Sari la conținut

cardo20

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cardo20

Vizitatori Recenți Profil

321 citiri profil

cardo20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Reputație

  1. Ești tare, Lancerevo, eu m-am chinuit sa citesc, a pai sa scriu în limba asta! 😅
  2. Salutare,. Văzând care e situația, i-am trimis repede mesaj, deși eram cam obosit, am stabilit cu Emma ce și cum și ajuns la ea. Am găsit aceasi fata drăguță și sexy. Totul a fost conform așteptărilor. Păcat ca pleacă atât de repede. Te pup Emma și sper sa mai revin.
  3. Dacă o sa te uiți pe "publi" o sa înțelegi de ce. Sunt zeci de anunturi cu fete care nu produc! Și ce e mai grav, e faptul că și forumul asta e plin de utilizatori falsi(peștii celor de pe publi).
  4. Eu nu mai înțeleg nimic. Asta e un forum pentru cei ce cauta sex sau un site în care se poarta tot felul de dispute?
  5. Păcat ca e foarte greu de prins momentul când e disponibila. Dar cred, ca asta o face și mai "tentanta".
  6. Daca la asta te referi, si-a dat singura cu firma in cap, pt ca si ea are 3 anunturi pe Publi.
  7. Nu inteleg de ce atata agitatie pe topicul fetei. Ea pote sa ceara cat vrea, noi alegem daca mergem la ea sau la alta. Exista un topic deschis pe tema pretului la "Discutii Brasov", acolo ar trebuii sa se poarte aceste discutii!
  8. Salutare, Am fost eu, e puțin mai plinuța decât în poze dar e o tipă ok. Îți asculta dorințele și se conformeaza. Nu o sa intru in detalii, mie mi-a plăcut. Locația e ok, trebuie să cauți puțin adresa, zona Coresi. Baia cu de toate gel de dus, prosop curat. Tipa vorbareata, îngrijita cum am mai spus, puțin mai grăsuța. Tarifele sunt în funcție de ce-ți dorești. Per total as da nota 8.
  9. Sarah, sfatul meu e sa nu intri în jocul lor. Mi s-a părut ca ești o fata inteligenta. Nu face astfel de greșeli.
  10. Nu as vrea sa se înțeleagă greșit, nu sunt de acord cu peștii, rechinii etc.
  11. Ce contează ce va face ea cu banii, noi plătim un serviciu, care poate fi de 10 sau de 5. Serviciu pe care noi îl alegem și care e normal să-l plătim. Ce, dacă plătim orice alt serviciu, bun sau rău, ne interesează dacă banii ajung la vre-o multinațională sau la un patron roman? În orice alt domeniu poți scrie o recenzie despre serviciul primit. Bine înțeles, subiectiv.
  12. Eu doar am întrebat!? Dar sunt unii verzi care publica pozele, doar ale unor fete, repetat.
  13. "Altadata" nu prea te înțeleg. Chiar tu le susții pe unele dintre aceste fete, ajutându-le cu încărcarea pozelor pe forum. Oare cu vre-un interes?
  14. Cred ca o sa trebuiască sa facem cunoștința!
×
×
  • Creează nouă...