Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

subtoc

Maistru Curvar
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Utilizator De Incredere

About subtoc

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Scuze si ptr Cristina27 ca am omis-o. Si ea presteaza la 250/ora. Deci...
 2. Buna! Clar, eu nu te cunosc, dar le cunosc pe Paula si Adelinne si stiu ce pot la tarifele mentionate mai sus. Tu spui ca esti si incepatoare asa ca preturile nu sunt piperate ci foarte exagerate! Inca o data succes!!
 3. Urmeaza sa vin in Constanta de maine pentru 3 saptamani si am cautat escorte ce fac si dominare. Pe unele le cunosc foarte bine, dar am vazut si aceasta noutate cu pret de 400 lei/ora. Draguta nu stie ca a revenit Paula/200 lei sau ca exista Adelinne/250 lei ora cu servicii excelente pe aceasta ramura. Ca sa nu mai spun ca si Cassandra a coborat la 200 lei. Nu stiu cine ar plati preturile ceruta, mai ales pentru o fata noua in oras. Oricum iti doresc succes!!!
 4. Razi ca proasta in pula!!! Ai auzit de telefoane cu butoane, gen Nokia 3310 , de unde sa auzi ca tu faci parte din generatia tras pe nas. Si ma fut in whatssapul tau, stiu sa il folosesc dar nu imi place, pentru asta s-a inventat telefonul , nu ptr poze sau whatsap si messenger. Pe mine m-ai pierdut de client figuranto!
 5. De ce mai dai anunturi daca nu raspunzi la telefon? Si nu esti singura. Ieri te-am sunat de cel putin 3 ori la 3 ore diferite. Eu nu am whatssap.
 6. Venind pe plaiuri dobrogene si citind ca fata ofera dominare , am vizitat-o! E bestiala, voi constantenii ar trebui sa va bucurati ca fata presteaza la voi pe acest segment. Locatia undeva pe malul marii langa restaurant Reyna. Ca dominare, la inaltime. Uitati de Casandra care are numai figuri in cap si nu stie cum sa te tapeze de bani , Adelinne este meserie alaturi de Cristina. La ambele am fost si o sa mai trec de cate ori ajung in oras. Pret 250 ora.
 7. De unde scoateti preturile astea? Stiti cat e un salariu mediu in Romania? In afara de astea, curve care dau cu pizda au ajuns stapane pe sume astronomice. Va suna pulea!!!
 8. Salut colegi , stiti cumva stapane in zonele Titan , Salajan , Dristor , Trapezului? Multumesc anticipat!
 9. La Maya am fost eu ptr cuckold. Nu am avut nicio problema,curatenie maxima.
 10. Buna Carla, arati super. Faci si dominare? Daca da, la ce pret? O seara frumoasa!
 11. Nu am fost dar am vorbit la telefon. Activeaza singura, cat si parte a unui cuplu.
 12. Noroc! Am vizitat-o pe Cristina asta vara. Desi piata din Constanta pe parte de dominare este nula ,Cristina are servicii si preturi bune spre foarte bune pe aceasta latura. O ora de dominare s-a concretizat in 250 lei. Cristina este o fata draguta si lipicioasa dar cand a fost vorba de dominarea propriu zisa a schimbat foaie transformandu-se intr-o stapana dura. Locatia o avea pe undeva pe la Piata Soveja (scuze eu sunt din Buc), etajul 2 parca. Cand revin in Constanta o sa o revizitez. Te pup Cristina!
 13. 1. Cine e Miss Sarah Dom? Poze, recenzii, recomandarisi mai ales un nr de telefon ptr contact. 2.Poate ne explici si noua propozitia : ,,sa imi periclitez imaginea creata in ani de munca si efort ''. Care imagine si mai ales care munca si efort???? WTF totul e o caterinca, nu dau 2 bani pe formularele ei.
×
×
 • Create New...