Sari la conținut

iluzie

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre iluzie

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Iasi

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

iluzie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Salut ! La momentul respectiv nu am găsit nimic cunoscut disponibil și m am decis sa încerc site ul Publi24. Dupa numeroase încercări am găsit acest personaj cu o voce placuta și amabila telefonic. Mi a confirmat ca pozele sunt reale și ca prestează oral și normal, având locația pe G.E. Palade 18A. Bineînțeles că pozele respective erau false, dar domnisoara avea un aspect fizic plăcut, fapt pt care m am decis sa rămân. Dupa ce i am înmânat cei 150 de Ron, au început " necazurile " 😀. Oral doar protejat ( nici nu voiam altfel) fără atenție la împrejurimi, mecanic și cu f multă mana (laba ). La normal am schimbat 2 - 3 poziții unde stătea lemn, la misionar își ținea mâinile pe sâni pt a nu avea acces cu gura la sani. F rece și cu un tupeu incredibil, nu ii place sa fie atinsa etc. La un moment dat, mi a spus ca trebuie sa ma încadrez în 10 minute și ca este ultima poziție pe care o face. As fi vrut o ora, dar am fost inspirat ca am luat doar un numar. Locație open space, respectiv o camera cu bucatarie si baie, unde avea un sapun lichid 75% apa. Fără gel de dus etc. Dezordine in locatie, la baie avea un prosop jegos și ma îndruma sa ma sterg cu el. Dupa finalizare oferă șervețele umede cu porția, înțeleg ca e criza, dar totuși. Aspect fizic 7 spre 8, dar păcat ca e proasta și nesimtita. La sfârșit mi a spus ca ma mai așteaptă, dar sa se ducă cine vrea ca eu nu o sa mai calc pragul acestei dive eșuate. P. S. Înainte sa merg la locație am cautat pe google, precum și pe forum, dar fără a avea un rezultat. Nu știu dacă domnisoara are deja cont pe forum. Salutari !
  2. Salut ! Am vizitat titulara topicului. Am stabilit totul la telefon unde este f draguta și politicoasa. Ajuns la locul de vânătoare, înarmat cu pusca din dotare am dat nas în nas cu un alt coleg vânător. Mi a aruncat o privire disprețuitoare parca și se tot uita lung... Bine ca nu era cineva cunoscut.. Domnisora a fost draguta, comunicativa pe tot parcursul acțiunii. Din întâmplare am văzut și colega, ieșise ca venise un client in urma și bătea omul la usa ! 😀 Per total as nota toată experienta cu nota 7 oral + normal. Proaspăt dusat de acasa la baie nu am mai fost, dar cred ca era totul ok. Domnisoara este ok, dar recomand mai multa discreție pe viitor, eventual o pauza mai lunga între programari sau nu stiu. Poate ca am sa revin intr o zi cu soare de sarbatoare sa vizitez și colega ( frumușică cu ochii verzi, dacă imi amintesc bine) Succes ! Multumesc!
  3. Atras de pozele prezente încă pe publi24 decid sa sun. O intreb clar dacă pozele sunt reale imi confirma si spune ca ma așteaptă la Lazăr Rezidence. Urc la etajul superior unde constat ca în spatele ușii era o baba la 50 si ceva de ani. I am spus tanti nu dvs sunteți în poze ! Răstit mi a raspuns, dacă vrei sa ramai, dacă nu valea. Am fugit si am ras asa de unul singur pana la masina !
  4. La sfârșitul lunii noiembrie i am facut o vizita Laurei. Am fost întâmpinat de acesta creata micuta si jucăușă intr o costumație roșie și pe tocuri. Inca de cand am intrat ne am zambit reciproc, ne am imbratisat, mi a incalzit mainile, era asa foarte dragostoasa, nu am rezistat si am sărutat o. Sărutat e putin spus, a fost asa ceva pătimaș. A fost totul dus la nivel de arta din punctul meu de vedere. Halat 100 Gfe 10 am stat peste 40 de min pt un număr plus tigara de dupa. Imi place f mult accentul ei ardelenesc. Normal 10, am încercat diverse poziții si chiar mi a placut. Am pus în aplicare si o fantezie de a mea unde a fost f dulce. De notat este si faptul ca mereu este cu zâmbetul pe buze și transmite o stare de bine. Recomand cu caldura si incredere ! Te pup, Laura cu drag sa ne revedem.
  5. iluzie

    Ana 0759354315

    Salut ! Am descoperit acest forum acum ceva timp, l am tot studiat citit, recitit si in cele din urma mi am făcut curaj si din respect pt ceilalți useri m am decis ca de acum sa aduc și eu diverse contribuții. Da.. intr una din zile posomorate din decembrie, satul de toti si de toate, ma decid sa vizitez aceasta domnisoara fiind atras de acele poze de pe publi24. Bun ! O sun stabilim imi spune detaliile clasice precum și tariful de 100 nr, locația fiind River's Tower, Gradinari. Ajuns la fata locului, parchez pe unde apuc, sun domnisoara, imi explica si intr un final ajung. Am fost întâmpinat de o domnisoara slim in costumație sexi si bonus masca lui Zorro pe mufa, pardon fata. Avea un piercing deasupra buzelor si un tatuaj deasupra sânilor. Dupa protocol, spalat pe mâini etc am fost poftit in camera de lucru unde am observat lenjeria de pat cu o pata rosie intr o parte. Debutul acțiunii cu un oral prost executat protejat la cererea mea unde folosea din plin mana. Domnisoara se activase si nu se mai oprea din dat la manivela si i am solicitat sa trecem la normal unde am preferat poziția misionarului. In tot acest timp ținea degetele la baza penisului, având motivația ca ea asa se excita si are control asupra prezervativului, care se poate rupe. Notele pt dumneai cu maxima indulgenta : Gfe 2, fura curent si e prostuta din punctul meu de vedere sau tinerețea își spune cuvântul. 23 de ani, Galați Oral 2 slab, f slab, tati ! Normal cu prezervativ mic și rosu, roz, nota 3, m au incomodat degetele alea. Locație 7 , baia fara gel de dus, era doar un săpun lichid si un prosop de fata pe calorifer. Halat 100. Per total nu mi a plăcut si nu am de gând sa revin. Recomand doar celor care au o fantezie cu o copilita de asta. A spus ca e singura, dar cred mai era cu cineva. Respect !
×
×
  • Creează nouă...