Jump to content

enzo__

Serious Contributor
 • Content Count

  363
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

176 Reputatie Excelenta

About enzo__

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ea este gyulia din cate stiu eu, bănuiesc ca asta vrea sa spună.
 2. Fiecare face ce vrea cu banii lui, unul ii da la lăutari, altul ii baga la pacanele, altul se duce la curve, altul se duce în maldive, altul sparge zeci de milioane în club...altul moare cu ei sub saltea... Cine ești tu sa judeci si sa jignești?
 3. Dacă e mult pentru tine, nu înseamnă ca e mult pentru oricine. Poate altul se pișă pe 80 de euro.
 4. O fi vechi în branșă, dar are probleme grave la mansardă. Cum poate el sa încurajeze lumea sa scrie recenzii cand acum vreo săptămână spunea ca cine plătește pentru sex e zero ca bărbat si ca rad pestii si curvele de el? Adica ne încuraja sa spunem ca suntem fraieri, sau cum ?
 5. Bă, ești incredibil de handicapat, nu pot sa ma abțin. La "si mai multe" ai uitat jumate de oraș, Trivale, Exercitiu, Banat, Nord, Ceair, Teilor, Eremia. Si oricum fata întrebase altceva, dar nu te duce creierul ala prăjit sa înțelegi. Lasa fetele în pace, nu o mai suge aiurea pe toate topicele.
 6. Pai la ce te-ai mai dus, prietene ?
 7. A fost în București și azi a ajuns in Pitești. Nu eram hotărât sa o vizitez, dar cu atata cearta pe topic, sigur ma duc sa vad ce e de ea 😁
 8. Mulți "se riscă", sa vedem și cine postează ceva...
 9. Întotdeauna bani ficsi, restul de bani, cardurile si actele trebuie sa rămână la mașină. Asa este mai sigur, din mai multe puncte de vedere, nu doar al furatului.
 10. Mai multe detalii, te rugam. Oral protejat/neprotejat, fk, 69, cim... stii tu, sunt multe de spus.
 11. La al doilea nr de tel a deschis mihaip86 topic si a zis ca sunt ok. Deci drogălăul e pestisor sau e doar idiot ?
 12. Prietene, la experienta ta ar trebui sa stii ca la curve se merge cu bani ficsi. Cardurile si restul de bani raman in mașină. Macar limitai țeapa.
 13. Are fainoșag ardeleanca si tot ce trebuie. Confirm parerile bune despre ea. Locatie : 9, Gavana, bloc nou Aspect : 9, creola, frumușică, bine proportionata la corp, sani frumoși, fund bombat Igiena : 10 ON : 9.5 NP : 10, geme, dirty talk, se umezește natural, te trage in ea GFE 10+, saruta foarte bine De revenit și de recomandat.
×
×
 • Create New...