Sari la conținut

teemo123

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre teemo123

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

teemo123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Corect, ai dreptate, sunt multi bolnavi pe filmul lor, dar asa e peste tot, iar referitor la tipul de mai sus nu ma pot pronunța. Ai dreptate, dar ca idee doar, un smecher adevarat nu se lauda niciodata cu cat de smecher e el dar doar ca idee asta, si o lasam aici sa nu umplem topicul de mizerii, au dispărut 2 boschetari si apărem noi, mai bine nu :)).
  2. Te cred, si crezi ce vrei, esti liber sa faci asta, eu doar mi-am spus opinia, cine vrea o ia in considerare, cine nu, nu, asta e ;).
  3. Pentru a sari peste unii boschetari de mai sus, pe care Lidia cu siguranta nu ii merita, voi adauga eu primul meu comment/ recenzie. Am fost in seara asta la Lidia si am ramas foarte impresionat. Femeia e la superlativ, din orice punct de vedere, cum arata (cel putin din punctul meu de vedere), ce poti vorbi cu ea (am vorbit si despre masini, deci .. :)) ), cum isi face treaba (mai ales asta), cel putin pentru mine experienta a fost top din orice punct de vedere, atat on, np, fk, gf si orice ti-ai mai putea imagina, chiar e implicata si isi doreste sa te simti bine, pentru mine de departe cea mai ok experienta de genul. Nu o sa descriu actiunea ca nu are sens, dar cu siguranta as recomanda-o oricui, fara nici cea mai mica problema. Lidia te pup, si sper sa ne vedem cat mai curand (indiferent de orasul in care o sa fii).
×
×
  • Creează nouă...