Sari la conținut

babacioaca

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre babacioaca

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Orastie

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

babacioaca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. O alta pretențioasa printre multele.... sunt fete bune care sunt pe Deva de mult timp si unii nu lasa o recenzie. mai bine ca a plecat cu asa atitudine.
  2. Cum domnisoara la cerințelor pe care le ceri clienților si la asa prestanța nu ai putut sa dai un share pe booking si sa inchiriezi singura? Sau esti începătoare in domeniu, nu stii cu "ce se mananca" ?
  3. Aceiasi doamna ai ramas din toate punctele de vedere Alexandra! Recomand cu cea mai mare incredere.
  4. Daaa, daca te uiti la niste detalii e atat de evident ca sunt poze false!
  5. Eu am ramas la tine, nu am plecat.... Faci o confuzie mare, eu nu cer anal la nici o escorta, pentru ca nu imi place. La valoarea ta si cum te dai ca esti, asa cum accepti nespalati la tine?
  6. Am fost si eu la Emma, si confirm cele spuse de colegi, nu numai din cauza ca nu era fata din poze dar si pentru ca nu m-a placut felul ei de primire si cum sa purtat cu mine. Chiar acuma am citit raspunsurile ei de pe forum si am avut confirmarea firului ei, ce sa zic!
  7. Am avut placerea sa o intalnesc pe Alexandra si pot spune ca voi reveni. Foarte amabila, foarte deschisa si placuta. Are umor si dialogul din timpul actiunii face toti banii. Serviciile sunt de nota 10. Arata bine rau, eleganta, ochi verzi, sanii nu mai zic, superbi si fundulețul la fel! Sex oral executat foarte bine, sexul normal este si el la un nivel ridicat. De revenit, daaa. Alexandra mersi, m-am simtit fain! Spor!
  8. Salutare tuturor. Folosesc forumul de ceva timp si sper sa fiu de acum si eu de folos pentru altii, spor!
×
×
  • Creează nouă...