Jump to content

feresteochii

Curvar Ucenic
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Reputatie Neutra

About feresteochii

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu sunt patit de doua ori cu chlamydia si gonoree de la "fetele serioase" de pe forum. La prima am anuntat pe forum si postarea a fost stearsa si la cealalta am anuntat in privat. Ultima oara am avut ghinionul sa ma pricopsesc cu o varianta mai rezistenta la antibiotic de nu credeam ca mai scap. Asa ca succes la a o da neprotajat pe oral, dar ganditiva ca una care primeste, sa zicem, 5 finalizari orale pe zi si o suge nepro la 8, nu are cum sa fie sanatoasa.
 2. Sunt traumatizat de ce vad aici, sa-mi bag ... asa ceva..... Trebuie sa iau o pauza de la internet ca nu mai pot.
 3. E ai uitat, te-a durut in adzip de ei, dai dracu ca vin maine altii. Ceva de genul. Cat de greu si cat de mult timp sa-ti ia sa dai un mesaj? Am pierdut timpul degeaba cu tine.
 4. Atunci razbunate pe aia care ti-au dat teapa nu pe unul care respecta programarea si sta ca prostu ca nu mai raspunzi. Un simplu mesaj este de ajuns. Nu cred ca un mesaj necesita timp si efort nemaipomenit.
 5. Este secreta noua locatie? Intreb pentru ca este dificil sa suni sa ceri detalii (servicii, preturi, locatie) cu multe urechi iscoditoare in proximitate.
×
×
 • Create New...