Sari la conținut

-yorick-

Membru Banat
  • Număr conținut

    2.038
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de -yorick-

  1. Citate celebre despre români de către români și nu numai: Băsescu: "școala românească produce tâmpiți!" și "20% dintre români sunt homosexuali!" Silviu Brukner: "stupid people!" A. Năstase: "pulime!" (despre popor) Sculptorul ăla de la Tj, Jiu: "proști și urâți v-am lăsat și v-am găsit și mai proști și mai urâți!" Mociorniță: "70% dintre români sunt disfuncționali" (adică nebuni) (între timp s-or fi făcut 85% cu tot cu HAUROLACII) Neamțu ăla: "A fi român nu e o nație ci o meserie" (se referea la cea mai veche meserie din lume) Diaspora actuală (citat de pe digi24): feriți-vă de români, sunt hiene! (apropo de stema de 2 mii de ani cu un cap de lup și corp de șarpe) .... continuați că mai sunt! (nu e vorba aici de a fi oltean sau moldovean ci ROMÂN în genere) (nu vă convine ce se spune, dați-i în judecată eventual postmorterm pe autori)
  2. Oblivion 2013, poate cel mai frumos film de dragoste și nu numai
  3. deasta (aici sunt banii dvs. de căldură dragi bucuresteni, si stiti de ce? pentru ca tunurile de la 1907 au fost ineficiente)
  4. -yorick-

    Cum te simti azi

    trist, mă simt trist, poporul e prea sărac ca să asculte glumele mele, îi chioarăie mațale prea tare ca să mai audă ceva....
  5. Harul Domnului L-a transformat pe George Simion in toiagul lui Moise și mi l-a băgat pe cur și mi L-a scos pe gură iar acum nu mă mai pot opri din diaree verbală, pardon, de AUR! Vai de voi pământ și mare pentru că preafericirea s-a coborât la voi cuprinsă de-o țepușă mare! (la țepe băieți, în Catedrala Mare)
  6. ....scuzați bâlbaiala, mi s-a șoptit în ultimul moment că ar fi vorba de aceeași firmă, ca să vezi ce înseamnă să asculți doar predici LIVE! Nu știi ce aduce ceasu darămite JBL-ul !!! (mi s-a mai șoptit că ar creștinesc să trecem pe o firma obscură, dar germană, Hama, dar am auzit că e de doi lei, ori noi nu renunțăm la Gold, doar la AUR) p.s. aștept răspunsuri pertinente!
  7. De curiozitate, ca să testăm snobismul credincioșilor, voi ce tip de sonorizare folosiți în audițiile voastre muzicalo-satanice (arză-v-ar focu ca pă ăia din 2015)? Ca să știm și noi la Catedrală pentru că se optăm, boxe JBL, Harman Kardon sau din ambele ambele?
  8. escorta ideala? hm...e aia care mi se închină mie! (din modestia care mă caracterizează am scris cu m mic)
  9. fără oral și anal, are 10 de ala mine, altfel direct 69, adică nota 6 pentru oral și 9 pentru anal că am limba mare
  10. primul l-am aruncat, pe langa ca avea un măr mușcat pe carcasă, era incompatibil cu freebuts sau buds (Ciucă știe mai bine cum se zice) (e vb de căști blutut, potcamu meu știe și asta cum se zice, am dat în judecata la CCR DEXUL, prea nulte neo pulisme, pardon neo populisme)
  11. -yorick-

    Cum te simti azi

    În sfârșit m-am regăsit pe mine însumi! Dați-mi 3 ani și vă voi ajuta să vă regăsiți și voi pe voi în ... Noul Ieursalim numit România!
  12. curând va începe sesiunea la Seminar, îmi cer scuze pentru aparițiile mai rare întru ale prostituției
  13. cum a fost posibil să reînvine legionarismul xenofob si antisemit in România taman dupa 100 de ani ? pentru că românul în marea lui majoritate e prost și agresiv dar (și în consecință) cu complexe de superioritate (real complexe de inferioritate defulate printr-o superioritate falsă) zielele trecute arăta la știri pe digi24 că 74% dintre profesori își agresează elevii, idem 56% dintre părinții copiii, părinți care nu știu să facă o minimă educație sexuală copiilor (fetelor să poartă tampoane intime de exemplu, pentru care nici nu le oferă bani) propun scoaterea în afara legii a BOR și interzicerea dreptului la vot a electoratului rural plus federalizarea României (fie care regiune să-ți intrețină putorile și handicapații pe propriile finanțe, dacă nu se crape)
  14. "Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte și suflet pentru suflet! Cine duce în robie, trebuie să meargă în robie iar cine ridică sabia trebuie să piară de sabie!" Acete legi din Torah și din Biblie se aplică în prezent poporului român și stau deasupra capului lui ca sabia lui Damocles! (se știe ce au făcut românii **spam editat**tății evreiești și nu numai pe vremea legionarilor și a comuniștilor)
  15. La ce poți să te aștepți de la progeniturile gunoaielor și scursorilor umane, produsul a 50 de ani de comunism, rămase fără nici un mijloc de trai (dupa 1089) de prin ghetoirile comuniste, cu singura alternativă de a se prostitua? Și clienții lor cine sunt? Tot niste neica nimeni care fac foamea prin chirii cf III care trăiesc cu parizer. Acum nu le mai rămâne altceva decât să-și dea unii altora lovitura de grație că alceva nu-s capabili să facă (hoții și curvele de la porțile Romei...).
  16. Pepet, PROSTITUȚIA E LEGALĂ ÎN ROMÂNIA LA TOATE NIVELURILE ÎNCĂ DIN 1947, ultimii prim miniștrii pe care i-a avut România, toți, fără excepție au fost nepoții lui (mă)Ciucă, (măciucă = pulă), agramați, incompetenți, plagiatori (dottore), nefind altceva ceât niște interpuși ai unor gulere albe pe care nu le vom cunoaște probabil niciodată. Din spate vine însă ceva mai puturos, haurolacii, urmașii torționarilor (ai ălora care ziceau, SCOT PLOMÂNA DIN TINE DACĂ NU TACI!) care au instaurat în 1947 colectivizarea, naționalizarea băncilor, deportarea așa zișilor chiaburi si confiinscarea caselor și averilor industruașilor români dar și evrei și germani din perioada interbelică (astăzi în casele lor se află ... spitale de psihiatrie unde își fac veachul lichelele foștilor torționari astăzi...hintelecuali !!! - pot fi recunoscuți după mutra le slavi, cu ochi de culoare albastru spălăcit și privirea tulbure, ferească-te Dumnezeu să ajungi pe mâna lor)
  17. Cumm sunt hraniți zombi (sufletele goale). Dereglarea ecoclimalului in 2009 (Samsara Ducumentaty)
×
×
  • Creează nouă...