Sari la conținut

ionica2000

Serious Contributor
  • Număr conținut

    298
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ionica2000

  1. Ea este . Și-a schimbat Nr de telefon
  2. O domnișoară foarte frumoasa și corectă.
  3. Salutare. Pozele din anunțul de pe publi24 sunt reale?
  4. Fotografiile din anunț sunt reale?
  5. Salutare, Ieri am fost la doamna Andreea. Am luat legătura pe WhatsApp și am stabilit ora și a fost de acord pentru o finalizare. M-am prezentat la locația ei de lângă Satul de Vacanta , apartament ok. Am făcut cunoștință, am stat puțin de vorbă, m-ai servit cu un pahar de apa, după care m-am dus la baie care era dotată cu tot ce trebuie. Am revenit în dormitor unde a început cu un oral neprotejat adânc, lins la oo, scuipat pe pula și oo, lins, bătut cu pula pe limba , pe fata, fara graba. Nota 10. După a pus prezervativul cu gura și s-au urcat pe tine și m-a călărit bine de tot, am schimbat poziția pe la spate și aici s-au mișcat bine , dădea contre , se înfigea in pula. Ne-am oprit si a schimbat prezervativul și am trecut în poziția misionar unde am finalizat. Nota 10 . Făcut duș și am plecat . Timp circa 35-40 fara sa fiu grabit. Andreea este o doamna de circa 45 de ani, înaltă, corpolenta, arata bine pentru vârsta ei. Pentru colegii care le plac femeile mai in vârsta este ok. Eu voi mai reveni Halatul 200.
  6. Scuze am vrut sa zic rău este fara și rău este cu mulți clienți. am greșit
  7. Rău este când nu ai clienți, rău este și fără 🤷
  8. Am fost săptămână trecută, aceleași servicii, igienă, totul de nota 10.
  9. A stat cumva in zona Pietei IL Caragiale?
  10. Salutare Ar fi bine sa trimită poze cu ele pe WhatsApp sa le vedem și să știm la ce ne așteptam când ajungem la ele. Părerea mea.
  11. Salutare. I-am făcut o vizită scurta doamnei. Locația la garsonierele de pe Baba Novac. Am luat legătura telefonic și m-am dus la ea. M-ai așteptat dezbrăcată ( nu i-am solicitat eu) am stat puțin de vorbă și mi-a spus serviciile masaj de relaxare și erotic 30 de minute la 150 lei și 60 de minute la 200 lei, in plus oral la 250 lei. M-am înțeles cu ea un masaj de relaxare și un oral neprotejat la 150 lei. Masajul ok 8,5 Oralul îl face bine , destul de adânc , fara atenție la oo, tot 8,5 Ea este blonda, cam 1,65 corpolenta , nu grasa, din cauza sarcinii care i se vede(7-8 luni). Este ceva pitoresc. Spor.
  12. Am sunat-o și mi-a spus că locația o are pe Baba Novac langa Lidl. Servicii masaj de relaxare și erotic 30 de minute la 150 lei și 60 de minute 200 lei finalizarea prin tehnici. Daca vrei și alte servicii le discutăm la fata locului
  13. Salutare. A m-ai luat cineva legătura cu doamna? I-am trimis mai multe mesaje , dar nu a răspuns. Este plecată?
  14. Salutare. Nu vreau sa intru într-o polemică cu, colegul scarlxxrd, dar cu mine a fost ok, atît din punct de vedere al programărilor, cît și al serviciilor. Din această cauză am recomandat-o.
  15. Salutare. Sâmbătă am fost la un masaj la domnișoara. Luat legătura pe WhatsApp, stabilit ora și serviciile, masaj de relaxare 150 lei, cu finalizare 200. Locația langa piata IL Caragiale, apartament la parter, Am făcut cunoștință cu domnișoara care mi-a spus că o cheamă Irina, am stabilit cu ea că doresc un masaj de relaxare cu finalizare, mi-a spus că dacă vreau pentru un oral protejat sa plătesc încă 100, dar am refuzat. Am rugat-o să facă masajul de relaxare ușor , s-au conformat iar la final o lăbuță. Nota 8. La final mi-a spus că nu se face baie la ea și s-au oferit să mă șteargă cu șervețele . Nota 1. Înainte să înceapă masajul a cerut banii. Eu unul zic pas
×
×
  • Creează nouă...