Jump to content

gigel_futici

Maistru Curvar
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

61 Reputatie Excelenta

About gigel_futici

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu înțeleg că vine ea la noi acasă dacă o chemăm. Închid nevasta în boxă și o chem pe Adelle la mine.
 2. Oare Terente futea și băieței,că pe vremea aia era la modă numai futaiul la pizdă cu femei?Nu era cu pule în gură sau cur. O punea pe Safta,Eufrosina ori poate Veta sau Aglaia pe jos,îi crăcăna picioarele,și băga pulăul în pizdă direct.Cred că-și dădea drumul și în pizdă,apoi muierea futută se spăla cu oțet ca să nu rămână grea....ori poate venea comisia de babe cu pâlnia și furtun de cauciuc(furtunuri de cauciuc de calitate,nu cum pui azi la mașină un burduf la planetară din cine știe ce plastic de căcat,de peste 3 luni îl schimbi iarăși)să-i facă spălături în fofoloancă.
 3. În urmă cu câteva zile pe acelaș anunț era o fetiță singură,care zicea că are 19 ani și face ”doar întâlniri ocazionale”. Anunțul apoi a dispărut,și a apărut acesta cu 2 fete. Este acelaș cont pe Publi 24,pentru că am dat mesaj și la fata singură,și la astea 2,și este acelaș user ”vip”.Nu am primit răspuns la nici un mesaj.
 4. A Regelui Carol cică era mai mare ca al lui Terente https://www.libertatea.ro/stiri/ce-dimensiune-avea-penisul-regelui-carol-al-ii-lea-era-un-fenomen-al-naturii-2047600 https://historice.ro/penisul-regelui-carol-al-ii-lea-pe-surse-istorice/ https://www.google.com/search?q=penisul+regelui+carol&oq=penisul+regelui&aqs=chrome.1.69i57j69i59.7504j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
 5. Nu știu de ce,dar toate începeți povestea cu ”sex oral”? De ce nu o începeți cu ”sex anal”? M-am săturat să văd la toate fetele aceleași cuvinte,ba cu igiena,ba că-i protejat,ba că dacă nu-i igiena,ia igiena,cu șervețelul pe capul pulii,ba că-i prea mare și doare,ba că una.ba că alta. Cred că mă reprofilez pe transexuale,că alea nu fac așa mofturi ca fetele biologice.
 6. A încercat cineva domnița,o fi reală?Pare de treabă după poză,dacă o fi a ei. Mary 0769578926 ”Descriere Buna mă numesc Mary dacă te-ai saturat de poze feic te aștept la mine sunt reala 100 la 100 te aștept la mine pentru a petrece clipe de neuitat fara graba ” https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/fac-si-deplasari-la-tine-sau-hotel/d092f9e52108780fe02i44i402e2g76g.html Al doilea anunț cu alt nr. de tel,unde după poză parcă tot ea este: Ayda 0785672048 ”Descriere Buna mă numesc Ayda am 27 de ani o fata cu bun simt și fără g
 7. Trebuie că s-a zăpăcit semeringul la rozetă 😁😁😁
 8. Da” ce are iubire,dacă faci un bebe cu un coleg futăcios,îi pui numele Bebe-Futici.Sigur v-a fi expert în materie de femei .
 9. Gura și fundul trebuie să fie la parametrii.
 10. Pe astea slim le-aș fute numai în cur,futule popnețele lor mici să le fut.
 11. Iubire,în felul ăsta noi îți ținem topicul sus !!!
 12. Te rog frumos nu te supăra pe mine că am întrebat,dar n-am mai văzut o asemenea instalație cu coturi care pleacă din perete și se duc în podea, fără robinete;și eu mă mai pricep la instalații ... așa puțin.
×
×
 • Create New...