Sari la conținut

ramo966

Neverificata
  • Număr conținut

    506
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ramo966

  1. Noi lucram doar cu ora, nu cu finalizarea 😘
  2. ai citit si partea in care accept maxim 3-4 programari pe zi, chiar si mai putin iar eu primesc 300-450 pe ora. Fa si tu un calcul :). Cum ziceam, nu traim doar din asta si calculeaza si faptul ca a trecut 1 an de zile de cand fac asta iar venitul a crescut, nu a falimentat, lucrand in online cu pandemia asta . Bravo lui ce pot sa zic, cam asta era si ideea. Si unde am cerut empatie? Am spus daca nu va place casa de om la care ai ajuns din anuntul in care erau mentionate toate astea si ca locuiesc cu logodnicul meu, nu trebuie sa ne vizitati ca sunt altele care asteapta si trateaza cu puf, pe noi nu ne deranjeaza. Trisez si mai fac exceptii unor fosti abonati care inca ma urmaresc aici pe forum
  3. da, am renuntat la job-ul de vanzatoare si inca realizam daca fac si asta. Daca nu o fac nu inseamna ca murim de foame cu 100-300 euro/zi. Ca am avut de unde investi incat sa scurtam timpul facand treaba asta, da, dar ideea in viata e sa nu bati pasul pe loc. Acum vrem vacante, sa ne mai distram si intre noi, ca mai e un pic si vine si nunta :))
  4. Mai sunt 6/7 locuri disponibile la event
  5. Revenind la subiect. Cum am promis, organizam un eveniment de tip gangbang weekend-ul viitor. Toate detaliile, atentia pentru participare, etc... sunt disponibile doar urmaritorilor de pe Only. Am mai incercat sa organizez evenimente aici pe forum dar nu a fost lumea serioasa si am renuntat la idee, sorry. Pwp
  6. @Scobitoaremultumesc pentru recenzie. Sotul meu nu este roman, nu e cazul sa judecam dupa culoarea pielei intr-o tara civilizata :). @cipy2003 e prea dificil sa descifrez heroglife, sorry. Tin sa repet pentru cei care nu citesc totul. Noi suntem un cuplu, de 5 ani de zile suntem impreuna, avem lifestyle-ul acesta de peste 3 ani si practic pentru o atentie de 1 an de zile (imbinam placutul cu utilul). Cei care ma viziteaza, ii primim in casa noastra, unde locuim, gatim, mancam, etc... O casa de oameni normali, simpli, familie... Pe lange sex avem si viata normala. Copil (da, de asta am sanii lasati, ca orice mama), business, prieteni, etc... E un bonus nu traim din asta. Cu atentia primita mergem in vacante mai multe si imi cumpar jucarii sexuale, etc... Atata tot, having fun. Celor care cauta fake, mecanic, sa fie MESERIASA si de PROFESIE, nu naturala, sunt destule pe forum care va asteapta cu bratele deschise si chiar va rog sa le vizitati pe ele. Restul care stiu cum sa respecte un om si cauta sa se simta bine nu doar sa vina sa se goleasca si sa se foloseasca (pe ideea ca mai bine termini pe locul 2 sa fim cu totii fericiti), sunt in continuare bineveniti, cum ziceam, si la o simpla cafea .
  7. Vai, inseamna ca cei de la Regina Maria m-au mintit... Doctori nemernici... Imi puteti oferi o consultatie cu tot cu analize domn doctor?
  8. Asta e, se mai intampla, sorry. Vroiai sa te mint si sa ma vezi cu herpesul pe fata sau sa ma fut mecanic in timp ce mie imi era rau? Nu cred ca ai mai fi avut nici tu placere si nici eu, ai fi dat bani aiurea, experienta naspa, etc.... Prefer sa anulez... Am facut gresit? (tinand cont ca nu sunt vrajitoare sa stiu ce se intampla in viitor desi mi-ar fi placut )
  9. 15% discount pe OnlyFans pentru noi abonati, valabil doar o spatamana :*  @Ramo996

    d44b5837-d315-44e6-9ef9-2f865f2611ce.jpg

  10. nu inteleg absolut nimic din ce ai scris...
  11. pwp 15% discount pentru urmatoarea saptamana pe OnlyFans.com/ramo996
  12. mai intai sa si caut o orgie pe aici :)) Nu gasesti destui oameni seriosi
  13. sincer nu :)) mai postez uneori pe Only cand mai am nevoie de "participanti" la diferite fantezii
  14. Tocmai ieri s-a incheiat promotia, o sa urmeze si altele
  15. Fundulet obraznic <3 

    WhatsApp Image 2022-01-17 at 18.06.58.jpeg

    1. andreiph

      andreiph

      Pt ce anume iti dai cu crema?

    2. ramo966

      ramo966

      ca sa imi mentin pielea hidratata si catifelata :D 

  16. Pana si crema are coarne pe fundu meu :))
×
×
  • Creează nouă...