Sari la conținut

victor20

Membru Banat
  • Număr conținut

    78
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

victor20's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-3

Reputație

  1. Mincati-ai celulita! In poza 4 și 8 de pe publi, ești horor!😭
  2. Se pune o liniuta inainte de "te" dar nu de-aia cu care esti tu obisnuita... si se zice "pe care" o ai sau nu... (fundul tot lat este) Ps. Nu te mai criza, riduri iti mai lipsesc...!
  3. Iti explic eu de ce trebuie sa scrii detaliat, dar nu pentru unii ci pentru tine. Da, recenziile pe care le scrii sunt pentru a aduce clienti prostituatelor pe care le frecventezi si mai sunt si pentru tine, care esti putin bolnav cu locul in care iti tii neuronii cei multi. Totuși, ma bucur ca reusesti sa te conformezi solicitarilor de a scrie macar ca ai folosit protecție. Ca in realitate e posibil sa fie alt fel, treaba da. Oare inainte sa apara forumul, aveai jurnal sau unde iti satisfaceai nevoia de confirmare a performantelor tele sexuale? Cam putine 3 prostituate care sa te satisfacă... Despre modul in care scrii iti voi povesti in alte randuri, caci crede-mă, cu neuronul meu unic nu reusesc sa nu vad cat de agramat esti, chiar daca încerci sa fii altfel. Nu ai cum, nu ai ce sa inveti despre gramatica de la o prostituata.
  4. Cand am zis "alternat" nu ma refeream exact la acel moment, se poate folosi si fara sa citez. Acum poti vedea, de aproape, de cate ori ati alternat oral cu normal, cel putin din "reclama" de mai sus, poate erai putin afumata si nu mai stii. Si vezi ca fundul e lat si plat, in fotografie, nu mare. In blugi parca se mai aduna celulita si arata altfel. Pupicei!
  5. Cred ca te-am avertizat destul de pasnic. Era normal sa confirmi sau nu daca a fost protejat. Cand unul zice ca alternat oral cu normal cu persoane diferite și nu precizeaza ca a folosit si schimbat prezervativul, se pot prezuma doua variante ori a folosit, ori nu. Și cum nu este la prima scapare de acest gen, team atentionat ca sa stii. In rest, ce sa mai zic... ai fundul cam lat in poza de mai sus dar cand te-ai urcat in taxi joi seara, nu parea chiar asa...
  6. Sa fie sexul neprotejat rasplata pdntru reclama-i grobiana si libidinoasă? Nu e prima data cand te da de gol si nu e problema mea, tu iti indopi cochilia cu ovule, la urma urmei...
  7. Vezi ca din epopeea descrisa cu libidinosenia-i caracteristica, reiese ca iar ai prestat fara protectie in acel dezmăț rocamboulesc. Sa nu iti iasă vorbe.
  8. Insa nu doar acest cartier. Vezi tu, si alte locatii au rezerva de apa, cum ar fi zona Mall sau chiar blocuri vechi, la parter. Dar ca sa fie clar, scrieti si tu si Florin, sa vina cu totii la tine ca esti cea mai tare, cea mai curata, cea mai sexy, cea mai modestă, cea mai tânără, cea ...calule!
  9. ...de alde neam prost.... 💋
  10. Mulțumesc pentru spectacolul gratuit! Deea, sterge spuma din coltul gurii... Pentru pacea ta interioara, nu sunt același cu amicul tau. Sincer cei care iti iau apararea nu fac decat sa amplifice rahatul de pe pagina ta. Sper sa am curaj sa vin si eu la tine, dar pari putin sarita, sincer.
  11. Iritarea si ultima ta postare nu fac decat sa confirme. Te-a dat de gol, asta este. Credeai ca las o asa reclamă falsa si libidinoasa fara sa ies din mormânt? Nicio șansă. M-am rasucit si rostogolit de ras, apoi am ieșit. Daca vrei sa vezi niste jicniri, as putea sa incerc dar nu meriti tu asa ceva. Frumoaso!
  12. Deci e normal neprotejat, asta încerci sa ne transmiti, voalat! Pentru indexare...
  13. Desi tarifele sunt cam mari pentru ceea ce oferi si nu te voi vizita, vreau sa iti multumesc pentru aceasta recenzie! Esti simpatica foc! Merita de mult timp o rusinica, acest guru al escortelor... Auzi la el, "daca stia cine sunt..." Spor sa ai in tot si toate!
×
×
  • Creează nouă...