Sari la conținut

iubesc_viata

Membru Banat
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    România

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

iubesc_viata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Nu te ma' da femeie. Ești doar maro la chiloței.
  2. Fericirea este de scurtă durată și doar atunci când muncești pentru ei. Unii nu cunosc semnificația acestui cuvânt. Unii sunt doar niște paraziți ai societății toată viața.
  3. Afrodita este zeița frumuseții și a iubirii în mitologia greacă, iar nu zeul. Cocoșeii nu pot fi zeițe
  4. Papagalule, altceva, în afară de a spama fiecare thread din fiecare oraș, mai știi?
  5. Eh, nu e chiar așa. Ar însemna să dau dreptate celor care afirmă că escortele sunt incapabile să-și câștige existența făcând și altceva. Nu cred asta. Cred doar că au ales calea mai ușoară. Și este de înțeles, nu de condamnat. Calea normală în țara asta, din păcate, este o cale a hazardului. Dacă ai oferi serviciile și fără participarea partenerului tău, cu siguranță te-aș vizită. Nu mă excită ideea de a fi prezent un alt bărbat în cameră, chiar și fără să participe. Fiecare cu fanteziile lui Crăciun fericit îți doresc! Toate bune!
  6. După "noaptea" trebuie virgulă, agramatule. Voiai să subliniezi ceva acolo. Înainte de "sau" nu trebuia virgulă. Când se expune o condiție alternativă, nu se pune virgulă. Noțiuni elementare. AGRAMATULE!
  7. Dacă nu te fuți in cur și nu înghiți, ești degeaba
  8. E între ghilimele. Poate nu ai observat. Este cu dedicație pentru bolșevic. Așa a scris bolșevicul acum câțiva ani. Și se și contrazicea că este corect.
  9. Rine? Ești agramat! Nu ai postare fără greșeli, "trăiți-ar". "Vis"' mai sus, trebuia scris între virgule. De ce? Pentru că este un substantiv în vocativ. Ca să fie pe înțelesul tău limitat, când te adresezi în mod direct cuiva, acel substantiv vocativ (acel cineva) trebuie pus între virgule. De asemenea, ai omis și un pronume reflexiv: ne. (nu NE era dor). AGRAMATULE!
  10. Nu oferiți nici măcar un răspuns cu privire la anumite fantezii. Nici aici, nici pe WhatsApp, nici la telefon. Aceeași placă, vedem la fața locului. Oamenii nu vor să vadă la fața locului după ce au plătit. Oamenii vor să știe dinainte dacă își pot îndeplini o fantezie sau nu. Răspunsul vostru la orice întrebare este: sex oral și normal, finalizare pe față, sâni, cur, pizdă. Totul natural, nimic mecanic. Voi, ori nu doriți întâlniri, ori faceți mișto.
  11. Nu îți pune nimeni cuvinte în gură. De confirmat nu a fost posibil, din moment ce nu ai mai răspuns la telefon, deși am sunat de nenumărate ori până la ora programării. Când erai pe Răsăritului aveai mai multă grijă cu programările. Ca și servicii, te recomand din toată inima, dar programările au ajuns călcâiul lui Ahile pt tine.
  12. Giulia, din păcate, se pare că nu își mai respectă clienții. Făcut programare telefonic vineri, m-a rugat să confirm cu jumătate de oră înainte. Având în vedere că locuiesc în celălalt capăt al orașului (Colentina), a trebuit să plec de acasă cu o oră și ceva înainte. Am sunat cu 30 de minute înainte de ora programată....nu a mai răspuns. Pierdut timpul și bătut orașul degeaba. Păcat, avea recenzii bune și de la persoane de încredere.
×
×
  • Creează nouă...