Sari la conținut

zadarnicie

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zadarnicie

  1. proasta e mata jigodie. ai vrut sa te dai in spectacol fiind bunul samaritean. de ce m-ai bagat pe mine in discutia ta? vezi-ti de gasca si treci mai departe. va trag la muie la toata echipa de trogloditi.
  2. sigur va futeti si intre voi dar nu recunoasteti😁😁
  3. aveam pretentii de la voi dar prostia e sport national in tara asta. au ajuns coaie fierbinti si pornoqueen si 2peu sa va manipuleze pe voi maherii forumului.
  4. schimbati statusul din paznic la zoo in paznic la oua sugaciule extrem
  5. dupa prostacul de bosorog iti arogi si tu merite de moderator al pulii. ii mustruluiti pe toti. injur? din cauza voastra leprelor. o sa va injur si o sa reactionez pana cand o sa ziceti stop. voi continuati cu banarile si cu minusuri ca aveti nu numai minte de gradinita ci si comportament. hai sictir.
  6. mi se rupe poola si de el si de tine. deranjant e maniera in care o faceti si mai deranjant e ca exista muisti ca tine ca sorinu si ca talibanu care ii sugeti pula . mai gabriele mai pardallian deja i-ai sarit cu gura pe cosor bosorogului sa ii iei apararea. doar aici ca daca iti face unul bau pe strada ai fugit. ai nostri ca brazii cu mucii pe piept. iti urez dute-n pula de hahalera
  7. bravo. cateodata la cati ani? si asta e problema lui ca daca ptr el e de 10 si ptr futac e de 6 stai in banca ta. el le testeaza pe toate chiar daca se afla in constanta saraiu sau addis abeba. la el toate au 10. pe toate el le-a promovat. fara el viata e pustiu. ar trebui sa se gandeasca ca pe unde isi baga altii pula el da cu limba.
  8. cand te apuci sa tastezi scoateti omleta cu branza dintre dinti sarakie ce ejti. cocalaro-prostano-oligofrenule ce ejti sa mananci curul la toate grasanele de pe lumea asta. sa iti stropesc fatzaul fiert in basini cu maglaweiss de pula. cocardea ordinara manelist patetic labagiu cu carte de munca. esti o pizda cu vedere la gleznisoare si genunchii juliti. sa ne rontai pitpalacul la toate grasele peste 150 de kile.
  9. fara numar forumul e viata lui trebuie sa fie si el centrul universului daca nu poate intr-o viata normala se da in stamba aici. ai grija mare sa nu iti ramana vreo capsuna in gat si watch your back ca esti aspirator de stiuleti. p.s. la fiecare avertisment primit imi mai fac 10 conturi.
  10. mai e si domnisoara vitceibo a facut arta din asa ceva dar momentan se ocupa de dosuri mai bronzate
  11. cata bucurie pe acest pensionar ca la varsta lui vede pentru prima data avioanele si aeroportul. este de inteles. pleaca acum in favelele braziliene sa fie ars in bostan si sa traga pe nas fara nicio frica recenzand panarame autohtone pe care le are in grija direct din tara cafelei. iti urez doza tripla.
×
×
  • Creează nouă...