa castige Marinaru'. El n-a pierdut niciodata alegerile. Mai bine marinaru decat o scorpie bolsevica mahalagoaica cu fite de regina sau un natarau manevrat de interlopi imobiliari.
  7. Nu mai e nici vestul ce era odata. De cand s-a umplut de romani, chinezi, indieni, arabi si africani dispusi sa munceasca pe salariile mici de acolo, chiar nu faci mare afacere. Doar daca esti vreun moldovean rupt de foame si stai la sat, atunci da, e mai avantajos sa lucrezi pe santier sau ca ospatar prin Anglia. Dar ca bucurestean nu o sa ai parte de un progres. Doar daca urmezi studiile la o universitate de acolo si te specializezi ca sa lucrezi pe domeniu..... Vestul e cam compromis. Dar m-as duce sa lucrez.....in NORD In Suedia, Danemarca si Norvegia cica e frumos- universitati gratuite, joburi usor de obtinut, lume respectuoasa. Partea proasta e ca s-au umplut de musulmani. Ma gandesc totusi ca e mult mai bine decat in Romanistan si intentionez sa emigrez de acolo daca nu-mi gasesc un job pe domeniul meu dupa incheierea masteratului si doctoratului.
  8. N-AM INTELES NIMIC DIN CE AI SCRIS! Dar vad multe injuraturi agramate. "Cica topic decent, destinat doar celor de bun simt", dar tot tu ai reusit sa ti-l strici singur. Ia-l tu pe pecoaie si plecati pe mare sa va sugeti unul pe altul, eventual sa va aruncati in Groapa Marianelor bosorogilor! Damblagiul dreakului! :) Ti-as fi spus ca esti drogat, dar cred ca nu ai bani nici de tigari, deci clar esti damblagiu!
  9. Da, se poate, daca te angajezi in Quality Assurance, pe la testat jocuri. Insa prefer sa nu spun unde, pentru ca vreau sa pastrez confidentialitatea. E suficient sa spui un singur cuvant: SECURITATE si atat! Dar mai ales, securitatea comunista care exista si acum infiltrati prin diverse institutii si servicii informationale, politica, mass-media , IT si marketing. Astia imi fac mie viata de cacat! Inca de la scoala m-au facut sa devin bataia de joc a societatii. Printre care si picoaie, care e doar un sclavet de rang inferior, un atarnator.
  10. Bla bla bla, vezi ca eu mi-am dobandit cultura generala mai mult de pe internet , din site-uri din limba engleza, si din mers la biblioteca. Ca daca era sa ma bazez pe ce se preda in scoala si in liceu, nu ajungeam in facultate. Cat despre topice, da, ma consider mai inteligent decat aia 4-5 virgini faimosi de pe Softpedia: - unul care deschide topice de 20 ani despre trenulete, tramvaie, televizoare si telefoane vechi, total blocat in trecut -unul care deschide topice despre cum sa scoata energie din apa, vulcani, antimaterie, biomasa, panza freatica, sau despre cati wati are becul alimentat cu energie de la creier.... -altul, unul foarte faimos, care deschide topice anti-capitalism , in care promoveaza socialismul -inca unul care deschide topice in fiecare zi despre frustrarile lui sexuale (recunosc, si eu mai deschid unul la 6 luni sa ma plang de feminismul si pitiponegeala de azi , dar ala deschide zilnic topice ca de ce nu-si face iubita) - unul, un ploiestean , care deschide topice in care face propaganda proasta la PNL....dar unul prost rau de tot care cica-i liberal, dar in practica e mai degraba un comunist galben Si mai e unul care vorbeste despre colonii pe ........Venus Deci da, sunt mai inteligent decat media de pe Softpedia. In fine, daca moderatorilor idioti care fac clabuci din gura cand apare cineva cu coloana vertebrala ce critica prostia, ipocrizia si fatarnicia, si imediat se apuca sa-i traga ban permanent fara explicatie, sa se spele pe cap cu prostii pe care ii au, eu nu ma mai intorc acolo.
  11. Mai bine laba decat sa fut o uraciune ca tine. Insa nici n-am ajuns sa ma prostituez. Pot sa ajung si la maturat si la spatii verzi, tot voi prefera sa muncesc greu si pe salariu mic decat sa ma prostituez. Apropo, povestea cwerty despre tine ca iti era client fidel. Pana cand tu in 2014 cand tu l-ai intrebat cu cine voteaza, iar el ti-a spus ca Iohannis, si tu i-ai spus "nuuuu, voteaza cu Ponta". Si de atunci nu te-a mai vizitat. E adevarat? :)
  12. Si am mai lucrat si intr-o fabrica de paine ca ambalator, asezand tavi la foc automat. Poti sa spui ca sunt marlan si agresiv, asta recunosc! Dar prost nu sunt! Topicele pe care le deschideam erau de un nivel intelectual superior fata de media de pe Softpedia, despre stiinta reala, tehnologia curenta, istorie, cultura, sociologie .Eu nu terorizam lumea cu topice despre tramvaie, trenulete, TV-uri si telefoane vechi, nici nu topice idioate despre energie gratuita si infinita din apa , microenergie din asfalt sau antimaterie, nici nu plictiseam lumea cu topice proaste despre politica damboviteana. Pana una alta, tu ai fost la o vaca sa o futi, cum ai tras-o de coada, ti-a o copita in bpt si in capul ala sec si te-a mai si impus cu coarnele, de ai ajuns si mai tampit decat erai inainte.
  13. Nu esti demna nici sa-ti zic "sa-mi sugi pula " si "sa-mi lingi curul". Ca pentru tine asta e singura sursa de venit. Macar eu am muncit de toate, prin restaurante, magazine, am dat cu matura, am dat cu mopul, am aranjat marfa, am preparat burgherii, am scanat produse la mii de clienti, facand incasari de 10 000 lei intr-o zi de weekend, am servit clienti cu mancare, am carat marfa la -20 grade C, am prajit vita si pui in caldura, am pazit un spital de pacienti cancerosi unde vedeam pacienti chinuindu-se si chiar morti inveliti in pungi negre, am muncit si in IT, facand 70 task-uri intr-o zi. PE 1200 LEI, SALARIUL MINIM! Cu asta ma pot lauda eu in ultimii 4 ani. Si culmea, am si facultate si masterat, dar nu pot lucra din cauza sistemului astuia jegos de Romanistan care functioneaza doar prin pile si spagi. Dar macar am muncit cinstit! Munca de jos e grea, dar nobila. N-am ajuns sa castig din tepuit fraieri, n-am ajuns proxenet, nu am jucat niciodata jocuri de noroc, nici macar la pariuri, n-am ajuns sa jecmanesc lumea, n-am ajuns atarnator si milog ca picon la altii, si nici nu mi-am vandut trupul cum faci tu si alte curve storfete , videochatistele pulii ...........sau un prost de pe aici care se lauda ca are pula de 24 neuroni. De fapt, ce faci tu nici macar nu se incadreaza la MUNCA!
×
×
  • Creează nouă...