Jump to content

AlisaG

Maistru Curvar
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Reputatie Excelenta

About AlisaG

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday 06/10/1993

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Locatie:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Disponibilă de astăzi pana duminica inclusiv🤗😘
 2. Multumesc !!!! Eu nu sunt aici pentru a satisface tot forumul și nici nu cred ca este o tipa aici care a satisfăcut pe toată lumea . Nu le văd rostul comentariilor fara fundament, mai ales a celor care nu au fost. Plus ca nu înțeleg de ce stau sa piardă timpul comentând pe topicul meu , când îsi pot petrece timpul cu o fata care este pe gustul lor. Îmi doresc sa rămână aici doar oameni care înțeleg ce și cum fac eu Și cărora le place cum sunt eu ! O zi frumoasa !!!
 3. 🥰Mâine începând cu ora 13 sunt disponibilă pana duminica , inclusiv!🥰
 4. Fiecare știe ce caută și își dorește ! Zi frumoasa !
 5. Topicul este nou deschis, recenzii am, cât și clienti care prefera sa nu lase niciun comentariu pt a nu intra in discuții cu oamenii care sunt cârcotași. Plus ca nu recenziile scrise ma încălzesc pe mine ... 400 RON 2 fin și alte servicii extra , depășesc 100 EUR !
 6. As vrea sa stiu și eu de unde siguranța ta ca nu îmi merge prea bine ...Ai fost la mine și ai văzut ? Merge atât de bine cât vreau eu sa meargă pentru ca nu accept pe oricine ... nu stiu ce criterii ai tu pentru “de lux” dar nici nu vreau sa stiu . Dacă era 100 EUR era prea mult , dacă sunt 60 sunt prea putini ...cu alte servicii extra pot ajunge la 100 EUR. Plus ca nu pot mulțumii pe oricine , mai ales pe cei care doar comentează fara sa ma cunoască cu adevarat . Nu ești la primul comentariu răutăcios dar nefondat la adresa mea ... și nu numai a mea . Zi frumoasa !
 7. Fiecare are părerea lui, as fi apreciat dacă îmi lăsai un comentariu in condițiile in care ne Cunoșteam.Multumesc pentru părere!
 8. Trebuie sa înțelegem cu toții ca oamenii sunt diferiti și anume , sunt clienti care finalizează rapid și nu au timp pt ca sunt pe fuga, sunt clienti care efectiv vor sa stea de vorba și sa se relaxeze , poate nici măcar nu vor acțiune , vor doar un masaj sau timp petrecut împreuna , cum de altfel sunt și clienti , cum pui tu problema care vor acțiune o ora întreaga și considera ca o finalizare nu este suficientă . Pentru asta rămâne de stabilit pe parcursul discuției ulterioare ...nu pot scrie toate variantele intr un singur mesaj, dar ai și varianta de a beneficia de doua finalizări intr o or
 9. Numele meu e Alisa , o bruneta slim de 1,63/50 kg/27 ani. Dacă îți dorești o altfel de experiența sunt aici pentru a te simți liber și deschis in compania mea, drept urmare ofer girlfriend experience. Îmi doresc sa te simți in largul tău, sa te simți iubit și răsfățat, sa rămâi cu gândul la experiența plăcută pe care ai avut-o cu mine și sa aștepți cu nerăbdare următoarea întâlnire. Sunt o fire comunicativa, sociabilă și open-mind, de aceea garantez ca timpul petrecut cu mine este unul de calitate. Îmi doresc sa îți stiu povestea, sa îndeplinim împreuna fanteziile tale( in limita bunului simt)
×
×
 • Create New...