Sari la conținut

karlfranz30

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre karlfranz30

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

karlfranz30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputație

  1. Salutari, Azi am aiuns si eu pe la Lidia si m-am decis sa las ceteva cuvinte legate de experienta, lucru rar pentru mine pt ca sunt praf la recenzii si imi pare tot timpul ca bat campii in loc sa ofer informatii utile. Deci aveti mila. In fine. Programarea pe whatsapp, cu o zi inainte, raspuns rapid si stabilit totul in 5 min Locatia este bine cunoscuta, locuri de parcare sunt. Eu ca prostu am parcat la Alba Iulia si am avut ceva de mers pe jos 😅 dar gasesti prin zona unde sa parchezi Ca si aspesct, mie chiar mi-a placut cum arata. Tinand cont ca est pur subiectiv, este o fata frumoasa si ca fata dar si ca forme. Te asteapta in tinute forta, eu am avut onoarea unei tinute cu niste “ciorapi” din aia ca in scenariile cu schoolgirls de pe anumite site-uri. Nu este perfecta, dar cine este? Pentru mine a fost ce trebuie 🤷🏻‍♂️ Ca si comportament este super. E cu tine de cand intrii pe usa si pana pleci. Zambeste, glumeste, ai ce vb cu ea si pt mine asta a fost un mare plus. Este lipicioasa si se pliaza perfect pe comportamentul si preferintele tale. Eu sunt mai pe pupaceala si din astea si asa a fost si ea cat am stat impreuna. Ca si actiune, inteleg de ce are atatea recenzii pozitive. Oralul si analul sunt piesele de rezistenta, dar nu prea gasesti puncte slabe in serviciile oferite. Desi oralul nu e preferinta mea, la ea chiar a fost bestial. Isi merita toate laudele are un stil si o executie de *chefs kiss*. La normal, da contre, geme fain,am schimbat ceva pozitii, nu multe pt ca eram eu intr-o forma penibila dar asta e mea culpa. Analul a fost foarte fain, stramta pe toata perioada si nu a existat un comentariu. Un alt plus, intreaba constant ce iti place sau cum vrei sa faci ceva, lucru care conteaza foarte mult. Nu dau note, dar per total am lasat 400 de lei si nu regret nimic. Mai ales ca a fost prima data la ea, o sa revin cu mare drag. Multumesc mult Lidia si daca iti iei o vacanta cand termini pe aici si ajungi prin Tenerife sau Bora-Bora, baga o poza sa vad si eu cum este pe acolo Weekend fain si multa sanatate la toata lumea.
  2. Salutari Am fost si eu astazi la Nicole, pe la ora 15. Programarea facute pe oatap, cu o zi inainte, raspuns rapid si totul stabilit foarte usor. Locatia este pe topic, da eu ca prostu am intrebat oricum….in fine Locatia: nu sunt maestru al Bucurestiului si orientatea in spatiu nu e punctul meu forte, dar am gasit blocul singurel deci daca un tolomac ca mine poate asta spune multe. Cu parcarea mai greu, dar mna..capitala Tipa: este super, amuzanta si foarte dezinvolta pe toata perioada a fost acolo, cu min. In primele 5 minute am fost eu total degerat din cauza frigului de afara si a fost mai liniste dar dupa a fost foarte fun si chill, ai ce sa vb cu ea si e un vibe foarte misto. Gfe natural, chiar m-am simtit foarte bine, un mare plus ca ai cu cine sa glumesti. Pt mine astea conteaza destul de mult Actiunea: Aici nu intru in multe detalii, FK fain si sustinut, chiar foarte placut. Oralul in grneral nu e favoritul meu, nu stiu ce sa zic aici…dar a fost ok, face 69 care e un plus pt mini. NP am schimbat 4 pozitii fara comentarii, geme foarte frumos , desi a fost folosit lubrifiant, s- a simtit bine gogu. AP a fost ce m-a terminat pe mine, 5 min si ala am fost, stramt si foarte misto Halat: 400 de lei pt o ora, nu imi pare rau ca i-am dat si cred ca asta zice tot Stiu, sunt muci la recenzii, dar cam asta am putut sa compun si am incercat 🤷🏻‍♂️ Eu o sa revin la ea pt ca mi-a placut exprienta si mi-a placut tipa O seara faina si multa sanatate
  3. Astazi am fost si eu la Roxy si recunosc ca este prima data cand scriu o recenzie asa ca aveti mila de abilitatile mele, va rog. Vroiam sa merg la ea de ceva timp si acum am si avut cum. Programarea s-a realizat pe wapp, foarte rapid si fara probleme. Locatia este usor de accesat, eu nu stau in Bucuresti si nu cunosc orasul dar cu waze am ajuns super simplu, locuri de parcare exista foarte aproape. Roxy m-a asteptat in outfit-ul negru, cel cu curele, la cererea mea, arata trasnet, cred ca am uitat sa ii spun si ei asta. Am stat putin de vorba si dupa am mers la dus. Baia este mare, geluri de dus destule. Actiunea a fost foarte buna, fiind o persoana introvertita si cu cateva esecuri la alte escorte, am avut cateva retineri, dar Roxy a reusit sa imi trezeasca cheful de actiune. Aropo, citisem pe aici ca are cateva kg in plus, nu e cazul, pentru formele pe care le are este perfect proportionata. Am stat undeva la 40 de min, per total o experienta placuta pe care vreau sa o repet. Codou 300 de lei, achitati la inceput. Eu cam atat am avut de spus, nu stiu ce sa scriu altceva. Mersi Roxy, si promit ca tura viitoare nu o sa mai fiu asa de sombru. Spor!
×
×
  • Creează nouă...