Sari la conținut

bendover9

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bendover9

bendover9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. bendover9

    Geo 0799379166

    De ce-o amagesti? Crezi ca in Bucuresti sau altundeva are sa-i fie mai bine? Si acolo o viziteaza fantomele.Din capul ei.
  2. bendover9

    Geo 0799379166

    Acuma am vazut, nu ma pot abtine: lucreaza cu "personalele care ma cunosc". Cand avansezi la inter-regio, mai vorbim.Da auzi fa, de ce nu-l reclami pe nesimtitul ala care nu s-a prezentat la OPC, ca tu pierzi bani, nu? :)
  3. bendover9

    Geo 0799379166

    Mno bun, daca nu credeati ca-i nebuna, acum v-ati convins.Sau credeti ce vreti, eu abandonez discutia, sunt curve destule... Succesuri.
  4. bendover9

    Geo 0799379166

    https://imgur.com/a/ZXDwjSU
  5. bendover9

    Geo 0799379166

    Asa maestre, pupo-n cur, ca-ti face reducere, cu siguranta. :) I-auzi, in 2 secunde cat am vorbit cu ea si am zis Alo, Da, m-a citit. Daca nu stii de ce e vorba si esti prost de ce te bagi? Limbajul meu s-a adaptat comportamentului. Cand am vazut ca nu-i cu cine, am vorbit pe limba ei, de taranca sudista nesimtita. Mai citeste si tu si vezi ca nu sunt singurul care a patit-o nasol cu ea.
  6. bendover9

    Geo 0799379166

    Le are si ea, ca de aia tace... Nervi deampulea si timp pierdut din cauza unei curve proaste si nesimtite.
  7. bendover9

    Geo 0799379166

    Nu pot pune poze, dar uite mesajele: [28.11, 19:58] BD: S-a intrerupt [28.11, 19:59] BD: Iar s-a intrerupt [28.11, 20:00] BD: ? [28.11, 20:02] BD: S-a intamplat ceva? [28.11, 20:06] BD: ? [28.11, 20:12] BD: Mai stau? [28.11, 20:19] BD: Fato, esti complet neserioasa, sa ma pui pe drumuri asa degeaba. Mesajele nu erau primite la tine, nu aveau a doua bifa, semn ca m-ai blocat, pana la 20:20, cand ai "gestionat" tu in capul tau ala de curva proasta si ai inteles ca nu ramane fara urmari toata povestea. Mincinoasa ordinara ce esti!
  8. bendover9

    Geo 0799379166

    Cat efort ca sa minti. Ti-a scapat din greseala si niste adevar, proasto: "Treaba ca sunt neserioasa a fost probabil la început". Daca era muzica tare trebuia sa-mi zici sa o dau mai incet, nu sa-mi inchizi in nas. Ai uitat sa zici si ca dupa ce mi-ai inchis te-am sunat inapoi imediat si nu ai mai vrut sa raspunzi si nici la mesaje nu ai mai raspuns vaca proasta ce esti. Ti-a luat 20 de minute sa te gandesti ca ti-am zis ca am nr de pe forum si probabil o sa scriu si nu da bine... Asta a fost toata gestiunea ta. Nu pot pune poze, dar nu am nici un apel de la tine, nici respins, nici nepreluat si nici mesaj de la vox. Minti cu nerusinare ca o curva proasta ce esti. Parca nu ai destule review-uri in care zic baietii ca esti neserioasa si nu respecti programarile. Cand ti se scoala tie pizda nu mai ai chef si gata. Daca erai serioasa faceai o reprogramare, dar nici macar asta nu ai facut. Dute-n pula mea pe centura, probabil de acolo ai venit si acolo o sa ajungi inapoi, sudista imputita si mincinoasa ce esti! Sunt tarfe destule, nu-i nevoie de inca o nesimtita ca tine!
  9. bendover9

    Geo 0799379166

    Uite, cate o nesimtita ca asta ne face sa nu mai parazitam si sa scriem si noi recenzii. I-am promis ca-i scriu recenzie asa ca mi-am facut si eu cont. Am contactat-o pe nesimtita titulara pe numarul indicat de ea pe wapp. Facut programare la 4 pentru ora 8. A vrut confirmare cu o ora inainte, i-am confirmat. Cand ajung inainte de ora programata, parchez in spate langa Alfa si ii dau mesaj sa-mi spuna cand pot urca. Dupa cateva minute, imi da apel pe WApp, ca nu mai avea minute proasta pulii bag seama... Sun inapoi, nu zic doua vorbe, ca-mi inchide. Sun inapoi, pula, nu mai raspunde vaca. Ii dau mesaje, vad ca nu le mai primeste, ma blocase proasta. Mai stau ceva vreme, ca batusem tot orasul fix din celalalt capat, imi da mesaj ca tot eu sunt de vina, ca mergea muzica in masina si ca nu mai vrea acuma, ca altadata, ca nu stie cand... Foarte lejera, ca pe ea o doare in pizda, sa mai incerc alta data. Futute-n cur de vaca proasta! Ca ea m-a sunat. Sictir! Nu stiu pe cine a sunat ea ca nu am avut nici apel nepreluat nici mesaj de la Vox ca m-a sunat cineva si nu am avut semnal.Idioata-i complet nebuna, sa-mi bag banii daca nu. Dau sa plec, in sensul giratoriu de langa Kaufland dau nas in nas cu cumnata. Imi da flash-uri, ma suna ce pula mea caut eubpe acolo. Ce sa-i zic, ca nu era Kaufland si pe Campului? Pula mea, balmajesc ceva si acuma astept s-o sune pe sors'a sa-i zica. Sa vezi dupa aia, nu mai vad eu zama calda. In concluzie, daca vreti o muie maxima, va recomand cu incredere fata.
  10. Salut! Sunt prea multe nesimtite in meseria asta de curva asa ca am zis sa contribui si eu la identificarea lor.
×
×
  • Creează nouă...