Sari la conținut

Minor1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Minor1

  1. Ca ești căutată d asta te comporți așa, ce contează ca am zis de video o programare confirmată se respecta, dar asta ești tu și de aia ai și recenzii proaste…
  2. Pot spune ca nu este serioasă fata și probabil unele recenzii sunt făcute de ai ei… spune ieri la ce ora vreau azi sa noteze stabilesc ora 13 și acum m a blocat… sa nu ma contrazici ca pun print cu mesajele pe whatsapp Așa ca dragilor programarea nu se respecta
  3. Atras te poze sunat mers la ea și 150 bani aruncați degeaba, locatiq Ștefan cel mare,împarte apartamentul cu încă o colega drăguța ca și titulara de fapt,dar cam atât. Acțiunea începe fără atingeri ca nu era pus prezervativ ,pe care îl și pune fără nici un preludiu cu pula moarta… Continua cu un oral foarte slab mai mult din mâna..normal sta nemișcată ca sa termin mai repede o pun doggy și finalizez ,plecat cât mai repede ca așteaptă clienții! Nu recomand! Pozele reale ușor retușate ,singura chestia ce mi a plăcut este fundul!
  4. Credeam ca este mai ok aceasta fata…sun sa ma programez și îmi da mesaj sa nu o mai deranjez, așa e când ai clienți… arată ți fata..
  5. Fost văzut plecat..nu m a atras și totuși nu este rea…am urcat la etajul 1 deschide usa una bucata blonda mică dr statura dar cum nu avea poze pe site am refuzat și am plecat
  6. Da este la fel, m ai blocat și nu înțeleg de ce
  7. O sa vb cu tine aici ca la nr nu merge sa sun, ai loc liber in seara asta?
  8. Tocmai ce am plecat de la Ioana pozele sunt reale atuul ei este fundul dar și drăguța la fata acțiunea a început cu un oral protejat normalul susținut de un fk bun și finalizat pe la spate cu ochii in oglinda ei micuța se implica nu comentează la poziții într-un cuvânt se merita am primit și complimente,mulțumesc Ioana am văzut-o și pe colega ei Maria2210 drăguța și ea dar puțin figuranta asta mi a lăsat mie pofta buna fetelor știu ca trebuia sa vina și mâncarea!
  9. Hai sa ii fac o recenzie ca m a rugat frumos, Deci locație ca și zona nu prea ok foarte greu găsești o parcare, Fathia este o fata drăguța sexy câteva tatuaje drăguțe,corp armonios cu forme Actiunea a început cu un oral dragut cu priviri porno,la normal pot sa spun ca am încercat doar pe la spate și pot sa zic o imagine minunata in oglinda,știe cum sa stea sa se facă plăcută Este de vizitat,păcat ca nu face fk. o fin 150 ,te pup!
  10. Buna Mihaela, incep prin a spune ca arată super bine,o prezenta carismatica și sexy Prima oară ne am ciondănit la telefon dar la final cred ca ne am simțit bine amândoi 😁 Locație calea victoriei o garsoniera micuța elegantă ,după ce am stat la o Țigara urcam in “pod” unde acțiunea a fost cu de toate intensa și plăcută ca și note are 10 pe linie ,merita încercat app sper sa ne tonifiem împreuna dacă rămâne valabil, te pup și bafta!
  11. Denisa, prietena ta Cris lucreaza si ea?
  12. pai nu cred ca m am logat cu mail atunci si nici cont sau nu mai tin minte emailu...cum fac?
  13. Salut,am si eu o intrebare, nu mai pot sa intru pe vechiul profil si mi am facut altul,, Intrebarea este,cum pot sa revin la profil?il aveam din 2012...cand ma loghez imi spune ca este blocat sa incerc peste 14minute...
  14. Salutare,am vizitato pe aceasta fata ieri Locatia vitan zizin langa mega,Urc putin intuneric in casa dar pare de etnie...simpatica la fata si cu ceva forme Pare pro client dar cu putin teatru,am inceput cu un oral pro bunicel,si am incercat doua pozitii,am finalizat pe la spate cu un ochii in oglinda de la mobila,geme fals din toate tatto se vede bine crucea pe spate... fara fk ca si note pe total 8,zicea ca o sa pleci pana de sarbatori in afara..platit 150 o fin dar eu zic ca la 100 este ok, Sal!
×
×
  • Creează nouă...