Sari la conținut

tapiterul12

Membru Banat
  • Număr conținut

    166
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tapiterul12

  1. Hmm, tu esti un retard obosit, caruia nu ar trebui sa ma obosesc sa ii raspund. Totusi, fac o exceptie, primitivule, de data asta. Vezi-ti de treaba ta, mancator de rahat si nu te mai uita in ograda altuia, ca te belesc. M-ai inteles, scarba?
  2. Of mai baieti si datul din cur e tot munca. Mai altfel, dar e. Sau ati uitat ce curvasaria e cea mai veche meserie din lume?
  3. Bine ca ne-ai linistit Deja un credul ti-a si multumit. Cred ca ar trebui sa iti ramanem si datori ca te igienizezi intre reprizele obositoare la care te supunem. Hai, ma, inchide pliscul!
  4. Nu, nu, nu ma intelegi gresit. Eu o f...t la cap sa o faca asa. Dar ea, nu si nu....
  5. Nimenieu, chiar nu stiu de ce te crezi o "scumpa". Sau crezi ca daca nu iti oferi farmecele la 200 lei / ora, esti mai presus de alte fete? Ai uitat cand iti ghioraiau matele de foame si sunai pe unul sau pe altul sa te ajute.... Nu ma face sa zic mai multe, nu e in interesul tau! Ai fost, esti si vei fi o anonima, o neinteresanta si o nulitate!
  6. Oh, scuza-ma! Ce nervoasa esti... Mai aveai putin si ma injurai. Abtine-te te rog, data viitoare... Nu faci decat sa iti dai arama pe fata, vezi ca devii mai neagra, pe zi ce trece!!!🤮
  7. Va dati seama cati clienti are, penala, de nu mai raspunde la telefon...
  8. Am fost de multe ori pe Soveja, la Deea Rebela! De fiecare data am fost intampinat de o femeie rebela si puternica (nu degeaba are si titlul asa) cu forme adevarate, tate, buci, picioare si foarte SEXY !!!! De fiecare data, ea a plecat la baie sa se improspateze, eu o facusem acasa. Dupa care revine mereu in camera, pusa pe sotii si se joaca cu p....a mea. De fiecare data, fara exceptie. Apoi continuam normal pana obosim amandoi (eu mai mult, ea mai putin). Asa ca notele mele sunt: ON-9 (lipsa CIM) NP-nu vrea, desi eu insist cateodata, Gfe-9 Locatie-9 Amenda-200 ron (o ora) + bacsis cateodata. Merci, Deea!
  9. Of, of, din nou a trebuit sa iasa justitiarul lu' peste prajit, Nea Gica matusalemicul, sa isi dea cu opinia. Ca are dreptate, ca nu are... Mai omule cu sufletul negru precum catranul... nu mai face pe justitiarul de serviciu. Tu esti un mediocru anonim, un disperat care tot vrea sa se bage in seama printre noi, un amarat cu aere de fante de cartier obosit. Pleaca dintre noi si ineaca-ti amarul in alta parte, ratatule!!!
  10. Marketing-ul tau de calitate m-a convins si pe mine. Poate raspunzi la telefon minunato! Reduceri pentru studenti faci?😁😁😁
  11. Ramona cerea 150 / finalizare cand am vizitat-o in Bucuresti (pe langa mall-ul vechi, Vitan). Una peste alta, o experienta acceptabila. Nu rupe gura targului...
  12. Auzi, ca cica nu e jarteaua din poze, dar in reclama, ea scrie ca e reala 100%... Mincinoasa naibii🥶 Cine le mai crede pe distrusele astea....
  13. Doru 78 esti prost ca noaptea ! Stim ca esti Isabella sau pestele ei. Inceteaza te rog! Esti penibil (ă)!
  14. Nimenieu , mai femeie, tu ai luat-o razna! Macar realizezi cat de penibila esti? Mai du-te pe pustii femeie sleampata ce esti! Moaie clontul si nu te mai crede atat de importanta. Nu esti buricul pamantului...
  15. Bia, my love, nu pot sa vad cine imi tot da minusuri. Fii amabila te rog si spune-mi si mie numele animalelor care au minusat spusele mele. Multumesc!
  16. Ce ai patit, ma? De abia ai venit si esti din nou indisponibila!!! Ntttttzzzz Nu asta vroiam sa auzim dupa pozele excitante .
  17. Asa mi s-a parut si mie. Arata bine, femeia... Dar nu merita 150 finalizarea....
  18. Nimenieu, tot ne vom fute intr-o zi! Promit ! Pana atunci ai grija de tine si nu te obosi prea mult!
  19. Da-ne linkul cu unde ai activat sa iti vedem recenziile. Nu vrem sa luam vreo teapa!
  20. Claudya, mi-am schimbat numarul de telefon de curand. Poti sa imi raspunzi te rog? Multumesc frumos!
  21. Da, va reveni pentru libidonisii de pe aici....🤤
  22. Nicio recenzie la pramatia asta. Deci cum e? Merita, sau nu? Chiar nu s-a riscat nimeni...?!
  23. Gicuta & Luthore si alte lifte pagane! In locul vostru as tace din gura! Orice asemanare intre fiintele umane si voi este o pura intamplare... Sunteti cunoscuti aici, printre de-alde noi, ca niste impotenti, ca niste badarani, grosolani si obsceni. Ma si mir ca nu va e rusine sa iesiti in lume. Sunteti urati, la suflet si la fata, sunteti niste nespalati si primitivi!!! Plecati pe pustii, sceleratilor!
  24. Bai, Nimenieu, ajungi sa imi dai dreptate pana la urma! Sa stii ca eu nu te consider baba, pozele tale sunt relevante in acest sens. Mai stiu ca ai probleme sa iti gasesti un partener (nu cred ca vei recunoaste public, asta, ar fi prea dezonorant pentru tine)... Hai, ai inceput serios sa te gandesti sa te muti in alt oras? Nu sunt prea multe variante nici aici, draguto!!! Te pup dulce, fetito!
×
×
  • Creează nouă...